Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Barney1981

csendes tag

Nekem is problémás a belső tárhely mennyisége, és én sem raktam fel szinte semmit. A képeket, meg videókat pedig az SD kártyára menti alapból a telefon, mert beállítottam, hogy így tegye.
    A 8GB-ból 0,90GB szabad, és nem tudom elképzelni, mi foglalhat ennyi helyet..Az intelligens kezelőt naponta lefuttatom rajta, de nem talál semmit, amivel megkönnyíthetné a helyzetet.
    Win-es gépre kötve a telefont is érdekes dolgot tapasztalok, mert nem 8GB-ot ír ki a belső tárhelyre, hanem pár gigával kevesebbet.
    Azt is csináltam, hogy viszonylag sokat foglaló programokat (pl. Facebook, Messenger..) átraktam a memóriakártyára, de mintha mi sem történt volna, ráadásul, mikor újra beleléptem ebbe az opcióba, újra felajánlja az áthelyezést, mintha nem is tette volna át. Az alkalmazásoknál rámegyek az SD-kártya "oszlop"-ra, akkor ott vannak ezek a programok is, de 0kb-os méretet ír ki, ami azt jelenti, hogy továbbra is a belső tárhelyét bitorolja a telefonnak.
    Valaki említette az office csomagot, hogyha kikapcsoljuk, akkor az javíthat ezen. Ezt hol lehet megtenni? Az "Alkalmazások"nál az összes office cuccra (word, Excel, stb...) egyenként rámenni, és "kikapcsolás", és ennyi?
    Amúgy szeretem ezt a telefont, csak ez a tárhely szívás ne lenne, mert így a szoftverfrissítés sem tud lefutni, mivel azt írja ki, hogy megtelt a tárhely. (persze nem telt meg, mert 0,90GB így is van rajta, de ez úgylátszik, kevés már neki.
    Ha valaki tud okos megoldást, azt előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák