- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barney1981
csendes tag
Nekem is problémás a belső tárhely mennyisége, és én sem raktam fel szinte semmit. A képeket, meg videókat pedig az SD kártyára menti alapból a telefon, mert beállítottam, hogy így tegye.
A 8GB-ból 0,90GB szabad, és nem tudom elképzelni, mi foglalhat ennyi helyet..Az intelligens kezelőt naponta lefuttatom rajta, de nem talál semmit, amivel megkönnyíthetné a helyzetet.
Win-es gépre kötve a telefont is érdekes dolgot tapasztalok, mert nem 8GB-ot ír ki a belső tárhelyre, hanem pár gigával kevesebbet.
Azt is csináltam, hogy viszonylag sokat foglaló programokat (pl. Facebook, Messenger..) átraktam a memóriakártyára, de mintha mi sem történt volna, ráadásul, mikor újra beleléptem ebbe az opcióba, újra felajánlja az áthelyezést, mintha nem is tette volna át. Az alkalmazásoknál rámegyek az SD-kártya "oszlop"-ra, akkor ott vannak ezek a programok is, de 0kb-os méretet ír ki, ami azt jelenti, hogy továbbra is a belső tárhelyét bitorolja a telefonnak.
Valaki említette az office csomagot, hogyha kikapcsoljuk, akkor az javíthat ezen. Ezt hol lehet megtenni? Az "Alkalmazások"nál az összes office cuccra (word, Excel, stb...) egyenként rámenni, és "kikapcsolás", és ennyi?
Amúgy szeretem ezt a telefont, csak ez a tárhely szívás ne lenne, mert így a szoftverfrissítés sem tud lefutni, mivel azt írja ki, hogy megtelt a tárhely. (persze nem telt meg, mert 0,90GB így is van rajta, de ez úgylátszik, kevés már neki.
Ha valaki tud okos megoldást, azt előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreaiak középkategóriás terméksorozatának új tagja a Super-AMOLED kijelzővel, az előlapi vakuval és a 1,5 GB-nyi RAM-mal hódíthat, ráadásul szolgáltatói kínálatban is elérhető.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest