- Google Pixel 9a rapidteszt
- Sony Xperia Z2 - esszencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
-
Mobilarena
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcs73
aktív tag
Sziasztok.
Vettem egy Note II-őt az eby-en.
Hogy tudom megnézni,hogy érvényes-e még a garanciája?
Meg,hogy milyen rom,stb.... van rajta? -
nagyito88
aktív tag
-
fdisk
őstag
válasz
Markizmark #17490 üzenetére
Akkor sajnos maradnak a belső sd-n.
Nem szeretnék rootolni.
Bár érdekes,h az evo-nál mindenféle hókusz-pókusz nélkül át lehetett tenni a külső sd-re.
Igaz a htc-nek csak 1 giga belső memóriája volt. -
válasz
imi314 #17288 üzenetére
Java része nyelvi program, szótárak kvízek angol dolgokhoz kötődő. Másik része lexikonok, rengeteg töris cucc.. Aztán ott vannak a hírportálok alkalmazásai, e-book olvasók, lejátszók, naptárak, órarend kezelők... GPS progik, meg egyéb hasznos gyakorlatias kis progik. Persze pár tucat tesztelés alatt állt közülük.
Fent volt a ZoneAlarm - arra gyanakodtam, hogy esetleg az csinálja a gondot.. Merthogy sokszor abba belefagyott meg a dropboxba is, de azóta már állandóan fagy...
-
Markizmark
addikt
Meg lehet oldani. Root kell hozzá és a GL to SD app a playről. Ez mountolja a játékok datáját az sdre. Elég egyszerű kis app. Rá fogsz jönni. A már föl telepített játékokat lehet vele mozdítani. Ezzel a módszerrel nekem nagyon sok 1.5-2GB-os játékom van fönt és jól működnek. Frissítéseknél viszont vannak gondok abban az esetben ha nem csak az apk frissül hanem az egész játék datával együtt. Olyankor le kell törölni és újra föl tenni.
-
fdisk
őstag
Erre vkinek 5lete?
-
Drughi
addikt
Valaki korábban említette, hogy fog írni egy "szösszenetet" több 100 (talán 200db) app-ról, hogy szerinte miket érdemes felrakni a telóra.
Ebből lett valami, vagy még folyamatban van?Biztos találnék benne hasznosat magamnak.
-
fdisk
őstag
válasz
Ferenczi Áko #17468 üzenetére
Ja,bocsi.
De amit a kezedbe fogsz átalakító annak a hüvelykujjad felőli része túl vékonynak tűnik számomra.
Nincs olyan mély/vastag,mint amilyen hosszú a dugvilla villa része.
Szerintem ezért nem jó.
Megkérdezhetem,h hol vetted a telót?
Csak mert én amivel majdnem befürödtem N2,annak is ilyen töltőfeje volt.(én is vettem rögtön egy átalakítót)
Gondolom vmi szürkeimportos készülék lehet.
Ha tévednék,elnézést. -
fdisk
őstag
válasz
Ferenczi Áko #17466 üzenetére
Persze hogy nem jó.
Te angolt akarsz angolra átalakítani.
Olyat keress, h angol-eu átalakító.
pl. ez
univerzálisabb -
MurdR
veterán
válasz
RigoJancsi #17463 üzenetére
Vegyé Notkettőtöt báttya
-
tipuka
addikt
válasz
ricshard444 #17460 üzenetére
Akárhol nézem, nem a legjobb a fényereje a számomra, beltéren úgy elmegy. (na napfényben meg főleg alig látom)
A színek se meggyőzőek, egy tucat háttérképet raktam be háttérnek, hogy jól mutasson, de ezek a színek nem akarják nekem a jót.
Pedig amúgy nagyon meg vagyok vele elégedve, de egyszerűen nem tudok megbarátkozni ezzel a kijelzővel, ennyi pénzért meg főleg.MurdR: Igen, minden bizonyára.
-
-
beast27
senior tag
válasz
ricshard444 #17442 üzenetére
Wipe cache/dalvik cache és utána mehet is fel az új kernel
-
Teszem azt nem kompabilitis egy kernellel a gyári Rom és nem indul vele a rendszer:
Attól még ha van egy működő kernel a memkarin ugyanúgy visszarakhatom és működik tovább a cuccos nem?Ilyen problémám még nem volt azért kérdezem.
És még kellene egy Stock kernel link Stock 4.1.2 Romhoz (lehetőleg a legfrissebb), mert nem tudom hogyan keressem
-
Dr V
őstag
válasz
Markizmark #17437 üzenetére
"Semmid nem vész el."
Ezt kifejtenéd bővebben? Ahányszor odinoztam az mindig törölt minendt...
-
Gabbo
aktív tag
válasz
gyuri2008 #17433 üzenetére
Ez egy jó kérdés. Találtam róla videót. Több is van, bár az homályos, hogy melyikre kell kattintani a felsorolásból "Sam" "Merry" vagy "Frodo".
-
Gabbo
aktív tag
A framaroot téma engem is érdekelne. XDA-n néztem, 1.4.2 a legfrissebb. Melyiket ajánljátok?
Valamint ha sikerült a root, unrootolni hogy lehet, az is benne van az app-ban? -
Dr V
őstag
A framarootnál elég csak azt feltenni és futtatni? Futtatás után nem kell telepíten semmit az áruházból?
-
Gabbo
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #17427 üzenetére
Sejtettem.
Köszi!
-
Gabbo
aktív tag
Még egy kérdés. Boot animáció változtatható root nélkül?
-
thompherkins
tag
AliceWake & beast27
Kösz a választ, nézem, töltöm, futtatom -
beast27
senior tag
válasz
thompherkins #17422 üzenetére
gsam battery, better batter stats
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
thompherkins #17422 üzenetére
Több is van, Better Battery Stats nekem működött (valaki nemrég linkelte az apk-t xda-ról), de sokan használják a Gsam Battery Monitort is. Például.
-
thompherkins
tag
Valahol régebben itt találtam meg, hogy melyik programmal érdemes
ellenőrizni azt, mi ébreszgeti a telót egész nap folyamatosan.
Valaki esetleg tudja melyik program az? -
szutyok93
csendes tag
Sziasztok
lenne egy olyan problémám hogy leszedtem játékokat feltelepítettem és nem akarja leszedni a cuccokat hozzá kilép egyből mért van ez?
meg valaki tud valami jó rajzoló programot?
Előre is köszönöm a választÜdv
-
válasz
ricshard444 #17419 üzenetére
Ami persze megy gyári Rommal, mert főzeléket enni mostanság nem fogok.
-
-
zsolt501
nagyúr
válasz
ricshard444 #17417 üzenetére
Azt oda írhatnád, hogy milyen programok futottak a teszt alatt.
-
Nekiállok kerneleket tesztelni, hogy legyen egy konkrét összkép róluk.
Elsősorban a kijelzőidő lesz a lényeg, de ha valami nem oké a többivel azt is lefogom írni.
3 lemerülésig tesztelek 1 kernelt, szóval lesz benne minden, átlagfelhasználást nézve.
Aztán értelemszerűen átlagolom a három eredményt...Első áldozat a NEAK lesz, amikor végeztem az általam kinézett kernelekkel akkor beírom egy kommentbe az eredményeket.
-
Markizmark
addikt
válasz
Ferenczi Áko #17415 üzenetére
Úgy látszik ... nincs mobilnetem nekem se délen.
szerk.: most mégis van
-
Ferenczi Áko
addikt
Köcsög telenor megint szarakodik a mobilnettel?
-
válasz
Markizmark #17410 üzenetére
Áldozatul esett a modi takarításnak. [link]
-
ka64
tag
Sziasztok!
Skype-on hogyan tudom a főkamerát választani? A legújabb frissítés óta nem találom a váltás lehetőségét. Mindig csak engem mutat. Korábban át tudtam váltani telefonálás közben, de most nem találom ezt a lehetőséget. A kamera jó, fényképezni, videót felvenni tudok vele. Illetve fényképezés közben tudok váltani a két kamera között, de a Skype-ban nem
ka64
-
Gabbo
aktív tag
A Google Play zene nevű App minden teló indításnál elindul. Látom az alkalmazás figyelőben, hogy aktív.
Teljesen gyári minden.
Zavarni nem annyira zavar csak furcsállom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Külpolitika
- Házimozi belépő szinten
- Hyundai, Kia topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Formula-1
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest