- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One UI zápor esett a hétvégén
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
válasz
axlfsi #25326 üzenetére
Azert egy picit pontositanek; ezt nem a Samu "adja", hanem ez(ek) tobbynire, melyekrol itt beszelunk, tapasztalatcserelunk, azok fozott ROM-ok...
DE a Samu adja, az mk4-es sajna még nem stabil.
Komolyabb grafikai terhelésre bizony eldobja az agyát és újraindul. vagy kidermed, függetlenül, hogy gyári stock root nélküli, vagy főzött megoldás van a készüléken. Mielőtt valaki bedobná, hogy haldoklik az eMMC-m, a visszarakott DME6 hibátlanul teszi a dolgát.
--
A Note 3-as böngészőtől sírni tudnék egyébként, mi a frásznak kellett ennyire kiherélni a gyári böngészőt??
-
Levente
aktív tag
válasz
axlfsi #25326 üzenetére
Dr. Ketan neve kb. garancia a minőségre.
Igen, nálam Ditto N3 V3 megy és rendben van, semmi szívás nem volt, csak a tweak-jeim.
Illetve egyetlen, a Google Text to Speech meg se mukkant, de ez másnál is előfordult.
Visszaraktam az előző verzióját mentésből, aztán kénytelen voltam a net elérését blokkolni, mert azonnal frissítette magát és meg se mukkant újra...
Sajna, csak a női UK angol megy, én a férfit szerettem, de már elvagyok evvel is.A Phoenix-re anno szóltam, hogy rizikósnak látom és sajna bejött. Én fel se raktam volna.
Maga a 4.3 egy kis odafigyelést igényel, de semmi komolyabb gond nincs, amíg a kedves telepítők ELOLVASSÁK a leírást, amit odakanyarít a ROM készítője, nem véletlenül.
Nem sok, de néhány 4.3 ROM volt nálam, nulla problémával...
Az mondjuk beszédes, melyik ROM nem jön be/akadozik sokaknak.(#25322) Dr V!
Modem cserét próbáltál?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest