- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Mr. Sword #10602 üzenetére
Ok, köszönöm. Feleségem úgy is táskában hordja gyári tokkal, neki nem gond hogy nincs pitaka tok. Mondjuk a hétvégén előszedtem a note3-at a fiókból és elvittem a samsung boltba összemérni. Azért van méretnövekedés
Zsebben ez nekem már sok lesz. Remélem lesz note10e (lekerekített széleket sem kedvelem igazán).
-
válasz
Mr. Sword #10598 üzenetére
Most készülök én is venni a feleségemnek egy 512 gigásat, szerencsére Ő egy gyári samsung flip tokot akar hozzá (de engem is érekelt egy ideig a note 9, és pl. pitaka tok van minden apple és csúcs samsunghoz csak note9-hez nem). Hol és mennyiért veszed ha nem titok (és egy gsm boltban ahol már vásárlotam többször, lila színű 229)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged