- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Angol mobilszám itthon?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Dare2Live #3682 üzenetére
mex77Na, Dare2Live: köszi, majd délután megnézem, így erre lehet elég nehezen jöttem volna rá magamtól.
Howkeddlee: Igen szokás kérdése, mozgatás az oké volt, csak eltüntetni nem tudtam, mondjuk pont feküdni készültem mikor ott tartottam azt elrakom, de 5 perc nézegetés alatt nem sikerült megtalálnom hogy kell.
Másik kérdés:
Az illető max fényerőn akarja használni, mondtam neki üzemidő szempontjából nem előnyös. Ha így használja közepes igénybevétel mellett, 1 napot kibír?
Illetve érdemes fóliát venni rá? Persze vigyázva lesz rá, meg állítólag nem karcolódik, na de láttam már olyan készüléket amire ezt mondták még is lett rajta karc...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest