- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- myPhone Watch Adventure - ha fontos a forma
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
robcsekwow
tag
Sziasztok, lenne egy aprócska problémám... Odinnal újrahúztam a telót,csak figyelmetlenségből AP helyett BL-nek linkeltem be... Azóta Emergeny recovery-t szeretne. Nem kapcsol be, gépre vagy töltőre dugva írja ki csak. A Smart Swich pedig nem mutatja a listába, se sehol. Helyreállítási kódnak próbáltam S/N, IMEI minden ami létezik, gondolhatjátok, sikertelenül.
Ja ha Odinnal SamFirm-el letöltött 4 fájlos romot telepítenék, eljut a systemigés FAIL, restartol a teló AutoReboot nélkül is, mindenhogy.Nincs valakinek tippje a megoldáshoz? Nincs szivem kidobni a telót...
-
robcsekwow
tag
Még 24 órája sincs fent, de valami kezd zavarni... este a játék is, a kamera is magától bezáródna, mintha kevés ram lenne. Ma a messenger chat fej is időnként bezáródik, pedig 1.1gb ram van csak belakva
-
robcsekwow
tag
Ismertek jól optimalizált alwaya on screen appot?
-
robcsekwow
tag
Sziasztok! .zip kiterjesztésbe lett letöltve a 7.1.1 és az odin nem látja. hogy tudom vele feltenni?
-
robcsekwow
tag
Sziasztok. Az nugathoz van lehetőség valahogy telefonon felmókolni, gép nélkül? (Nem OTA)
-
robcsekwow
tag
Sziasztok! A mai nap jött egy 24 megás update a telóra, olyanokat irt, hogy teljesitményoptimalizálást meg új és bővitett funkciók. Lehet valamit tudni róla? Vagy csak biztonsági frissités?
Apropó magyar földön vajon mikorra várható a hivatalos nugat? -
robcsekwow
tag
Sziasztok. Nekem egy gondom van a telóval, a vlc meg a gyári samsung music tárhely hozzáférést kér, amivel alapjáraton nem is lenne probléma, csak állandóan szivat a képernyőfedvényekkel. Kikapcsolom mindet, akkor sem engedi... Erre tudtok valami orvoslást?
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest