- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
trapi80
tag
válasz
xedamen #5662 üzenetére
Hasonló a helyzet nálam is. A fő kártya egy vodás flotta SIM, második egy Telenoros Hello Data kártya. A voda térerejével semmi bajom (Baja), elsősorban hang alapon használom, de van, hogy már mérgemből átváltok a vodás mobilnetre (200MB csomag), akkor mindig és mindenhol jó, fullon a jel és a 4G+ is hasít. A baj a másik slotban (helycserét próbáltam már) lévő Telenoros kártyával (szolgáltatással avagy a készülék sw-vel) van. Sokszor nem csatlakozik, nincs net! Segít a restart, az adat ki és bekapcsolása, repülő üzemmód. Ez mind 4G, 3G, 2G, automatikus választás alatt. Próbáltam a hálózati beállításokat alapra tenni, az sem vezetett eredményre, és a korábban említett SIM slot csere sem. Felhívtam mind a két szolgáltatót és a VoLTE szolgáltatást kikapcsoltattam a kártyákon.
Viszont! Amit megfigyeltem, hogy lényegesen kevesebbszer csinálja a "cserben hagyást" ha a kettes SIM-re a csak 3G van beállítva (H+). Esetleg ez megoldás lehet esetetekben is ha hasonló cipőben jártok. Mivel 9-es droiddal nem, illetve csak csekély ideig használtam Note 10+ készüléket, így nem tudok nyilatkozni, hogy azzal lett volna-e gondom.
Nagyon jó lenne ha ez megoldódna, mert problémát jelent a munkám során, mindennapjaimban. Arról már nem is beszélve, hogy nem egy Redmi 8 árú termékről beszélünk (hozzáteszem Xiaominál semmi ilyen jellegű gond nincs), valahol elvárom a pénzemért cserébe az alap szintű szolgáltatást s annak minőségét.....
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Ulefone Armor 25T Pro 256GB/6GB RAM (Fekete)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó új 17pro max 2tb kék színű készülék, 1év Apple Garanciával
- Apple IPhone 16 Pro 128GB amerikai modell T mobile függő. 11 akku ciklus!!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest