- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
iceQ!
addikt
válasz
Evil Snowman #6608 üzenetére
Be van kapcsolva de nem rezeg. Ma vettem észre.
-
iceQ!
addikt
Sziasztok,
Hol tudom beállítani hogy ha sms vagy nem fogadott hívás van a telon emelés/ mozdítás közben rezegjen egyet?
-
iceQ!
addikt
Még jó múltkorában vettem egy Motorola Moto G Power telót,backupnak ha bármi gond lenne. SIM kártya is van benne (2 is), bírja rendesen. 5000-es akksi, 95%-ban megegyező stock android (némi Motorolas belepiszkálás, de nem sok). Gyári android nem hozott lázba (itt már el is dőlt, hogy Pixel telóm nem lesz soha). Samsungnál rájöttem mennyi sok olyan extra van ami a mindennapokban maximális kényelmet és konfortot nyújt. Páratlan rendszere van, én úgy gondolom
-
iceQ!
addikt
Véget ér a downgrade...
-
iceQ!
addikt
válasz
madkiller #6236 üzenetére
Fluidabb úgy is lehet hogy az animációt a fejlesztői beállításokban 0.5%-ra leveszed...
Mas
Van egy HP dokkolóm, USB C-s. Telot tudom vele használni dex módban viszont ha lezár vagy elsötétül a kijelző meg áll az élet a monitoron. Nem tudok a Chrome-ba keresni, YouTube videót nézni... Stb
-
iceQ!
addikt
Az új patchel nekem sokkal sokkal jobb lett az akku időm... Kíváncsi vagyok hogy nálatok ez hogy lesz.
-
iceQ!
addikt
válasz
Evil Snowman #5905 üzenetére
Smart Lock lesz amit keresel.
-
iceQ!
addikt
Annyit olvastam ez után, van akinek ment van akinek nem... Nekem nem ment. Se így se úgy sehogy. Gyári az nekem most bejött, egyszerű nem bonyolult és tökéletes minőségben rögzít bárhonnan.
Bci
Ez a másik amit akartam írni, hogy ha valamelyik jó is lett volna, minőség nagyon gyatra... -
iceQ!
addikt
válasz
icecave #5801 üzenetére
Nekem ILO kell
Viszont [itt] még nem nincs fent...
-
iceQ!
addikt
Nézegettem a havi frissítést SamFirm-el és azt látom, hogy nem jönnek...Mindehol még Február havit látok. OTA-n jött valami ebben a hónapban?
Szerk.: SamMobile oldalon sem látok frissebbet mint a februári,
-
iceQ!
addikt
Üdv
FR előtt ki milyen backupot szokott használni? Csak a Google-os, csak a Samsung-os vagy mindkettőt? Esetleg ha mindkettőt használja valaki akkor nem zavarja be egyik a másikat?
-
iceQ!
addikt
Üdv
Hol tudom beállítani hogy jön egy értesítés akkor hosszan nyomom az ikont akkor látom ki mit írt vagy milyen értesítés jött?
-
iceQ!
addikt
válasz
telefonmágus #5576 üzenetére
Így jó lett, elfogadta a kártyát és egyből resetet írt.
-
iceQ!
addikt
válasz
telefonmágus #5574 üzenetére
Az. Tehát ha teszek rá független romot jó lesz?
-
iceQ!
addikt
válasz
telefonmágus #5571 üzenetére
Elmondom neked az Orange-os is független. :D
Minden simet elfogad, csak az Izraelit nem.Romot rateszem, mert románt ír ki hiába rakom bele a kártyát... :(
-
iceQ!
addikt
válasz
telefonmágus #5562 üzenetére
Egy Vodasba néztem, illetve egy A80ba ami Romániából való es Orange-os(de független). Egyikbe sem volt jo. Akkor mi a megoldás?
-
iceQ!
addikt
válasz
telefonmágus #5557 üzenetére
Megtörtént, nem ismeri fel a SIM-et. Pedig bontatlan, nem aktivált. Ez lehet gond? Vagy is nem kér pint, de látja az izraeli simet, viszont hívni nem tudok. Kicsit fura...
-
iceQ!
addikt
Sziasztok,
Megjött az izraeli sim viszont nem tudom regisztrálni hálózaton. Valaki tudja hogy tudom aktiválni itthon? A hangrögzítést szeretném megcsinálni
-
iceQ!
addikt
Good Lock-ot honnan tudok letölteni? (Nice Lock is jó, csak az appokat nem találom ami jó Android 10-re)
-
iceQ!
addikt
Elkezdett merülni a telefon valamitől. Akku statisztika nem dob ki semmit, se a gyári se a AccuBattery. Változni semmi nem változott, de mégis eszi valamit az akksit.
Security patch után kezdődött a jelenség. Másnál is van ilyen?
-
iceQ!
addikt
válasz
Hipermang1 #4732 üzenetére
Bluetooth fülessel is veszi rendesen?Initially, the recording of interlocutor was blocked by Google since Android9, but we are looking for solutions. Set phone recording audio source to 'voice call (software)' and adjust clarity to max. Switch on app connector in the app settings - miscellaneous. Note: the solution will not work for calls using a headset.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged