-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Nem csak a fém lehet prémium érzetű, de én is jobban preferálom a fémet, értékelem is a szifonomat emiatt, persze a hátránya a nem cserélhető akku, ennek a fajta fém unibody kialakulásnak. Valamit, valamiért.
Egyébként ja annak üveg borítású volt a hátlapja. Nem is szerette a leejtést. Ha meg tokba rejtjük, akkor aztán holt mindegy milyen anyagból van valami, ha a tok lesz a felület, amivel érintkezünk. Hozzá tenném az enyémen se tok, se fólia!
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
b.rics
csendes tag
Van jó műanyag lumia 920 am van nem is fikázom jó de nem olyan érzés mint a fém iphone 4-emet most is sajnálom 1 év után is jó volt megfogni éreztem hogy jó ennyi ennél meg nem nem nyöszörög nem rossz csak mégse olyan nem érzem a prémium minőséget benne és eddig egyik műanyag telefonba sem amit nézegettem,lehet hogy jó ez is de nem 10 az tuti.
-
b.rics
csendes tag
Az előzőt igen és nem látom az előrelépést,műanyag nem lehet 10-es ennyi ha megfogysz egy telefont és érzed hogy prémium anyagból van összerakva az a 10 pl:htc one,iphone 4-től nokia 6700 8800 stb ezek 10
Ezekhez képest ne mondja senki hogy ez is van olyan de megfogom nézni és minden samsung részvényestől elnézést fogok itt kérni ha tévednék oké -
bb0t
senior tag
Ez nem törvényszerű. A S4 után nem egy telefon jött kis és csak a note erősebb hardverileg.
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
Necc
addikt
-
Necc
addikt
-
blackydan
senior tag
Hát viccet félretéve azért nem kicsit volt fura érzés, volt már pár jó telefonom, de valahogy egyiket sem nézték meg olyan sokan mint ezt. Persze, lehet ebben az is közrejátszik, hogy azokat nem megjelenés napján vettem meg, hanem rá 1-2-3 hónapra, így az őrület már lecsengett
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Starlink
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Apple Watch
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Gumi és felni topik
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- További aktív témák...
- iPhone 13 ProductRed 128. GB Független
- Apple Iphone 16 plus 128gb fekete szinben TELJESEN UJ bontatlan FUGGETLENUL elado
- NOKIA G42 5G 6.56" 6/128GB Dual Sim törött de működő kijelző független dobozos eladó olcsón
- Xiaomi POCO X3 NFC 6/64
- Google Pixel 9 Pro, obszidián, 128 GB (kártyafüggetlen) ~2 év gari (26/11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest