- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz sanyi0627 #6449 üzenetére
20% 1 óra SoT? az kicsit kevésnek tűnik. De mi az az 1 óra? Mert pl ha hardver igényesebb játékkal játszol, akkor az rendben van. Vagy ha telefonálsz is egyéb használat mellett, 1 óra telefonálást számolhatsz 1 óra kijelzőidőnek (mert az is nagyon meríti a telefont).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz sasa134 #6450 üzenetére
Frissítésekkel ugyanarra számíthatsz, mint az S8-nál, vagyis 2 android főverzió frissítést, majd még legalább 1 év biztonsági frissítések. Tehát még android 11-et fog kapni, mint főverzió. Szerintem igen, még 3 évig jó lesz ez a telefon.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
francz'70
aktív tag
válasz sasa134 #6450 üzenetére
Szerintetek kb 3 évig ezzel is el lesz az ember?
Miért ne lennél? Ha az S8-al elvoltál, ezzel még jobban elleszel
S8+ ról váltottam (mondjuk még megvan, mivel nagyon jól teszi a dolgát) Note10+ ra, hát, hogy mondjam.....az S8+ ehhez képest egyhelyben áll ....na, jó, kicsit túloztam -
bobace
addikt
válasz sanyi0627 #6449 üzenetére
Na erre kíváncsi leszek, nálam hogyan alakul majd. Most sikerült két napra 6 óra kijelzőidőt elérni, AOD-ot is használva, de még nekem is azt írja, hogy betanulás. Note 8 sosem tudott 4,5-nél többet ugyanilyen szokásokkal, most meg 2,5 évesen inkább 3,5 a max, de már nem is bír ki két napot, csak másfelet.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
sanyi0627
senior tag
Semmi extra, pokemon go, messenger, face, hirek.
A betanulás időszakban ezekkel sima 7óra kijelzőidő volt, meglepődtünk!(kis netezés is, meg a beálltások, tesztelgetés, letöltések stb... volt használva rendesen)
bobace: betanulásnál durván jól birta ,mára vége is lett! (mate20pro után nagyon meglepő volt, hogy ennyire jól birta)
http://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html
-
nagyúr
válasz sanyi0627 #6458 üzenetére
Nekem, időről időre a google play services akad be, de azzal sokmindent nem tudok kezdeni, frissítések hol megoldják,hogy elrontják.
A gmail-el többször szívtam már, végül letöröltem, mást használok (aquamail).Nézd meg, mi használja a helyadatokat/gps-t, azt is mindenképp érdemes kikapcsolni, ahol lehet, és semmiképp se használja állandóan semmi, mert az merít rendesen.
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
sasa134
addikt
válasz francz'70 #6453 üzenetére
Köszi Neked és ollie-nak is.
Én is hasonlóan látom. Nem vagyok az aki sűrűn váltogatja a telóit( nem tartom szükségesnek), általában megveszem az aktuális felsőkategóriás Samsungot fél - 1 évvel a megjelenés után és azt szeretném minél tovább használni. Igazából a Note-ra nincs szükségem, egy S20 lehet jobban passzolna de a Note 10 olcsóbb és sztem szebb.Köszi Nektek
Avanti Roma
-
Joachim21
őstag
Snapdragonra is megjött tegnap előtt az áprilisi frissítés, egész rendesen küldözgetik minden hónapban.
Aki kérdez az hülye, de aki nem kérdez az is marad.
-
iceQ!
addikt
válasz Sanyaboy2 #6462 üzenetére
Nem is fogja.... Bug reportból generál reportot majd töltöd fel egy oldalra. Ott mutatja meg hogy mi eszi az akkud. Nézd meg a videókat és rájössz mit kell csinálni
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
madkiller
őstag
Valaki ki tudna segíteni egy 10+ gyári fólia linkel? Sehol nem találok vmiért. Köszönöm.
-
őstag
+1
Verhetetlen ez a minőség,szinte nem lehet észre venni. Van egy Fiio M11-es DAP-om,azon napokig nézegettem, hogy van rajta vagy nincs, azután elolvastam a USER manualt,hogy gyárilag van rajta,úgymint a NOTE-on.Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
Laookon_
tag
Sziasztok!Tanácsotokra lenne szükségem. Egy 8 hónapos Note 10 telót vennék 225 ezer ft-ért. SES- ben vásárolt, makulátlan. Reális az ár? Vissza olvasok 1-2 hónapnyi hozzászóálást. De...vannak a telónak olyan nyűgjei, ami visszatarthat a vásárlástól? Nagyon köszönöm a segítséget!
-
Laookon_
tag
512 Gb- os.
-
-
bobace
addikt
válasz Laookon_ #6475 üzenetére
Nekem pl most 4 óra a kijelzoidő, 2 nap és még 33% van benne. Telefonálás is kb 1 óra = 1 óra SoT. Sok mindentől függ. Samsung sosem volt dijnyertes akkuidőben, de azért 4,5-5 óra elvárható lenne. Persze ha valaki 3 órát telefonál minimum térerő mellett pl, akkor nem... Vagy ott a note 10 Lite, épp ma jött ki a teszt. Még jobb akkuidő olcsóbban..
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
nagyúr
válasz Laookon_ #6475 üzenetére
Hát, ha nagy akkuidőt akarsz, szinte nulla IDLE fogyasztással, vegyél iPhone 11 pro maxot.
Esetleg valami Huawei-t, amelyik oprendszerének olyan agresszív a memóriakezelése, hogy azonnal mindent kib*szkod a memóriából.
Nem tudom, mit vársz egy telefontól, de a Note 10 is bőven, erős használattal is elmegy egy napot. Persze, ha valakinek van arra ideje, hogy cak a telefont nyomkodja napi 10 órán át egyfolytában, arra semmi sem elég.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
kakuk100
őstag
Sziasztok!
Nem tudja véletlenűl valaki, hogy van valami gond a Sammobile-al? Probálok belépni úgy mint eddig, de nem tudok.[ Szerkesztve ]
-
Tibcsi68
tag
Sziasztok!
Két sim használata esetén hogyan lehet állandóra hozzárendelni simet névjegyhez?Galaxy S22 ultra 512 + Galxy Watch 7, + 180 piros, 0 feketepont!
-
őstag
válasz Tibcsi68 #6483 üzenetére
Sztm csak 3 RD progival.
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
őstag
Nekem ILO régiós a ROM-om és nem ajánlja fel a billentyűzeten , hogy magyarul lehessen diktálni (ami elég nagy, gond ,mert vezetés közben sokszor jó lenne ha így lehetne szöveget bevinni), van valakinek javaslata, hogy tudnám megoldani? vagy muszály feltennem 3RD (pl shiftkey,swype) szöveg bevivő progit?
[ Szerkesztve ]
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
őstag
válasz Tibcsi68 #6485 üzenetére
Csak tippelni tudok, mert évek óta csak gyárit használok (S7 óta)
Talán ezFold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
Tibcsi68
tag
-
őstag
Jó lesz,köszi.
-
őstag
válasz Tibcsi68 #6489 üzenetére
Nem tudod kitenni a tárcsázó indító ikonját a főképernyőre?
-
HaliGab23
senior tag
LTE
-100dBm 40 asuGyakorlatilag itthon vagyok home office-ban, és így történt ez az éles változás, amit írtam.
De ma Bpen voltam egész nap, és 17h-kor értem haza, 11% töltöttség volt... 3ó50p kijelző.
Ilyen gyenge még sosem volt, hogy ne bírjon ki egy napot ennyire.
ONE Ui 2.0-nál is este 10kor még volt 15% átlagban és 5ó kijelző idők.Az első ONE Ui 2.1 verziókor direkt semmit nem állítottam vissza, totál FR volt, és mindent szépen kézzel állítgattam be.
Azután lett 6-7ó kijelző és még maradt 10-15% este 22kor.
Majd jött a 18Mb-os elcseszés.Lehet inkább visszateszem az első One Ui 2.1-et...
Komolyan azt gondolom már, hogy vannak userek, akiket direkt sz.pat a samsung, hogy vegyék az újat. Belépünk a sam. accountba, azonosít, és mikor új teló jön indul a sz.patás
Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
Teal'C
veterán
Sziasztok, visszahúzott a szívem egy Aura Blue 10+ 256gb-al. Próbálok felzárkózni miről maradtam le.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
iceQ!
addikt
Véget ér a downgrade...
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- XPEnology
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- Crypto Trade
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest