- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pot$imanu$ #17 üzenetére
Xiaomi-k mellett van még piaca egy ilyen telefonnak?
Abszolúte! Saját példám is azt mutatja, hogy elkötelezett Xiaomisból gyorsan lehet valaki újra Samsung fan.
Több évig használtam nagy megelégedéssel Redmi Note2 telefont (sőt igazából másodkészülékként használom ma is). Családban többeknek volt szintén ilyen telefonja, a mai napig jól működnek.
Amikor a barátnőmnek a Samsung S4 mini helyett kellett egy kétkártyás telefon, akkor természetesen egy Redmi 3s telefonra beszéltem rá.
Na, ez a telefon pont az ellentéte volt a Note2-nek, mindig volt vele valami gond. Kb. 2 hónapja pedig sokkal többet volt rossz, mint jó, most is a szervizben pihen
A barátnőm közölte is, hogy neki az életben sem kell többet Xiaomi telefon.
Beláttam, hogy bár jó márka a Xiaomi, de az új szériák esetlegesen sikerülnek jóra, vagy rosszra, ezért amikor pár hete új telefont vettem, akkor bizony már szóba sem jött a Xiaomi
Samsungra váltottam, ami ugyan drágább, de az ár/érték aránya még így is jobb a Xiaominál
Mondjuk nem J5-öt vettem, de már a J5 is tud olyat, amit Xiaomi egy sem, van benne a 2 SIM mellett pluszban SD kártya használati lehetőség
-
atosan
veterán
válasz
Pot$imanu$ #17 üzenetére
Van, fentebb vázolták miért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Iqos cigaretta
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Renault, Dacia topik
- Asztalos klub
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest