Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
envagyok
veterán
Sziasztok
Koreai 5G (SM-N981N) variánsra magyar yetteles romot rá lehet tenni? -
Endii
tag
Outlook?
Ios-en azt használtam és van itt is. -
Lord-of-NRG
lelkes újonc
Jaj még egy kérdés, hátha itt tud valaki segíteni.
Olyan androidos naptár appot keresek, ami kompatibilis és szinkronizálható az apple gyári naptár app-jával? Nagyon örülnék, ha valaki tudna ebben segíteni.. Vagy esetleg ha ilyen nem létezik, akkor olyat ami mindkét rendszerre rátelepíthető és összeszinkronizálható?Köszönöm előre is!
-
Lord-of-NRG
lelkes újonc
Nem tudom a frissítéssel függ e össze, de azóta ha youtube-ozok feldob egy kérdést/kérést, hogy válasszak hirdetés blokkolót és felsorol egy csomót, ami közül választani lehet. Lehet ez csak nekem újdonság
Mindenesetre szívesen feltennék valamit, de nem tudom melyiket érdemes. Ti mit használtok??
-
Endii
tag
Kicsit mintha "darabosabb" lenne a telefon a frissítés óta🤔
-
Geryson
addikt
Hú, nekem is dobott ma valami dupla frissítést és sajnos az egyik, általam használt program meg is áll működni. Tudtok nekem segíteni abban, hogy hogyan lehet egyet visszalépni? Tehát nem (feltétlenül) a gyári beállításokat akarom visszahozni, hanem ezt az utolsó frissítést törölni. Köszi-köszi!
-
Lozi8
tag
Újabb frissítés, bár szerintem Ti is észrevettétek...
-
joekajoeka
tag
Nekem is
-
Lozi8
tag
Megjött a frissítés....(telenor)
-
Geryson
addikt
Sziasztok! Egy furcsa, jogosultsági kérdésem lenne: minden egyes nap, amikor USB-vel elindítom a kocsiban a töltést (és ezzel együtt csatlakozom a tükörképes fejegységemhez) megkérdezi a telefonom, hogy engedélyt adok-e, hogy a csatlakoztatott készülék hozzáférjen az adataimhoz.
Hol lehet beállítani, hogy jegyezze már meg?
-
Lord-of-NRG
lelkes újonc
válasz
Thocy a ZAGY #250 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget! Abból is látszik milyen mélyről indulok, hogy először ki kellett nyomoznom mi az a Galaxy Store
Abban esetleg tud valaki segíteni, hogy androidra milyen jelszó megőrző appok vannak? Tudtok ajánlani valami megbízhatót? -
Thocy a ZAGY
tag
válasz
Lord-of-NRG #249 üzenetére
A Galaxy Store-ban megtalálod.
-
Lord-of-NRG
lelkes újonc
Ez frankó! egy újabb modellt rántok magammal, most hogy megvettem a Note 20-ast
Először a Nokia, aztán a Blackberry, most a Samsung?
Addig is megtudja mondani nekem valaki, hogy ha véletlenül arréb mozgatás helyett kitöröltem a számológép alkalmazást a telefonból, azt hogy tudom visszacsinálni? Remélem nem kell rendszer visszaállítást csinálni miatta...Valaki segítsen pls! -
Zé.
tag
Egy új jelentés szerint a Samsung beszántja az egykori zászlóshajóját, de egy másik modellben tovább élhetnek a Note-sorozat exkluzív funkciói.
,,A koreai ET News értesülései szerint a Samsung 2021 végével leállítja a Note-széria gyártását, a 2022-es modellpalettáról pedig már teljesen hiányozni fog az egykori zászlóshajó. A Note-árváknak a várhatóan februárban érkező Galaxy S22 Ultra nyújthat némi vigaszt, ami megörökölheti a nagy előd funkcióit, így például beépített S-Pen tartóval érkezhet. " [link]
,,Picit korábban szintén Hemmerstoffer jóvoltából érkeztek renderek a Galaxy S22 Ultráról is. A Samsung-rajongóknak hamar feltűnhet, hogy a mobil eléggé hasonlít a Note szériához, és a képek szerint még az S Pen tárolásához is lesz hely benne. A képernyő 6,8 hüvelykes lehet, és ahogy arra számíthattunk, eltűnt a jack csatlakozó." [link] -
Lord-of-NRG
lelkes újonc
válasz
Mad_Wolf #246 üzenetére
Köszönöm a segítséget, Lozi8 neked is.
Igen a két év nagyon gyorsan el fog telni és ha már ennyi pénzt kiadok egy telefonért, azért jó lenne ha több évet kibírna, mint 2A Blackberry Passport azt hiszem 7 évvel ezelőtt jött ki. Mindegy is. Azért szerintem nem sokan mondhatják el magukról, hogy magától az anyacégtől kaptak üzenetet, hogy vegyenek új telefont, mert lekapcsolják a szervert
Viszont azt jó tudni, hogy nemhivatalos romokkal lehet még frissíteni később.
Ha esetleg nem sikerül vennem note 10 plus-t, a note 20 ugyanaz a szint? Nálam ami mellette szól az az android támogatottság. Ami ellene, az a memóriakártya a kevesebb ROM.
Közeli fotókat érdemes vele készíteni? Van itt olyan aki sokat fotóz vele? A fókuszálásra sokat kell várni makro kép készítésnél?
Amúgy abban sem vagyok biztos, hogy jó fórumra léptem be. Ha esetleg van olyan, ami a két modell különbségeit taglalja elnézést kérek. -
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Lord-of-NRG #244 üzenetére
szia, 2 év note10+ után pont ma cseréltem note20+-ra.
A fotózásnál szerintem a note 10-nek sincs oka panaszra.
A frissítés témát jól látod, a 10-esre még kijön az android 12, de a 13-at már nem biztos hogy megkapja.
A biztonsági frissítések viszont lehet még jönnek rá. De ha már ilyen idős a telefon, akkor a nemhivatalos romokkal majd megoldható akár még a 14-es android is, a szakik nagyon ügyesen portolják a friss romokat a régebbi telókra. XDA-n érdemes szétnézni, de egyelőre még felesleges, majd 2 év múlva.
A pennel kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, nagyon ritkán kell használnom. De szerintem a milliszekundumok nem számítanak, amikor legalábbis használtam nem tapasztaltam semmilyen késést. -
Lozi8
tag
Az S-pen késleltetése, amiről szó van, idézek a tesztből : "A tavalyi Galaxy Note10+ esetén 42 milliszekundumos késlekedésről beszélhetünk, ezt a Note20 Ultrában 9 milliszekundumig faragták le, míg a sima Note20 a két érték közti 26 milliszekundumos csúszást mutat fel. " Tehát emiatt nem kell " aggódnod ". A többi kérdésed passzolom, nem volt Note 10 +-om.
Csak érdekesség képpen, van egy Note 9-em, és fotózás terén nem lehet kijelenteni, h "agyon veri" a Note 20... -
Lord-of-NRG
lelkes újonc
Üdv mindenkinek!
Én tényleg friss újonc vagyok minden szempontból. Blackberry helyett kénytelen vagyok más telefonra váltani és más platformra. Azért gondoltam a Galaxy note-ra, mert megtetszett a toll és a jegyzet funkció, amiről elég jókat hallottam. Mivel nagyon sok kérdésem van, megpróbálok a sarokpontokra fókuszálni.
1. A Galaxy note 10 plus-t megéri jobban megvenni vagy a note 20 ugyanazt tudja esetleg többet? Most főleg a fotózás és a toll funkciók érdekelnek. Tudtok erről pár tapasztalatot írni?
2. Mivel a Galaxy note 10 plus egy régebbi széria, az azt jelenti, hogy az android frissítések egy idő után már nem fognak rá felmenni és így eleve legalább egy év mínuszban vagyok az újabb készülékhez képest (a tervezett elavulás legenda igaz vagy sem?) Ugye a Blackberrynél ilyenekre nem kellett figyelnem. Volt egy ezer éves szoftver és azzal kellett beérni
3. Az olvastam, hogy a note 20-as szériában gyorsabb lett a tollnál a beviteli adatfrissítés vagy hogy is hívják, ez észrevehető annyira, hogy érdemes ezt választani a note 10 plus helyett?
4. Esetleg ha van még amire érdemes odafigyelnem, minden segítségnek örülök.Köszönöm előre is.
-
Hoes
aktív tag
Köszönöm a tapasztalatokat! :)
-
Thocy a ZAGY
tag
-
Hoes
aktív tag
válasz
joekajoeka #236 üzenetére
Nektek hogy bírja az akku?
Reggel 7-kor leveszem töltőről és 9-kor már 90%-on van! Ezalatt 38 perc kijelzőhasználatot ír, tehát alig használtam.
Érdemes cseréltetni az akkut vagy ez ilyen? -
Hoes
aktív tag
Pontosan mi a gyári AKG füles cikkszáma? Sajnos azt nem adták vele!
-
Hoes
aktív tag
Sziasztok!
Zenét hallgatnék de amikor csatlakoztatom a fülhallgatómar a Jack - USB-C adapterrel akkor kiírja, hogy nem támogatott eszkóz!Az adapter egy Huawei adapter, azzal van a gondja? A fülhallgató egy AKG K370.
-
Lozi8
tag
Ez a topik halott. Vagy mindenki tökre elégedett a telóval... Vagy már senkinek sincs ilyen telója...
-
Sodomizer
tag
Sziasztok!
Némi tanácsot kérnék, nálam rutinosabb Note tulajdonosoktól. (nekem sose volt)
Kb. másfél éve egy Galaxy Tab S6-ot nyúzok, főleg azért vettem mert sok multimédiás tartalmat fogyasztok, érdekelt milyen a toll, a hordozhatóság nem volt scope.Most szeretnék váltani mert egyre több kép készítésére van szükségem, ez meg ugye arra alkalmatlan. A tollat nagyon megszerettem, flagshipet pedig nem vennék most.
A Note 20 és a Note10+ között vacillálok. Mindkettő ára 230~ környékén van (áfával). Ti melyiket választanátok feltételezve hogy árban marginális különbség nincs?
Köszi a segítséget -
Thocy a ZAGY
tag
Ma megjött a március 1-jei biztonsági szintet hozó frissítés is. Ezúttal magától találta meg... :)
-
Thocy a ZAGY
tag
válasz
ateszapa748 #227 üzenetére
Nekem tegnap talált frissítést (Note 20 5G XEH), de rákeresésre, magától nem szólt. Már telepítettem is, el nem rontott semmit, a biztonsági javítás szintje február 1-jére módosult.
-
ateszapa748
aktív tag
Sziasztok,
Én is kipróbálok egy Note 20 5g-t. TMH és januári frissítét ír legfrissebbnek. Mikor várható a februári? S20 sorozat már kapja, ha jól olvastam. XHE-re jött már valakinek? -
Thocy a ZAGY
tag
Egy hete vettem egy Note 20 5G készüléket (apró érdekességképpen az utolsót hoztam el a Vodafone-tól az országban). Az áron lehet vitatkozni, de mivel 3-4-5 évre vettem, mint az előző telefonjaimat, éves bontásban azért nem olyan veszélyes, s mivel szempont volt a beépített toll, az Ultra plusz képességeire pedig nincs szükségem, emellett döntöttem.
A telefon egyelőre tetszik, kellően pörgős. Hozzáteszem egy SD 630 processzoros Sony XA2 Ultra készülékről váltottam, amit egy univerzális Nillkin aktív tollal használtam "Note" célokra is (már amennyire alkalmas volt rá), de a Samsung köröket ver rá használhatóságban, bár ezt az árkülönbözet miatt el is vártam.
A 60Hz-es kijelzőnél a 120Hz tényleg érzékelhetően jobb (megnyomogattam egy S21+ telefont is), viszont a mindennapokban nekem nem gáz a 60Hz sem, legalábbis nem érzem úgy, hogy nem tudok élni a nagyobb képfrissítési frekvencia nélkül. A kijelzővel egyébként tökéletesen elégedett vagyok, verőfényes napsütésben is elég amit tud. A jegyzeteléshez, amatőr rajzoláshoz megfelelő a toll késleltetése, egyáltalán nem zavaró.
Az akkumulátor nálam nagyjából másfél napos munkanapokon (biztosan le lehet meríteni egy nap alatt is, de az én felhasználási szokásaimmal 30-50% eddig még mindig maradt benne), hétvégén simán tudja a kettőt, talán a hármat is (akkor inkább a GPS részét használom ki túrázáshoz, futáshoz, a kijelző alig megy). Hozzáteszem a fenti Sony a három éves, 20%-kal kisebb akkumulátorával is kicsivel többet tudott még (a második nap reggelén is el mertem vele indulni egész napra töltés/töltő nélkül), de együtt tudok élni vele, ha ez ilyen marad.
XEH romon működik a Volte, illetve egyszer talán majd az 5G-nek is lesz értelme vidéki megyeszékhelyen.
Amit nagyon rühellek, az a kiálló kamerasziget. Kapott egy gyári Samsung szilikon tokot, azzal nem lóg ki. Sosem fogom megérteni, hogy a tervezők a designer részlegekeknek hogyan engedhetnek ilyen ocsmányságokat tervezni. Ha alapból a tokkal együtt is teljesen elfogadható vastagságú lenne a készülék, egyrészt nem billegne az asztalon (és ugye nem egy átlag telefontól beszélünk, hanem egy Note-ról, amire azért lehet, hogy jegyzetelne az ember, ha már ilyet vett), másrészt bele lehetne tenni 15-20%-kal nagyobb akkut.
Itt jegyzem meg, hogy engem a plasztik hátlap nem zavar (nem csak a tok miatt, anélkül is jobban tetszik a fogása) csak lenne egy síkban a kamerákkal, amikből nekem szintén elég lenne egy, mint a régi szép időkben. Persze, ha tényleg ez az igény, akkor tőlem elfér hátul akármennyi, csak maradjon hely normálisan megfogni és tartani a telefont.
A DEX funkciót még nem próbáltam, de tervbe van véve.
-
Taita3
csendes tag
Nekem 2 hónapja van N20-am. Teljesen meg vagyok vele elégedve. Mielött vettem elolvastam róla minden tesztet, és tisztában voltam vele mit veszek. A kijelzője nekem így is tökéletes, a toll "lassúsága" észrevehetetlen, és még sorolhatnám. Az üzemideje teljesen normális, másfél nap. Amennyivel drágább az ultra nekem az annyival többet nem ért volna.
-
radio
csendes tag
Az általad említettek közül egyikkel sem találkoztam.
Érdekes, hogy legtöbbször azok alkotnak negatív véleményt, akik soha nem használtak ilyen telefont, vagy a másik csapat, aki s20-at cserél note-ra, de minek?? (Nyilván ezesetben a kijelző visszalépés lehet, de egyébként is az egy teljesen értelmetlen cselekedet) Meg hullámos kijelző.. az ám!!Esküszöm, nem tudom elképzelni, hogy ilyen létezik..
-
crosser51
csendes tag
Most én erre azt tudom mondani, nekem már fél éve meg van és semmi bajom vele , pedig biztos hogy első gyártásból való mert előrendeltem.
Előbb meg volt a telo mint hogy itt tesztelték volna.
Szóval használom már jó ideje és ahogy írtam korábban jó pár Samsungom volt már mert szeretem a Samsungos ökoszisztémát de ez az első amivel konkrétan semmi bajom sincs.
De lehet szerencsém volt és kifogtam egy jó darabot. -
BogyóBP
addikt
válasz
bobby_30 #216 üzenetére
Nagyon sok negativot írtak a telefonról hogy több helyen eldobja a térerőt fantom érintésérzékelés van a kijelzőn stb.. Elvileg egy high end készülékről beszélünk nem létezik hogy ennyi gond lenne vele..
Itt a fórumban is több ember irta hogy megbánta a váltást/vételt én meg túlzottan szkeptikus vagyok ilyen téren amig nem látom vagy fogom a kezembe sajnos a kiállított darabot nem lehet agyon nyúzni meg ilyenek így csak használat után derülne ki ha tényleg több sebből vérzik a telefon.
-
bobby_30
tag
Sziasztok! Most másként teszem fel a kérdést. Szerintetek mennyiért számít jó vételnek most ez a telefon? A tervek szerint mimimum 2 évig használnám, utána menne a gyereknek aki nyúzná ameddig bírná. Egy kollégám nyerte az ÖMV-s nyereményjátékon, ezt tudnám kedvezményesen megvenni.
-
Caranita
aktív tag
válasz
OmniaI900 #212 üzenetére
S20 után a kijelzője egyszerűen tragédia...felbontást nem is lehet állítani, 120hz sehol
a kijelző sík, de fénybe tartva hullámos, ilyet még egy telefonnál se láttam, egyszerűen rossz a minőség
az akkuja nagyon gyenge, 5%ról képes kikapcsolni
fotókkal sem vagyok kibékülve, az autofokusz többször rossz mint jó, bár ez a teljes 20as szériánál problémás
a hátlap műanyag, gagyi, rossz érzés fogni
-
bobby_30
tag
Sziasztok!
Lenne most lehetőségem 200-ért venni egy ilyen telót, vadonat újonnan, normál garival. Annyiért jó vételnek számít szerintetek? Azért ennyi mert ez egy nyeremény készülék . A topikot olvasgatva kicsit elbizonytalanodtam. Jelenleg Huawei Mate 10 pro készüléket használok, egyébként teljes megelégedettséggel. Előre is köszönöm a segítséget. -
SamiCsillag
senior tag
Elolvastam a tesztet, ami konkrétan lebeszélt erről a telóról. De ha venném, akkor is csakis a sp procival.
Mi ez a kevés hsz itt? Vagy van egy nagyobb fóruma valahol? -
Ateszka77
újonc
Szia én iphone8-ról váltottam erre a készülékre és nem bántam meg. December közepe óta használom nagyon megszerettem. A kijelző nagyon szép nem érzem hátrányát a nagyobb felbontasnak tűéles. Az aksi nekem egy napot bőven hozza úgy hogy van használva rendesen. Hangzás iphonon jobb volt de ez se kutya a hozzaadott akg füles viszont remek. Eleinte volt melegedés de most már szinte észrevehetetlen. A hátlap miatt nem kell aggódni jó a fogása nem csúszik jobb mint az üveg. Maga a készülék villámgyors minden perfekt nem is értem miért volt így lehúzva.
-
BogyóBP
addikt
Sziasztok. iPhone XR ről szeretnék váltani erre a telefonra, érdekelne pár pro és cons visszajelzés a felhasználóktól. Ami érdekel az üzemidő, kamera minőség, anyaghasználat (elsősorban a hátlap miatt aggodom), hangminőség. Kb mennyit bir a telefon átlagos használat mellett pl facebook, internet pár társkereső applikáció..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest