- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jkruz
csendes tag
Sziasztok!
Korábban írtam (1477,1522) a skypos kimenőhang problémáról, ami úgy oldódott meg, hogy telepítettem a skype korábbi változatát. Eddig rendben is volt, de most frissítette magát az utolsó verzióra és hiába telepítem újra a régit, azonnal frissíti magát. Hogyan lehet a telót beállítani, hogy ne keressen és telepítsen friss skype-t?
-
grozikiki
csendes tag
Szia!
Pár hónappal ezelőtt én is ezzel a problémával küzdöttem, én is kérdeztem itt a fórumban, de sajnos választ nem kaptam rá. Ugyan ez volt nálam is a probléma, amikor barátnőmmel akartam Skypeon beszélgetni, neki van mini 2-je, amikor ő beszélt, én nem hallottam semmit, ha én beszéltem, akkor ő hallott engem rendesen.
Mellette fent volt a Viber is, ugyan ez volt a probléma, Viberen sem hallottam amit ő mondott, de ő hallott engem rendesen. Csak a gyári beállítások visszaállítása segített. Előszőr én is mikrofon problémára gyanakodtam, de telefonálás alatt minden rendben volt. Rájöttem, ha felrakom a Skypeot, a hiba megint előjön. Azóta csak a Vibert használjuk, minden renben van. A telefon T-Mobile függő, t-s szoft van rajt, lehet ez is közrejátszik, nem tudom. De azért ez bosszantó egy kicsit. -
SteadyMan
aktív tag
Most hirtelen nem tudom megnézni, hogy van e a Viber-en önteszt, mert nem Androidos teló van nálam, de nem is ez a lényeg.
Kérd meg egy barátodat, hogy ő is tegye fel a Vibert és akkor tudod hívni ingyen. A WiFi kapcsolaton keresztül felépül a Viber VoIP és ha hall a tag a másik oldalon, akkor az adatkapcsolaton (WiFi) keresztüli telefonálás megy. Sajna ebben az esetben tényleg a Skype program lesz a hunyó.
Amennyiben a Viber-en sem hall a másik oldal, akkor lehet a szervizeseket buzerálni, hogy két progi is hibásan működik az adatkapcsolatos telefonálásnál, úgyhogy vegyék a fáradságot és nézzék meg jobban a készüléket. -
SteadyMan
aktív tag
Na akkor összegezzük:
1. a mikrofon jó, mivel lehet telózni, hallanak a másik oldalon
2. csak WiFi adatkapcsolaton próbáltad a Skype-ot? Nincs adat előfizetés, hogy nem tudod 3G-n, vagy HSDPA-n kipróbálni? (Ezzel a WiFi hiba kiejthető lenne.)
3. a Skype WiFi-n azt érzékeli, hogy nincs bemenő hang. Meg kellne nézni, hogy ha felteszed próbaképp a Viber-t, vagy más VoIP progit, akkor az is ezt mondja? (Ezzel a Skype hiba kiejthető lenne.) -
SteadyMan
aktív tag
A szerviz szerint, ha lehet vele telefonálni, a készülék jó, Skype alkalmazás hiba!
Ez most komoly? Mert viccnek kicsit durva. Csak kekeckedik a szerviz, a kollégám Mini-je is szenvedett az adatkapcsolattal, de telefonálni prímán lehetett vele. Ki is cserélték, mert minden adatkapcsolattal összefüggő dolog érthetetlen jelenségeket produkált.
A Skype mellett mással nem tapasztaltad a hibát? (Pl. Viber.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Építő/felújító topik
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Haditechnika, harcászat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- LEGO klub
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Gombászkönyvek egyben
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest