- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
berigazek
őstag
válasz Memmaao #3817 üzenetére
Miért nem veszel egy ilyen tokot?Qva jó,más készülékemen is volt,nagyon király,ma rendeltem éppen egy ilyet
A GG üveggel kapcsolatosan meg én is többször feltettem magamban a kérdést,hogy,ha kemény üveg,minek fólia rá?De viszont az is igaz,hogy nem zafír,ami valóban nem karcolható,a Citizen órámon ilyen van,de nagyon drága is,mármint a zafír.
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
DrJaka
aktív tag
válasz Memmaao #3787 üzenetére
Szia!
Pedig a samsung találta ki...
Idézet a samsung házhozmegyünk szolgáltatásának igénybevételi feltételeiből:
"Érvénytelen jelentkezés esetén a Samsungnak nem áll módjában erről értesíteni a jelentkezőt, ám a Samsung telefonos ügyfélszolgálatán keresztül történő megkeresés esetén a Vásárló tájékoztatást kaphat arról, hogy szerepel-e az érvényesen regisztrálók listáján."
Összegezve: beregisztrálhatsz, és örülhetsz, de ettől még egyáltalán nem biztos hogy van prémium garanciád.
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 20 prO
-
b.bela1
őstag
válasz Memmaao #3704 üzenetére
Sajnos nekem is hasonló tapasztalataim vannak. Ezért nem szívesen tennék fel másik felületet. De a sajtóizé zavar. Nagyon hülye helyre tették, és ezzel erőszakossá vált.
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
-
puskint
tag
válasz Memmaao #3633 üzenetére
Lehet nem is zavarna, ha mindenkinek ilyen lenne. No meg a Nota2-m tényleg ilyen hangyaf@sz-satu, ha be is tenné, sosem húzná már ki onnan.
Más: MI6-on vagyok, ha a Vega-val root-olom a Notát, lehet majd MJ7-esre frissíteni (vagy recoveryt + custom ROM-ot rakni) Knox-ugrás nélkül?
[ Szerkesztve ]
-
kiskornel
addikt
válasz Memmaao #3556 üzenetére
Nem küldtek ezek sehova semmilyen számlát. Arról az emilcímről reklamálok, amin rendeltem. Sőt, a bolti operátor adatokat kért tőlem, hogy kiállítsa a számlát.
Ha tök feketén megy a dolog, akkor is ugyan ilyen tényekkel szembesül a vásárló. Ha már szürke importból van a készülékem...
1év gari, + 1 szoftveres... ez utóbbi pl. mi a franc? Factory resetet mindig lehet csinálni szvsz ez minek? Imádkozom, hogy ne legyen semmi gond a teloval!(#3565) adequate_cou: nekem is becsíkozta a sötét részeken, ha be van kapcsolva a wifi. De mivel tonnányi hibát jelentettél be, ami szinte csak nálad fordul elő, lehet senki sem ugrik az ilyenre.
Én együtt tudok élni vele. Legfeljebb majd kikapcsolom a wifit kamerázás előtt. Lehet valami árnyékolás probléma lesz. Ezért nem kell friss készüléket venni, mert később már a gyerekbetegségeket orvosolják.http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
adequate_cou
senior tag
válasz Memmaao #3297 üzenetére
Mondjuk az érdekes lenne ha a tegnap este adott időpontban eltűnő ikon ma is akkor tűnne el. Pár napja felmerült bennem a gondolat, hogy csak akkor nem szól az ébresztő ha előtte nap állítom be, de erre rácáfolt az amikor a 23xxkor beállított csörgött. Ránézek majd, hogy a most beállított mit csinál 21-22 körül.
-
adequate_cou
senior tag
válasz Memmaao #3275 üzenetére
En nezem a napot, minden telom ilyen volt eddig. Utolag is megjegyzi, hogy melyik napot allitottad be, mire van allitva?
Egy alkalom nem mindig eleg. Nekem is van olyan, hogy jo.
Mj7 es nem jo.
Egy otlet: mindenki allitsa be most holnap reggel 7re es ne nyuljon az ora apphoz a mai nap. Kinek tunik el a statbar alarm ikon ejfelig??
[ Szerkesztve ]
-
adequate_cou
senior tag
válasz Memmaao #3268 üzenetére
Nem gyári app sem ébreszt sajnos. Volt, hogy be volt állítva Timely és stock alarm is és egyik sem. Most az tűnik egyébként működőképesnek, ha Timely visszaszámlálásra kelek.
Tegnap reseteltem, nem segített. Nem más progi miatt van, olyannal is előfordult akivel programok szintjén nincs átfedés.
Jeleztem a Samsungnak a problémát, még nem jeleztek vissza.
Telefonodat reggel nem fagyasztotta le az ébresztő?
[ Szerkesztve ]
-
RedCat
senior tag
válasz Memmaao #3044 üzenetére
Igen ezt a boltot olvastam, de nem volt számomra világos, hogy gyártói 2 év garit ad e a bolt. Az S4 topicban volt erről korábban szó, hogy sok kis bolt próbál trükközni ezzel. Ráadásul a számláról sem volt szó, hogy ad e, ha igen 27% afás e vagy 0%
Ráadásul a boltot hiába kérdezem, ott úgyis azt mondják, hogy persze, gyártói gari... Amikor megjön a csomag meg már késő...Mindenesetre köszönöm a segítséged, megnézem ezt a két boltot...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Diablo IV
- Azonnali játékos kérdések órája
- Autós topik
- Ukrajnai háború
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Assetto Corsa EVO
- iPad topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Huawei Nova 10 // 128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 13 pro 128GB független Sierra Blue, makulátlan
- Honor X6b 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo A57s 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!