- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ßrainiac
addikt
Ezek szerint kamu hir, hogy 4.2-t atugorva kapunk 4.3-at?
-
-
nggabi
félisten
válasz
Kovacsbelaxy #18994 üzenetére
a torrent miatt hamar meg fog dögleni a flash chip. én nem erőltetném a helyedben...
-
Kovacsbelaxy
tag
Akkor ott nálad lesz a baj... nekem 3 hónap alatt 1x fagyott le, az is az én balf@szságom volt, fc is csak 1x volt talán, az O&C online ban. Pedig éjjel nappal nyúzom a kicsikét, most is vagy 50 app van telepítve, folyamatosan fut a nagyrésze, közben netezek és a torrent is 0/24 ben megy ha itthovagyok, mégis minden fasza. Gyári rommal.
Egyedül a ledes bugokkal nem vagyok kibékülve, de régi megszokás, hogy napi 1x minimum restarolok, az meg álltalában megoldja.
-
-
S e t h
nagyúr
Ha azt hiszed, hogy már nem lehet ennél mélyebbre süllyedni, de, lehet.
[link] -
derrik
őstag
...a siralmas akkumulátor időt produkáló telefonom
http://db.tt/LpzoIeWa
Energia takarékos üzemben 4 óra kijelző idő
-
MurdR
veterán
válasz
ricshard444 #18975 üzenetére
Már a 4.2nek is örülnék.
-
-
MurdR
veterán
A Nexus topicban már várják a 4.3at
-
zsolt501
nagyúr
Ma kissé meglepődtem a telefontól, hazafelé a buszon mobilneteztem, 10 perc használat után a telefon olyan forró lett, hogy alig tudtam fogni, ilyet még nem csinált, pedig csak egyszerűen web oldalakat néztem.
-
fdisk
őstag
Kipróbáltam a teló gyári tárcsázóját.
Meglepően jó.
Eddig az exdialert használtam az első perctől kezdve, de most egyenlőre maradok a gyárinál. -
GML
őstag
válasz
Kovacsbelaxy #18959 üzenetére
Egy próbát megér. (Megint.)
-
GML
őstag
válasz
Kovacsbelaxy #18957 üzenetére
A SketchBook Mobile-t próbáld ki. Ez érintésérzékeny.
Pen Only Mode (For devices with Pen input)
• Pressure sensitivity support
• Ability to draw only with the pen
• The canvas will not recognize touch input
• Touch input will be recognized by all the Tools, Panels, and menus. -
-
bbubby00
őstag
Kérlek ha tud valaki jó áron olyan MHL kábelt amivel még a telefont is tudom tolteni mellette, illetve bluetoothos billentyut es egeret az kerem irjon privatot! Nagyon nincs idom bogaraszni es nem tudom, h melyik lenne jo! Igy osszesegeben 10-15ezret szanok ra. Koszi
-
MurdR
veterán
Üdv.
Azt vettem észre, hogy a kijelzőm jobb oldalán, az alaó felén a széle környékén rohadt pobtatlan a kijelző. A cerkát kéne finomhangolni vagy szervíz, szerintetek? -
Shamat
aktív tag
Szeretnék segítséget kérni. Van egy Note2-m WanamLite Rom v2.0-val, és szeretném erre a v3.9-re frissíteni. Még soha nem csináltam ehhez hasonlót, ezért egyedül nem szívesen állnék neki. Nagyon hálás lennék, ha valaki tudna nekem ebben segíteni, mert nem szeretném papírnehezékké változtatni a telómat.
Napközben dolgozok, viszont este szeretném megcsinálni, ezért privátban várnám a segítőkész fórumtársakat...
Előre is köszönöm és remélem nem sértettem ezzel a kérésemmel semmilyen szabályzatot. -
S e t h
nagyúr
válasz
Sheldon #18946 üzenetére
Nincs olyan telefonos téma, ahol ne makróval próbálnák prezentálni, hogy mennyire jó is a teló, de könyörgöm, ez már nem kérdés évek óta, nem ott véreznek el fényképezéskor.Ha vki makrózik, annak vagy kimaradt pár év telefóniában, vagy talált vmi nagyon jó szituációt, amit érdemes megörökíteni.
-
Koczó93
őstag
válasz
Ferenczi Áko #18938 üzenetére
Nálam meg az a nagy szó hogy 4 hónapos és nem unom mint azösszes eddigi telefonom kb. 2 hét után
-
Ferenczi Áko
addikt
2 hónap plusz 1 hete van meg a Note 2-m! Ez nálam nagy szó ám!
-
Kovacsbelaxy
tag
válasz
derrik #18935 üzenetére
Van egy device info nevű lwp. Az amperre és mikro/milivoltra is ír minden adatot az aksiról realtime. Annyira nem értek hozzá, de ha valami nem stimmel az aksival abból valahogy tuti ki lehet szűrni. Mellesleg nagyon jó kis háttér, minden létező 'harvert' monitoroz a háttérképen.
-
fdisk
őstag
válasz
derrik #18935 üzenetére
Vhogy biztos lehet mérni . De gondolom az nem olyan egyszerű.
De van egy másik módszer.
Lemeríted 5%-ig,majd felteszed tölteni.
Ha a teljes töltésig az időtartam kevesebb mint 2 óra, akkor valszeg tényleg sz@r az akksi.
Nekem most 2,5 óra kell 5-ről 100%-ig.Ja, és a gsam-al tudod nézni a töltöfeszültséget is.
Nekem 4.2xx V-al tölt. -
derrik
őstag
Sziasztok!
Kérdésem még mindig a következő. Adott egy használt készülék gyári rom rootolva, 3G hálózaton FB, G+, Google szinkronizáció. A kijelző használati idő max. 2,5 óra. Ez normális? Vagy akkumulátor, esetleg készülék hiba? -
fasirTTT
őstag
válasz
Kovacsbelaxy #18919 üzenetére
igen igen, láttam! 1ből le is szedtem!
csak elfelejtettem megköszönni
szóval köszi! egyből le is szedtem! -
Kovacsbelaxy
tag
-
Bavarian9621
csendes tag
válasz
Kovacsbelaxy #18911 üzenetére
Nálam az a baj h 4 sarokból 3 oda lett. De hát akkor még amortizálom kicsit aztán ha már elég gáz lesz akkor betolom egy ilyen fulllos cserére és utána teszek rá vmit!
-
fasirTTT
őstag
sziasztok
valahogy, vagy valamivel nem lehet ezt a csengőhangerőt úgy beállítani, hogy ne 1ből brutál hangosan kezdjen el csörögni? mert komolyan egyszer majd infarktusba fogok reggel alváskor meghalni bakker ...
még a milestone 2-es telón is be lehetett ezt állítani könyörgöm -
nggabi
félisten
snapdragonos note2 h mik vannak
-
Kovacsbelaxy
tag
válasz
Bavarian9621 #18909 üzenetére
Én is már 2x földhöz vágtam betonon. De pár hét használat után hozzákopott a keret, most már kb észre se lehet venni. Monnyuk nem a sarka sérült szerencsére.
Most már mindig szilikonnal használom... nem néz ki jól, ez tény, de a fogásnak is jót tesz, mert nem csúszik, meg véd is, mindenképpen praktikus, legközelebb én is előre gondolkodom. -
Drbonci
aktív tag
válasz
Kovacsbelaxy #18906 üzenetére
Köszönöm
-
Bavarian9621
csendes tag
válasz
Kovacsbelaxy #18908 üzenetére
Az szép baleset..
Köszönöm!
-
Kovacsbelaxy
tag
válasz
Bavarian9621 #18907 üzenetére
Pár oldallal viszább írják az okosabbak, hogy csak egyben üveggel és kijelzővel cserélik. Ha jól emlékszem 42.000.- huf
-
Bavarian9621
csendes tag
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne hogy a körben futó krómkeretet önmagában lehet e cseréltetni? A minap kihullott a kezemből de csak az sérült...
köszi előre is
-
Kovacsbelaxy
tag
-
Drbonci
aktív tag
Mhl adaptert, kábelt ki milyet használ? Jó az olcsóbb ebay-es is vagy csak a gyári?
-
Mogcaa
aktív tag
egy fém hátlapot szeretnék a telóra, de nem akarom elveszteni az nfc-t. Elvileg nem működik fémmel vagy ha fém van a közelében, de ha az alu hátlap és az nfc antenna közé teszek valamit pl szigszalagot akkor elhatárolódik és ez alapján működhet vagy teljesen hülyeség ?
szerk: ez is érdekes
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- Delta Force (2024)
- Bluetooth hangszórók
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest