- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One UI zápor esett a hétvégén
-
Mobilarena
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
Üdv mindenkinek.
Pár hete frissült a teló (LTE), megkapta ezt az okádék 4.3-at. Nos, akku időben nem láttam semmi extra nagy romlást, viszont a folyamatos fagyások, meg belassulás, meg akadozás meg a nyavaják már az agyamra mennek. Ha beviszem a Samsungba (Allee) és kérem hogy tegyék vissza az előző 4.1.2-t, akkor visszarakják, vagy megmagyarázzák, hogy sajnos a csillagok és a Hold együttállása miatt sajnos nem lehetséges ?
A legnagyobb gondom a Wifi-vel van, konkrétan azzal, amire csatlakozás után be is kell jelentkezni. Ugyanis a korábbi gyári szoft alapból feldobta a kis értesítést, hogy "Bejelentkezés XYZ hálózatva", viszont ez a tetű nem hajlandó rá. Orvosolható ez valamivel, vagy így jártam? -
Zé_Mester
őstag
üdv mindenkinek.
egy kérdés csak : ha samfirmware-ről leszedem LTE-s Note 2-re a nordic countries 4.3 romot és felteszem, azzal ugrik a T-s garim, vagy utána vissza tudom még állítani a mostani hivatalos 4.2.1 T-s gyári romot minden hiba nélkül ? -
Zé_Mester
őstag
Trinidad and Tobago
Ok mar megkaptam a 4.3-at a Note 2re. Lassan talan mi is orulhetunk. -
-
-
Zé_Mester
őstag
válasz
a 9. utas #23453 üzenetére
beéghet a kijelző tőle, az enyémen már halványan látszik (vagy csak a szemem akarja ezt látni), hogy meddig tart az a sáv, bár inkább a wifi és akksi jele látványosabb. de ha van samsung garid, akkor nem kell félni tőle.
a környezetérzékeny oldal tudtommal a TW velejárója, ha más launchert használsz, akkor ugrik ez a funkció, meg pl az időjárás widget is. -
Zé_Mester
őstag
válasz
a 9. utas #23434 üzenetére
uppsz, elgépeltem. 4.1.2-t akartam írni, csak 4.2.1 lett belőle
Nekem úgy tűnik, inkább magukat próbálják védeni
persze, rákényszeríteni a felhasználóra, hogy ha azt akarja, hogy garis maradjon a telója, akkor használja a gyári romot.
szoftveresen is tönkretehető az eszköz.
ehhez nem kellett feltétlenül főzött rom, gondoljunk csak vissza a sane/insane mizériára. -
Zé_Mester
őstag
válasz
a 9. utas #23432 üzenetére
hogy a hivatalos 4.2 miben lett volna jobb a mostani 4.2.1-től azt nem tudjuk, mert a Note II-nél kimaradt és majd a 4.3 lesz a következő verzió (feltéve ha a következő 1-2 évtizedbe megkapja a hivatalos frissítést
).
a Knox-al meg a világon semmi baj nem lenne, ha nem arra menne ki a játék, hogy megszivassák azokat, akik főzött romot akarnak használni a garis telójukon. -
Zé_Mester
őstag
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Drughi #23387 üzenetére
főzelék van rajta most is és működik. bár a képernyő elforgatás néha nehezére esik, de legalább elérhető vagyok, ha keresnek. kipróbáltam vagy 3 főzöttet, 1-1 hétig voltak fent, nem volt hiba se a wifivel, se a hálózattal.
próbaképp visszatettem a t-s romot, hogy hátha kigyógyult a hülyeségéből, 2 óra múlva már a karika volt az óra mellett, újraindítás után meg jött a nem fogadott hívásról az értesítő sms...... -
Zé_Mester
őstag
válasz
Drughi #23385 üzenetére
ezért kérdezem, mert kb 1 hónapja volt az enyém is bent a szervizbe hálózat és wifi eldobálós hibával (Allee) és ugyanazt a retkes T-s romot tették rá, ami volt, megjegyzem azóta is ugyan úgy gondol egyet és volt-nincs hálózat, wifi szintén....de a zseniális samsungos kisasszony a 2 méteres műkörmével megmagyarázta, hogy most már jó lesz....megvárom ezt a 4.3-at, aztán, ha azzal is nyafogni fog, és várni kell a hivatalos T frissítésre, akkor eladom a francba, mert már a hócipőm tele van
ez már a sokadik Samsung telóm, de az előzőeket összesen nem utáltam ennyire, mint ez április óta -
Zé_Mester
őstag
válasz
Drughi #23381 üzenetére
ezt hallottuk, DE MÁN MIKOR ?
költői kérdés : nekem szolgáltatós (Tééé) LTE van, ha beviszem a Samsunghoz miután megjelent hivatalosan, hogy én most rögtön, azonnal akarok rá 4.3-at, akkor felteszik majd, vagy várnom kell a hivatalos szolgáltatósra
-
Zé_Mester
őstag
Végigolvasva ezt a sok hszt a Knox-os mizériával kapcsolatban, az jutott az eszembe, hogy :
...miként lehet úgy kinyírni a telefont, hogy a szerviz se tudjon vele mit kezdeni és alaplap cserével élesszék újra. Mert akkor ugrálhat a számlálo a világ végére is, ha valami komolyabb gebasz van a telóval, amit gariba cserélnének (kijelző beégés, usb csati....blabla), akkor itthon lerendezni a telefont, az elóállított hiba (kuka a telefon) mellé odaírni a valós hibát (pl beégés), aztán viszlát, a szerviz meg lapot cserél meg amit kell, aztán kész a telefon, mindenki boldog...
Persze ez lehet baromság, tekintsük csak rövid eszmefuttatásnak -
Zé_Mester
őstag
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Markizmark #20158 üzenetére
Stuttgartba mentünk tavaly, akkor vettem, azóta párszor megjárta Pestet meg a Balcsit, de még egyben van. Pedig ha épp nincs használatban, akkor a csomagtartóban dodgemezik az esernyőkkel meg a többi kacattal
szóval kap gazdagon
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Markizmark #20156 üzenetére
Nekem is ilyen van, sztem megfelelő.
Akartam gyárit venni, de mikor benyögték az árát, kicsit morcos lettem, úgyhogy maradt ez -
Zé_Mester
őstag
Van topicja
De am facebookkal a legegyszerűbb -
Zé_Mester
őstag
válasz
Markizmark #19491 üzenetére
Április elején vettem.
A múlt héten cserélték benne a hangszórót felül, mert recsegett a hang.
De ezt az elhalkuló jelenséget már korábban is tapasztaltam, csak akkor nem jött elő minden alkalommal. -
Zé_Mester
őstag
Úgy látszik a telómat megsütötte a nap, vagy csak provokál, amíg földhöz nem ba...m.
Megvásárolt PowerAMP nem szétpiszkálva, lossless albumok.
Jelenség : zene elindít, teló be a zsebbe, aztán mikor vált a következő számra lehalkul és úgy is marad. Ha én léptetek számot, akkor marad ahogy van, szól rendesen.
Másik : pl Hősök albumba a "beszélős" részeken leveszi a hangot, amikor nincs szöveg csak a "dallamos" részek, akkor visszaemeli. Más albumoknál is ez van.
Valaki ötlet? -
Zé_Mester
őstag
Na úgy látszik szépen lassan jönnek a betegségek.
Az SPen nekem is egy hulladék egy ideje, kb 15-20mm-rel arrébb reagál, mint ahova érintem...lehet majd keresek valami kalibráló programot, de ha úgy se akkor ezért is visszaviszem. 3 szerviz után meg majd megyek raplizni, hogy "aggyattok mán egy újt, demán" -
Zé_Mester
őstag
válasz
rbence #19456 üzenetére
Hát, furcsa eset az biztos. Elég sok Samsung telóm volt már, de ilyen gondon még egyikkel se volt. És elég bosszantó mikor később azt kell hallgatnom, hogy minek ilyen drága telefon, ha nem tudnak elérni rajta.
Lehet megkérdezem majd holnap a samu szervizbe, hogy mik a lehetőségek ilyenkor, bár furcsán néznének, ha benyögnén, hogy főzelékkel minden happy, csak a gyári romotok szar
Ha megtudtam valami okosságot, majd leírom -
Zé_Mester
őstag
válasz
Juan187 #19450 üzenetére
ilyen gondom nekem is volt, pl a nappalinkban valami furcsa ok miatt semmi nincs, bárki hív, nem vagyok elérhető. pedig a többiek telefonja gond nélkül üzemel max térerőn.
meg volt olyan is, hogy gondolt egyet és eldobta a hálózatot és kitett a helyére egy karikát. ha vártam kicsit, akkor magához tért, de néha csak restart segített. hozzáteszem, mindezt csak gyári romokkal csinálta, főzelékkel soha nem láttam ilyet. (szintén T-s LTE) -
Zé_Mester
őstag
egy kérdés, hátha valaki tudja a választ.
tegnap este csináltam CWM-be egy mentést a telóról, aztán visszatettem a gyári T-s romot, mert ma vittem garis javításra.
Wanam soft volt rajta, aztán most próbálom CWM-ből visszatenni a mentést, de mindhiába, marad minden úgy, ahogy a gyári szoftver van
kérdés : csak akkor tudom visszaállítani, ha felteszem ugyan azt a Wanam romot és arra mentem vissza a mentésemet ? vagy elrontottam valamit mentéskor és buktam mindent ?
válaszotokat előre is köszi -
Zé_Mester
őstag
válasz
bbubby00 #18487 üzenetére
Erre mondják, hogy élelmes a magyar ember
Viszont ha tényleg csak 45e körül megy a kijelző csere, akkor nem éri meg játszani vele. Nekem pár hónapja mondtak ugyan ennyit az S2-re amit összetörtem....ami nagyjából használtan kerül ennyibe viszonylag hibátlan állapotba. Le is tettem gyorsan a telefont, mert nem igazán akartam hinni a fülemnek. -
Zé_Mester
őstag
Hangszóró problémával találkozott már valaki?
Újabban észrevettem, hogy ha telefonálok, recseg a hang
2 hónapos a teló, vigyázok rá, mégis úgy tűnik, hogy kezdi megadni magát.
Ha nagyon leveszem a hangot, akkor minimalizálódik, de akkor már alig hallani valamit.
Először arra gondoltam, hogy valami gikszer lehet a főzelék romba, de most már gyári van visszatéve, de semmi nem változott.
Küldhetem szervizbe? -
Zé_Mester
őstag
egy gyors kérdés : elkeztem felrakni egy főzeléket az LTE-s kütyümre (Moon rom) és körülbelül negyed órája 10%-on áll a telepítés. azt írja, hogy Formatting partitions.
szerintem megállt az élet, annyi hogy a telepítést jelző csík mozog, de semmi mást nem csinál.
ha újraindítom kinyírom vele, vagy lesz recovery meg download mód amivel újrakezdhetem ? -
Zé_Mester
őstag
létezik olyan launcher, amivel használható a gyári samsung időjárás widget ?
mert eddig bármit feltettem, az időjárás eltűnt -
Zé_Mester
őstag
tegnap nézegettem az LTE-s romokat, fel is tettem ezt : #HASHCHECK-HYBRID# V2.5[4.1.2]
a felvezetője alapján elég korrektnek tűnt.....
hát ez valami borzalom. reggel vettem le a telót a töltőről, délután fél 6-kor már nyöszörgött, hogy éhes
pedig nem ment se mobilnet, se semmilyen szinkronizálás, haveroknak mutattam pár képet napközbe, meg telefonáltam vagy 15 percet összesen, ezen kívül semmi más....
nem beszélve arról, hogy ebben a kevés használati időben is dobálta az FC-ket különböző dolgokra.
úgyhogy ha valaki esetleg ezen gondolkozna, szerintem felejtős -
Zé_Mester
őstag
üdv mindenkinek.
lassan egy hónapja én is csatlakoztam a nótázók táborához, egy LTE-s kütyüvel.
nagyon tetszik a teló, az eslő napokban azt hittek elköltöztem, mert csak gubbasztottam előtte a szobában és nyomkodtam megállás nélkül.
közben folyamatosan nyomon követem a fórum eseményeit, utánanéztem ennek a chip mizériának is, szerencsére nem érint, különböző töltőket is kipróbáltam, hogy melyikkel hogy töltődik a teló, meg ezt az lcd teszt dolgot is megnéztem a ragasztó miatt, szerencsére semmilyen hibát nem találtam rajta, szóval happy vagyok.most jutottam el arra a pontra, hogy a korábbi S2-höz hasonlóan, jó ez a gyári rom, de jobb lenne valami kotyvalék, ami még jobb. MIUI-ra pályáztam, de azt nem találtam, meg úgy általában nézve, elég kevés LTE-s rom van, ami szimpi lenne
ti mit ajánlanátok ?
a másik kérdésem a fóliával kapcsolatos: vettem Miskolcon az egyik telós boltba egy fóliát, tanulva az S2-ből ezt jó lenne nem rommá törni. szóval, hazahoztam, feltettem, viszont nem fedi le a teljes kijelzőt, a széleken marad kb 4-5mm.
mindegyik fólia ilyen, vagy a "normális" az kiér egész a króm keretig ?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 - 128GB - Csillagfény- 32 hó garancia - 100% akku, iStyle vásárlás + kiegészítők
- Újszerű Samsung Galaxy A12 Dual sim kártyafüggetlen
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest