- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisszoli0707
tag
válasz
pinnacle #362 üzenetére
Bonyolódik a dolog!
Jómagam még nem rendelkezem a telefonnal,de a héten terveztem megvenni,feltéve,ha tudná a "bármilyen TV képernyőre"-való kijelző küldést.Persze,amelyik TV ezt támogatja.Nekem Sony és Technika tv-m van,Xiaomi telefonok gond nélkül nézhetőek rajtuk.De ha a Samsung telefon csak Samsung TV-vel kompatibilis,akkor bekaphatják!Mínusz egy vásárló,kész.Egyéb,nem samsung TV-n valaki ki tudja próbálni a képernyő tükrözés funkciót?!
-
kisszoli0707
tag
Látom érintve volt már a téma,de újfent megkérem a tulajokat,vagy aki hajlandó rá,hogy megnézné,talál-e a készülékben "vezeték nélküli kijelző csatlakoztatása"-módot?!Őszintén,a media markt-ban nyomkodtam a készüléket,de sem én nem találtam,sem az eladó nem tudta ,hol lehet benne.De túlmegyek!Még a galaxy S7-en sem találtam ilyen funkciót.Ja,hogy ez csak a kiváltságos készülékek funkciója?Hmm...Párom Redmi 2-jét simán csatlakoztatom egy Technika TV-hez!
Szóval légyszi nézzétek már meg ezt a funkciót!Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest