Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Xiaomi 12T - egytucat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Íme, a One UI 8
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.bela1
őstag
Nekem továbbra is Minotaurus+Nova van. Szerintem ezért nem találtam semmi átütő dolgot. Ezzel a kombóval nem érdemes cserélni. Szőr ugyanaz a mejelenés. Totál note7, a 8 meg ugyanaz. Ez fix.
Fél órát pöttyögtem. Még fejlesztőit is eindítottam. Nem egy agyonnyomkodott darab volt, sok mindent én engedélyeztem. Gyorsabbnak sem éreztem. Kijelző sem szebb, a mutató számok meg nem jelentenek semmit. Érzék szervileg nem érezhető javulás. Szerintem kifulladt az "innováció", per pillanat nincs új ötlete a gyártóknak. Az új belépőket meg lehet venni, de aki már Galaxy S óta cserélgeti a telókat horror árakon az újdonságokért, annak ez már kevés. Úgy érzem amíg nem történik valami oltári nagy durranás, addig nem költök telóra. Érdekes módon, most hogy nem frissülök gyárilag, nem lassul a telóm. Repül mint az elején. Persze azért szuper cucc a 8, de nekem így nem éri meg.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Vékonyabb és keskenyebb lett a Samsung új csúcsphabletje, az üveg hátlap, a kiváló kamera és a remek lapkakészlet bizonyára sokaknak tetszeni fog, az árcímke viszont már kevésbé barátságos.
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Háztartási gépek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Jövedelem
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A20e dual sim kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S10 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Szép Állapot, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garancia
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest