- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
radio
csendes tag
Az általad említettek közül egyikkel sem találkoztam.
Érdekes, hogy legtöbbször azok alkotnak negatív véleményt, akik soha nem használtak ilyen telefont, vagy a másik csapat, aki s20-at cserél note-ra, de minek?? (Nyilván ezesetben a kijelző visszalépés lehet, de egyébként is az egy teljesen értelmetlen cselekedet) Meg hullámos kijelző.. az ám!!Esküszöm, nem tudom elképzelni, hogy ilyen létezik..
-
radio
csendes tag
Ma reggel megjött az Android 11 frissítés. Nézzetek rá.
-
radio
csendes tag
Mivel úgy tűnik, egyelőre max. 3 tulaj írt a csoportba, negyedikként írnék pár szót a tapasztalataimról.
- szín: mystic Green - sokkal szebb, mint amire számítottam, nagyon különleges fémes hatású
- a hátlap anyaga, tapintása rosszabb, mint vártam, nagyon vékony, nyomkodásra minimálisan, de horpad. Egyből tokot tettem rá
- kijelző: ez egy jó panel, a fényerővel sehol nem volt probléma
- sebesség, memória: Exynos verzió - olvasom, hogy az a telefon mennyivel gyorsabb, egy másik meg még sokkal gyorsabb.. hát figyeljetek, ezen a szinten max. tizedmasodpercekről beszélünk. Nem tudok elképzelni, olyan szituációt, ahol ne lenne elég. Ugyanígy a 8GB memóriával.
- melegedés: minimális melegedés van, 8k videónál éreztem leginkább, de azt úgy sem használod 24fps-el.
Ezzel kapcs.ban írtátok, hogy az S szeriával együtt túlmelegszik, meg hogy max 5 percet lehet videózni. Az igazság az, hogy 5 perc után csak figyelmeztet, hogy előfordulhat ha tovább használod, 8-10 perc után sem volt gondom egyébként.
- Akkumulátor: egy teljes napig gyilkoltam( fotó, videó, videó vágás, játék, YouTube, 4k film stb.)
7 óra feletti kijelző idő mellett, este 10 körül még 18 %on volt az akksi, ezután lefutattam a geekbench 5 programot még 3x egymás után, és újabb 5 perc 8k videót rögzítettem, mire végre lemerült.
- kamera: feleslegesnek érzem összehasonlítani, ugyanazt tudom elmondani, mint a proci esetében: ezen a szinten minimálisak már a különbségek.Összességében, elégedett vagyok, igaz én 700 eur alatt vettem 3 év garanciával. Ennyiért top deal. Az S-pen nagyon profi, rengeteg potenciállal, tele hasznos programokkal, amik csak a note-on elérhetők emiatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Könyvajánló
- Renault, Dacia topik
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- DUNE médialejátszók topicja
- Google Pixel topik
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest