- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrJaka
aktív tag
válasz
lugosi #19898 üzenetére
Mikor a T-nél vettem a mobilt akkor vettem hozzá a flip tokot egész drágán.
Előnye/hátránya nyilván mindegyiknek van. Talán a legnagyobb hátránya hogy fényképezésnél útban van.
Szoktam látni hogy árulnak olyat is amit nem a hátlap helyett teszel fel, hanem a hátlapra. Olyat biztos hogy nem tennék rá. Én meg vagyok vele elégedve, nem tervezem lecserélni. -
ßrainiac
addikt
válasz
ricshard444 #19891 üzenetére
Szanalom. De megerdemlik az lcd-t
-
Pár napja mintha lett volna szó a Samsung Flip Coverről, mintha azt írtátok volna hogy ellenjavallt
Mi van most ezzel? Használ valaki ilyet? -
fdisk
őstag
Akadt egy kis problémám.
Eltűnt a webes playből a telefonom.
Nem látom,csak a régebbi telefonjaimat.
Megpróbáltam azt,h kitöröltem a telóról a google accomat,majd visszatettem,de semmi.
A playen látom az eddigi összes tranzakcióimat,de a telefonomat nem.
A g+-ban megtaláltam szintén a telóimat imei szám szerint is.
Lehet ennek köze,h rootolt a teló?
Járt már vki ilyen helyzetbe? -
Misi1980
senior tag
Sziasztok!Szerintetek melyik a jobb választás a Note 2 vagy a S3 lte?A Note mennyire kezeli jól a jb-t gördülékeny?Va TW újraindulás akadozás a rendszerben?
-
fdisk
őstag
válasz
Megvolt!
-
nggabi
félisten
válasz
done
aki érti a poént az röhögni fog
s1m0n: látott, csak ő meg apple vérfan. ilyennek is kell lenni...
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Megtörtént!
-
S1M0N
senior tag
válasz
LOL!
Én nem tudom az ilyen látott-e élőben Note 2-t, de van egy olyan érzésem, hogy nem...Amúgy Note 2-ről 3-ra szerintem nem érdemes váltani, a készenléti idő le fog csökkenni jelentősen, mert nő a hardver fogyasztása, de az aksi mérete ugyan akkora marad az előzetes információk alapján.
-
-
MurdR
veterán
válasz
Markizmark #19887 üzenetére
Nem, passzentos
-
suspect
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #19883 üzenetére
Igen, most én is egy flipes tokot keresek rá
Szerintem illik hozzá -
lpepe
tag
rendelt valaki S-line tokot az e-bay-ről?
vettem egyet, de nem illeszkedik, mondhatni lóg rajta.
máshonnan már rendeltem lumia 520-ra, az tökéletesen illeszkedik, de annak az eladónak nincs Note 2-re. -
suspect
aktív tag
Sziasztok
Én lassan 2 hete váltottam le az S3-at Note 2-re és azt kell, hogy mondjam, hihetetlenül imádom ezt a telefont. Ráadásul a méret is akkora végre, amekkora a kezembe való
Az S3-at is kicsinek éreztem, de mióta ezt használom és a kezembe veszem az S3-at is, hát nem is tudom mit mondjak....törpe telefonKirály telefon, gyors, nem akad, mindenben meg vagyok vele elégedve (kivéve a hátlap minőségével amit már az S3-nál is kukába dobtam volna legszívesebben)
-
Ferenczi Áko
addikt
Na, megnéztem az Asphalt 8-at full grafikán. Bámulatos. És jó,hogy ilyen nagy kijelzőn lehet vele játszani full grafikán! Kisebbre nem adnám!
-
Szerintetek mennyire reális, hogy gyári rommal, touchwiz felülettel jobban fogyasztja az akksit, mint ugyancsak gyári rommal, de nova launcherrel? Vagy csak úgy érzem, ilyen nincs?
-
rbence
senior tag
-
Koczó93
őstag
Tegnap óta a böngészőben mindig leveszi a fényerőt, és az érintésérzékeny gombok nem rezegnek. Semmit nem állítottam el, rebootoltam már párszor de nem oldja meg.
Szerk:
Bekapcsolta magától az energiatakarékos módot :@ -
ßrainiac
addikt
Az új youtube (ahogy a régi is) el van k*rva ezen a telón nekem, mint állat.
Van ez a legfelső sáv öregem, és afölött egy nagy semmi kb. olyan magasságban, mint a notification bar. Emiatt ez így dolgokat kitakar a képből, hogy a fölötte lévő semminek legyen hely. Komolyan, az agyamat eldobom..
Tolok majd be screenshotot, kíváncsi vagyok más is tapasztalja-e. Örültem volna a youtube update-nek, ha ezt javítják benne.
MurdR: Kizártnak tartom. 1-2 múlva megjelenő játékoknál magasabbra fogják tenni a mércét. Igaz, nem használtam még custom rommal a telót, de sztem nem egy teljesítmény bajnok. S3 után persze érezhető ugrás volt a plusz ram miatt, viszont pont a "százezer" fps lesz majd ami hiányzik, hogy élvezhető legyen. Bár erről volt már itt egy hosszabb vita, ahol kiderült, hogy a reakcióideje nem jó a telónak, ebben már nem vagyok otthon.
-
MurdR
veterán
válasz
ricshard444 #19859 üzenetére
Remélem ami az elkövetkezendő 1-2 évben kijönnek játékok, azokat szépen fogja vinni a N2. Nem kell százezer fps, csak élvezhető legyen...
-
Ha a gyári galéria app állandóan azzal jön, hogy "A Cloudagent leállt", akkor mit kellene meggyógyítani rajta?
(#19870) z67
Szerintem kizárt. Nekem van meg olyan játékom, ami megvan androidon is és ioson is, és semmi összefésülési lehetőséget nem találtam közte (carmageddon konkrétan). -
z67
őstag
válasz
ricshard444 #19869 üzenetére
Valakinek esetleg tapasztalata, Asphalt 8, iPaddel szinkronban tartható? Mielőtt potyara meg egyszer megvenném.
-
válasz
Ferenczi Áko #19868 üzenetére
Sokszor B kategóriás Burnout feelingje van és High-n nem a legsmoothabb, de játszható.
Az 5 óta nem láttam ilyen jó Asphalt-t szóval ahhoz képest valóban nem rossz. -
Ferenczi Áko
addikt
Asphalt 8-at próbáltátok már? Állítólag nagyon pöpec, és csak 225 ft.
-
( V )
veterán
-
Markizmark
addikt
válasz
Ferenczi Áko #19861 üzenetére
A minősége miatt gond, hogy LG. Nem simán azért mert LG a márkája.
Pl, a 4X HD üvege alá gyárilag por is jár.
-
-
Giovanny
őstag
válasz
ricshard444 #19859 üzenetére
Értem,de a kijelző miatt gondolom többen is fogyaszt,nem?
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Markizmark #19844 üzenetére
Nálam az nem mérvadó, hogy milyen márka, a tudás és a belső a lényeg..
-
válasz
Markizmark #19858 üzenetére
Ez tök jó hír, köszi.
-
-
Giovanny
őstag
És S4 a nótához képest milyen? Tudom hogy nagyobb felbintású a kujelzője,de ezen kívűl?
-
válasz
Markizmark #19847 üzenetére
Hát nekem az S4 mini olyan 40-43k lenne, ezért kérdezem (előfizetéssel, kedvezménnyel stb).
Igen, epöl a másik.
-
allein
addikt
válasz
Markizmark #19851 üzenetére
Elnézést kérek
Maradok a Super AMOLED képernyőnél
-
allein
addikt
válasz
Ferenczi Áko #19841 üzenetére
Nekem is volt Xperia Z-em, kb. 8 hónap használat után S3-ról váltottam Z-re, meg is bántam
Két nap után felraktam a Z-t eladásra, nem igazán jött be az IPS. Szép készülék egyébként a Z, nagyon szereti az ujjlenyomatókat
Volt alkalmam használni 1 GB meg 2 GB rammal rendelkező S3-at, de a Note 2 hasít, az tuti
Meg kell szoknom a méretét
Még csak 2 napja használom
-
Ez felvet nálam egy kérdést. Melyik samsung telókra érvényes ez a prémium gari?
Mert az egyik telefonom a note 2, a másik másmilyen (leköpdösés elkerülése végett nem írom be hogy milyen), és ezt a másodikat szeretném majd esetleg lecserélni a közeljövőben.
Amit nézegetek, az az S4 vagy az S4 mini.Szerintetek? Gondolom az S4 prémium garis (árából adódóan), de az S4 mini? Az esélytelen, vagy az is? Mit tudtok erről?
Kicsit röhejesnek érezném magam, ha a Note 2 mellé (ami sima 7100) vennék egy note 2 LTE-t, de lehet hogy legszívesebben ez lenne...
-
Markizmark
addikt
válasz
Ferenczi Áko #19841 üzenetére
Ezek nekem mind nagy dolgok lennének, mindet használom rendszeresen.
Egyébként nem kevés az a fél óránkénti szinkronizáció?
A másik baja a G Pro-nak az, hogy LG. Márpedig az LG, mint okostelefon tiltott kategória. -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Giovanny #19836 üzenetére
A G Pro-nak is elég erős az akksija. Azt mondta a Bog, hogy fél óránként szinkronizált, folyamatosan wifin volt a telefon. Nem nyúlt hozzá, és 3 óránként merült 1 százalékot a telefon.
Más: Múltkor egy napra Xperia Z tulaj lettem, és akkor jöttem rá, hogy mennyi dolog hiányzok belőle, ami a Note2-ben van: első és legfontosabb, az akksija. Ég és föld. A többi ugyan apróság, de mégis hiányérzetem volt: hangerő gombbal csak a fő hangerőt tudtam állítani. Fényerőt nem tudtam szabályozni úgy mit itt az állapt sorban. Kamerázás közben nem volt pause gomb, csak stop. A feladatkezelőt nem lehetett egyszerre kilőni, hanem egyesével kellett kihúzni. Memória ürítő is hiányzott belőle. Elsőre ennyi, nem nagy dolgok, de nekem megkönnyítik a használatot.. -
válasz
Ferenczi Áko #19830 üzenetére
Tegnap neztem a videobemutatot Bog-gal, de nekem egyaltalan nen jott be.Ha nem kell szamodra az erosebb hardver 3D ala akkor ertelmetlen lenne a valtas.
Egyebkent van mar teszt. -
allein
addikt
Üdvözletem. Mi a neve annak az appnek amivel a kimentett sms-ket visszatudom pakolni a készülékre? Üzeneteket gmail fiókra mentettem.
-
rbence
senior tag
válasz
Old FatBoy #19837 üzenetére
Van
-
Giovanny
őstag
válasz
bbubby00 #19835 üzenetére
Hát igen,a note2 verhetetlen ezen a téren az biztos! Régebben nagy almás voltam,aztán pont az egyszerűsége miatt váltottam droidra.Olvastam hogy i5s valamennyivel energiatakarékosabb lesz mint a sima 5-ös.A nótánál nem tudom milyen droid lesz az utolsó ( 4.3 ? ) utána már csak a friss modellek kapják a frissebb droidot.
-
Giovanny
őstag
válasz
Markizmark #19833 üzenetére
Még nem biztos ,de motoszkál bennem a gondolat,lehet hogy hülyeség..
-
Giovanny
őstag
válasz
Ha már váltásról van szó,én már pár hete gondolkodok rajta hogy megint almás leszek i5s-re gondolok,már meguntam a droid buherálását,valahogy az egyszerűségre vágyok....
-
tgb
senior tag
válasz
Én is gondolkodom cserén,de bármire sikreül dönteni,ez a fránya samu gari(a házhozjövős) mindig meggyőz hogy maradjak a márkán belül!
-
Ferenczi Áko
addikt
Most, hogy megjelent az Lg optimus g pro, megvárom a mobilarena tesztet, meg az user visszajelzéseket, aztán lehet, hogy váltás lesz..
-
Koczó93
őstag
válasz
Bandita4141 #19824 üzenetére
Csak kerüljön vissza bele az url másolása opció.
-
kiskacz
senior tag
Csak egy kérdés, mert nem vagyok biztos benne:
Az LTE-s NII-ben valóban nincs FM rádió? (Mi másban különbözik még?) Most akarok váltani S2-ről, és Note 2 az egyik alternatíva - viszont (Nekem... az FM rádió fontosabb.. lenne...
)
Köszi!!!
-
rbence
senior tag
válasz
kbadam83 #19812 üzenetére
Az itcafén volt cikk róla,ha jól emlékszem,hogy tesztelik már,élesben pedig januártól lesz
más: menthetetlenül elhágtam a rendszert,nem működött a telefonkönyv,fényképezésnél a hangvezérlés,illetve nem volt bootolásnál hang és eltűnt a touchwiz launchere is,úgyhogy kipróbáltam nggabi repartos megoldását, és láss csodát, működött -
Koczó93
őstag
válasz
ricshard444 #19810 üzenetére
A kis ablakos vide oké és a kinézet id csak nem látom az url kijelölést és ha visszalépek egy videóból kirakja kicsibe nem zárja be.
-
S1M0N
senior tag
válasz
allein #19795 üzenetére
Nem ma kezdtem, csak nevet (felhasználói fiókot) változtattam...
Amúgy nekem mostanában a kék LED kezd megbuggyanni, amikor kellene, nem villog, amikor meg nem, akkor pislog, amíg a képernyőt fel nem oldom.
Bár újraindítás megoldja a ezt egy darabig, de azért eléggé érdekes... -
dat
senior tag
T függő N7100-re mi most a legfrissebb Build number-rel rendelkező verzió? Gyanús, hogy nálam kimaradt egy update.
-
bbubby00
őstag
Szegény telefon kezdi feladni a harcot. Jelenleg a google play sem megy rajta. Mióta pofáraejtettem és berepedt a kijelző azóta nem az igazi
Ezt is szereti egymás után 2x leirogatni és belassítani. Valaki segítsen h h lehet újrapakolni teljesen 0-ra a telefont! felejtsen el mindent ami eddig történt vele
-
-
kbadam83
senior tag
NFC-t használja valaki? Ha igen, hogy kell?
-
kbadam83
senior tag
Brando Ultra Clear Protector felhelyezve bubi mentesen
-
Koczó93
őstag
A google szépen, fokozatosan minden appot elszúr? Térkép és gtalk már használhatatlan de úgy látom a youtube is "jó" úton halad :/
-
allein
addikt
Àrulja el valaki hol tudom beàllìtani azt a jelzèst ami mutatja fent szàzalèkban az aksi àllapotàt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Jelszókezelők
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest