- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteadyMan
aktív tag
válasz
Victoryus94 #1663 üzenetére
Köszi, keresgélek közben a net-en megoldást, csak gondoltam hátha valaki már lefutotta a kört...
-
SteadyMan
aktív tag
Urak, valami ötlet?
Vettem a Mini 2-be egy microSD kártyát és áttöltöttem rá iPod-ról mp3 file-okat. Minden Ok, muzsikál szépen. Hogyan tudnám a telóra varázsolni az iPod-on létrehozott játéklistákat, hogy ne kelljen egyenként beválogatni újra a számokat a telefonban?
A SharePod programmal ki tudtam másolni a listákat az iPod-ból, így az azonos címek adottak, de nem találok a Mini-ben semmilyen lehetőséget játéklista kezelésre.Köszi.
-
SteadyMan
aktív tag
-
SteadyMan
aktív tag
válasz
hackeeeee #1500 üzenetére
Bocsi, hogy én válaszolok, de én kérdeztem és Grande Ale adott rá választ...
Röviden? Semmi értelme nincs, csak nyomkodva az új telót nem találtam sehol beírási lehetőséget az Android op. rendszeren és ezért kérdeztem, hogy mi a tökömnek van akkor ott ez a sor az információk között. Azt hittem csak én nem találom a lehetőséget, de kiderült, hogy az Android OS nem is adja ezt meg. -
SteadyMan
aktív tag
válasz
Grande Ale #1468 üzenetére
Köszi, sikerült beírni egy Bada op. rendszeres Samsung telóval.
-
SteadyMan
aktív tag
Most hirtelen nem tudom megnézni, hogy van e a Viber-en önteszt, mert nem Androidos teló van nálam, de nem is ez a lényeg.
Kérd meg egy barátodat, hogy ő is tegye fel a Vibert és akkor tudod hívni ingyen. A WiFi kapcsolaton keresztül felépül a Viber VoIP és ha hall a tag a másik oldalon, akkor az adatkapcsolaton (WiFi) keresztüli telefonálás megy. Sajna ebben az esetben tényleg a Skype program lesz a hunyó.
Amennyiben a Viber-en sem hall a másik oldal, akkor lehet a szervizeseket buzerálni, hogy két progi is hibásan működik az adatkapcsolatos telefonálásnál, úgyhogy vegyék a fáradságot és nézzék meg jobban a készüléket. -
SteadyMan
aktív tag
Na akkor összegezzük:
1. a mikrofon jó, mivel lehet telózni, hallanak a másik oldalon
2. csak WiFi adatkapcsolaton próbáltad a Skype-ot? Nincs adat előfizetés, hogy nem tudod 3G-n, vagy HSDPA-n kipróbálni? (Ezzel a WiFi hiba kiejthető lenne.)
3. a Skype WiFi-n azt érzékeli, hogy nincs bemenő hang. Meg kellne nézni, hogy ha felteszed próbaképp a Viber-t, vagy más VoIP progit, akkor az is ezt mondja? (Ezzel a Skype hiba kiejthető lenne.) -
SteadyMan
aktív tag
A szerviz szerint, ha lehet vele telefonálni, a készülék jó, Skype alkalmazás hiba!
Ez most komoly? Mert viccnek kicsit durva. Csak kekeckedik a szerviz, a kollégám Mini-je is szenvedett az adatkapcsolattal, de telefonálni prímán lehetett vele. Ki is cserélték, mert minden adatkapcsolattal összefüggő dolog érthetetlen jelenségeket produkált.
A Skype mellett mással nem tapasztaltad a hibát? (Pl. Viber.) -
-
SteadyMan
aktív tag
Lehet, hogy láma a kérdés, de az S6500-nál a Beállítások-A telefon védjegye-Állapot-Saját telefonszám alatt az Ismeretlen kiírás helyett beállítható valahogy tényleg a saját telefonszám? Még új a mobil és ezt nem találom sehol...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Formula-1
- Milyen notebookot vegyek?
- EAFC 25
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 Plus - 64 GB - rozé arany (134)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest