- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Titana
tag
Szép reggelt mindenkinek.Most 64 GB-os Kingston kártya akció van,ha valakit esetleg érdekel.
[link]
További szép napot.Üdv:Titana
-
válasz
Markizmark #17892 üzenetére
galaxy s alatt még működött az analóg video az általam linkelt nokia kábellel; link talán a galaxy s2 típusnál húztak egy határt, amióta nincs analóg video a jack csatin.
oceanrush; semmi gond, közben beugrott, hogy sgs alatt is ment még, ezért kerestem meg a fent linkelt videót.
-
-
válasz
TechRobot #17889 üzenetére
nem néztem, hogy ezen telefon nyom ki analóg videót, vagy nem, de nem tartom valószínűnek...
oceanrush, nem, ezen a videó is kimegy - sárga csati -, ha a telefon támogatja az analóg videót, n95 8gb...stb telefonjaimhoz magam is használtam anno, elég jó minőségben nyomta a képet is!
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
bostone #17880 üzenetére
Próbáld másik kábellel, majd másik töltőfejjel, majd gépről tölteni a saját kábelével/másik kábellel. Nézd meg, hogy melyiknél javul/romlik a töltési idő. Ha ugyanolyan hosszú idő minden esetben, akkor nem ezekkel van gond, esetleg szoftveres probléma, vagy a telefon csatlakozója lehet hibás, vagy maga az akksi.
-
oceanrush
senior tag
válasz
TechRobot #17877 üzenetére
Igen. 3.5mm jack to RCA
bostone: Akkor ott valami gubanc van az akksival/telefonnal.
-
TechRobot
aktív tag
Létezik olyan kábel megoldás amivel ilyen rca csatikat kapok a telóból kifelé.. rá akarom kötni a kocsira ill annak fejegységére amin van aux bemenet.
Telefonból kifelé ilyen eredmény kéne
-
Holnap végzek a Kernel képernyő idő teszteléssel, egyértelműen nem éri meg mindet tesztelni.
3 került tesztelésre:
Redpill
Neak
PerseusPerseus-al és Redpill-el szinte ugyanazokat lehet beállítani, hangzásban a legjobb a Neak volt, Perseus és a Redpill egyformán szóltak.
Képernyő időt holnap meglátjátok alapon és alulfeszelve, és utóbbi meglepő lesz.Üzemidőben szerintem a gyári volt a legjobb (az első 3 nap alapján), honnan tudnám letölteni, hogy ezt igazoljam?
-
bostone
addikt
Általában mennyi idő alatt töltődik fel az akksi nullához közeli töltöttségi szintről?
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
-
janes74
senior tag
Üdv!Szeretnék némi infót kapni!Egy ismerősöm vett nemrég egy Note 2-t.A problémaa következő:tele van a galéria ikonok,időjárás widget,stb. képeivel.Eléggé zavarjaMitől van,illetve mi a teendő?Előre is kösz a segítséget!
-
Markizmark
addikt
Egyébként mit jelent az, hogy a CSC a recovery és a kies szerint is BTU?
sammobileról tettem rá XEH romot ...
Ja látom UK .... de mitől változhatott meg? AHD miatt még korábban? Más főzött nem volt rajta.
-
nggabi
félisten
-
pzoley
őstag
válasz
imi314 #17852 üzenetére
Főzött rom-mal hivatalosan nem árulnak telefont
Én is tudom, hogy nincs, de még is van -
nggabi
félisten
válasz
haligali72 #17841 üzenetére
ha valóban így van akkor megérheti olcsóért megvenni
-
gyuri2008
veterán
Szerintetek mikor lesz Vodafone 4.2.2? Frissítés.
-
Bagoly81
aktív tag
válasz
haligali72 #17841 üzenetére
nekem az a gyanum az egy lelőtt note2, meg kell pörgetni az imeiét, és akkor menni tudna, de többet nem fleselheted megy ilyen problémák előkerülnek
kb 70 sgs2 anyit én nemadnék érte
-
tomas01
aktív tag
Sziasztok. Külső usb ntfs winyót nem akarja bevenni a teló. Van valami olyan progi ami root nélkül kezeli az ntfs partíciót?
-
oceanrush
senior tag
válasz
Markizmark #17836 üzenetére
Igazabol eleg egyszeru droid ala mondjuk Ubuntut tenni, de ertelme nulla, mival az x86 progik ugysem fognak futni rajta, szoval nulla extra funkcionalitast kap. Szerintem is tokeletesen jo a Note 2 ugy ahogy van, de o tudja.
-
Markizmark
addikt
válasz
Ipadipad #17835 üzenetére
Szerintem teljesen fölösleges ennyire megbuzerálni a noteot. Ugyan azok a funkciók elérhetők flottul a droidon, mint a PC-n, azok közül főleg amik neked kellenek. HDMI jól működik FHD vagy HD vagy akármilyen monitorra/tvre kötve, semmi nem szaggat, egér, billentyű rádugható, nagy külső háttértár is, ps3 joy is ha játszani akarsz... Mi kell még?
Én mindezeket rendesen kihasználom és nem volt soha semmilyen fennakadás. Váltogattam sokat a legkülönfélébb alkalmazások között és egyiket sem kellett újratöltenie.
A RAM úgy jó, ahogy van. Tudja a droid mikor mennyit kell felszabadítania, ha esetleg valami csoda folytán kifutnál belőle. Root után fagyasztod vagy törlöd ami nem kell és ennyi. Teljesen fölösleges megerőszakolni és rátenni még1 másik rendszert párhuzamosan. Ráadásul szerintem eléggé kockázatos is.
Persze ez az én véleményem, és nem kell rossz néven venni. Azt csinálsz amit akarsz. -
oceanrush
senior tag
válasz
Ipadipad #17832 üzenetére
Igy van, elore betolt a memoriaba bizonyos dolgokat, hogy azok szukseg eseten hamarabb induljanak. Win7/8 is csinalja, meg iOS is. WP-rol es OSX-rol nem tudok nyilatkozni, de van egy sejtesem hogy azok is igy mukodnek.
Es igen, egy ilyen telefon tud helyettesiteni egy PC-t valamilyen szinten. A dualboot szerintem nem megoldhato ezen, hacsak nem irod meg hozza a bootloadert stb, de droidon belul lehet futtatni ubuntut vagy mas linuxot, igaz nem lesz tul gyors. Win7 soha az eletben nem fog elindulni ARM-on nativan, szoval ezt inkabb felejtsd el. Amugy virtualis gepen futtathato valahogy, XP-t mar lattam mobilon de >nagyon lassu<.
HDMI-vel igy is ra tudod kotni monitorra, es bluetooth bill+egerrel szuperul lehet hasznalni. Netezni, YouTube-ozni, Facebookozni, filmet nezni, Skype-olni, alapveto office dolgokra, gagyibb rajzolgatasra, zenet hallgatni tokeletes mindenfele modding nelkul is.
Es nem irtal ertelmetlen dolgokat, csak ezen nehezen kivitelezhetoek es lassuak lesznek a telefonon. En inkabb azt javaslom hogy keress alternativ szoftvereket a celjaidra. Persze ha jatszani szeretnel az mas teszta, PC-s jatekok nem fognak futni rajta az tuti. Viszont a GTA/GTA Vice CIty/NOVA/Real Racing 3 szerintem egesz jo magan a telon is, fullHD monitoron, billentyuzet+eger komboval viszon nagyon kellemes jatekelmenyt nyujt.
-
Ipadipad
tag
válasz
oceanrush #17830 üzenetére
Gyorsító tár hogy hamarabb betőltsenek bizonyos dolgok?
Böngésző/viber/skype/Facebook/hivás/fotózás/film nézés
Nah meg totalcommander
Ezeken kívül szinte másra nem is használom a telefont
Komolyan mondom miota nincs pc-m (fél éve) azóta a note2 szinte 100%ban helyetesiti a pct (már mint amire nekem szükségem van)Hmm igy hogy 2gb ram van a telefonba valamien úton módon nem lehet ugy belenyulni hogy dualbootos legyen?
Egyiken futna a rendes android
A másikra linuxot vagy butitott win7raknék ezáltal hdmin keresztül lenne egy kis mini pcm
Otg+hdmi kabelem ugyis van igy egér bill is meglenne oldva
Plusz 32gb kártya jo lenne másodlagos vinyonak
10gb felhasználható belsőböl meg 4-5gb elég lenne a másodlagos rendszernek
(vagy lehet túl nagy a fantáziám és lehetetlen dolgon töröm a fejem?) -
Ipadipad
tag
válasz
schawo #17828 üzenetére
Ez igaz
De most fölöslegesen minek legyen lefoglalva
No akkor lehet hétvégén neki lesek a rootnakMég egy kérdésem volna ha nem gond
Létezik arra valamien egyedi szoftver vagy program hogy az s4 camera funkcióit megkapjam?
Gondolok ezalatt a dual camera(első és hátsó) videozásra/fotozásra egyszerre? -
Ipadipad
tag
Milyen verseny?
Amugy csupán szeretném ha fölöslegesen nem lenne lefoglalva a rambolFélig off:
Régen mikor iphone om volt össze vissza moddoltam.. Jailbreak.. Hdcamera.. Stb(3gs)
Igy gondoltam rootolni kellene a telefont hogy a felesleges dolgokat tőrőljem
Csak olvastam valahol hogy rootolás esetén a készülék meglesz úgymond jelölve..
ha unrootolom és netalántán servizre kerül a sor akkor ott láthatják hogy rootolva volt és vége a dalnak
Ez igaz a samunál is? Vagy csak htc? Vagy netán ez csak egy gyerekmese hogy ne rootolj? -
Ipadipad
tag
Root nélkül ellehet valahogy azt érni hogy 300 vagy kevesebb mb ram legyen foglalt?
(eddig nagyon maximum 480mb sikerült lecsökentenem -
nggabi
félisten
válasz
haligali72 #17817 üzenetére
az demo lesz, nem csak imei száma nincs hanem gsm része se. alaplapot meg venni külön nem lehet... felejtő.
-
WaterWave
veterán
jól lebeszéltük róla
-
beast27
senior tag
válasz
Eszedbe se jusson
-
válasz
Véletlenül se.
-
WaterWave
veterán
válasz
ne cseréld el
-
haligali72
aktív tag
Sziasztok!
Biztos kitárgyaltátok már, de gyorsan kell döntenem:
Van egy sgs2 őm amit elcserélhetnék egy note 2 re de nincs imei száma. Orvosolható e ez a gond, vagyis elcseréljem e?
Köszönöm a válaszotokat! -
oceanrush
senior tag
válasz
trapi80 #17812 üzenetére
Telefon gepbe bedug->Kijelzo felold->Ertesitei sav lehuz->Raboksz a 'Connected as Media Device' szovegre, magyarul valoszinuleg 'Csatlakoztatva lejatszoeszkozken' lesz, vagy hasonlo.->Kivalasztod a Camera (PTP) modot. Utana jo esetben kiirja hogy Connected as Camera/Csatlakoztatva kamerakent.
-
markusz5
csendes tag
-
oceanrush
senior tag
válasz
ricshard444 #17800 üzenetére
Latom meglett a problema oka.
trapi80: En hasznalok Win 8-at, nalam semmi ilyen gond nincs.
-
trapi80
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék: valaki használ közületek Windows 8 operációs rendszert? A Note II-m valamiért nem hajlandó fájlokat másolni sem a készülék, sem pedig a külső tárolóra. Mi lehet a baja? Esetleg találkozott már valaki ilyen esettel?
Köszi!
-
-
válasz
ricshard444 #17800 üzenetére
Ez mindig előjön, de csak nagyon sötétben lehet észrevenni. A ragasztót látod, amivel a panel fel van rögzítve az üvegfelületre.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bluetooth hangszórók
- Xbox Series X|S
- Hobby elektronika
- Jelszókezelők
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest