Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luser2000
addikt
válasz
tomee007007 #299 üzenetére
egyszer produkált gyors merülést (lépésszámláló ment kb 8 órát). azóta próbáltam még órákon keresztül használni újra a lépésszámlálót, de másodjára már nem merül gyorsan. (nyilván akkor nem is volt összefüggésben vele. lehet én is témát váltottam előtte. már nem tudok rá visszaemlékezni).
a Gear1-hez való témákat töltesz le? nem lehet abban különbség / hiba, hogy Gear2 téma esetleg?
-
tomee007007
őstag
válasz
Luser2000 #298 üzenetére
Nem is tudom elég érdekes....
Nálam egy napot (10-12 óra folyamatos kapcsolat a telefonnal normál használat mellett) merül 18-20%-ot.
Eddig 3x cseréltem a WS-el témát, elsőnél az átlagos napi használatom mellett már 55%-otmerült, a 2. cserénél semmi gond nem volt, a 3. cserénél (ma reggel), viszont teljesen szét is esett az óra téma; össze-vissza helyezte a mutatókat, és fél óra alatt merült 15 %-ot....
Most újra raktam a rendszert, mindent visszaraktam, kivév a WS-t...eddig nincs baj, de még tesztelem.....Nálad a csökkenő üzemidő beállt, vagy még mindig nagyon merül?
Egyébként ahogy olvastam a külföldi fórumokat, mindenki ódákat zeng, hogy mennyivel jobb a Tizennel az aksifogyasztás.... -
Luser2000
addikt
válasz
tomee007007 #297 üzenetére
Nálam látszólag jól, nem tapasztalok óraváltás miatti intenzívebb merülést.
-
tomee007007
őstag
Nálatok jól működik a Watch styler?
Nálam olyan mintha párszor megbolondítaná a Gear-t és iszonyatosan merülne....a gerafaces.com-ról szedtem le jó pár témát, és nem egyszer volt, hogy beállítottam az egyiket, utána a Gear 1 óra alatt 15%-ot merült[ Szerkesztve ]
-
tomee007007
őstag
Nos, EZ érdekes lehet...
-
tomee007007
őstag
Amit viszont nem értek, hogy semmit nem lehet megosztani: a gomb megjelenik de inaktív...ez nálatok is így van?
-
tomee007007
őstag
Az elmúlt pár napban volt időm tesztelgetni egy kicsit.
Egy napig használtam az Androidot, aztán én is felraktam a Tizent. Valóban egy kicsivel mintha jobban merülne, de így sem vészes, átlagos használattal nálam kb 2-3 %-ot merül óránként.
A lépésszámlálóval nincs baj, ahogy mértem nálam elég pontos is (+/-5%). A Tizen rendszer nekem sokkal jobban tetszik, jóval több az extra funkció és a beállítási lehetőség, program is több van rá de azért így sincs túl sok.
Az hogy külön rá lehet pakolni zenéket, és még filmeket is mp4-ben, csak hab a tortán, bár nyilván nem ez az elsődleges, kevesen fognak ilyen "egérmozin" filmeket nézni, de azért jó hogy van -
kmicu
csendes tag
válasz
tomee007007 #291 üzenetére
Hm... Folyamatosan számolja a lépéseket (pedig nem is kapcsoltam be)... Talán ez (is) lehet a gyors lemerülés oka.
-
Luser2000
addikt
válasz
tomee007007 #291 üzenetére
még nincs tapasztalatom. vasárnap fogom tudni tesztelni
-
Luser2000
addikt
válasz
tomee007007 #289 üzenetére
tudod milyen a CSC jelenleg? (KIES kiírja)
utána itt tudod ellenőrizni, hogy jött-e már ki Tizen frissítés:
http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=SM-V700&pcode=0#firmwarenekem kb egyszerre pittyeg a telefon és az óra, ha jön mail / sms.
-
tomee007007
őstag
Lehet hogy csak KIES-en keresztül frissül Tizenre?
-
tomee007007
őstag
Nos, most reggel megérkezett a kicsike
Nagyon tetszik, ami egy kicsit furcsa, hogy kb egy fél perces késéssel küldi pl. az email értesítéseket...
Rögtön jött rá szoftverfrissítés, de csak az androidos op. rendszert frissítette, Tizen nem jött.... -
tomee007007
őstag
Valószínűleg holnap jön meg az én készülékem.....van esetleg már valamilyen tapasztalat hogy a Tizen utolsó frissítő csomagja orvosolta az aksiidőt, vagy majd hagyjam rajta gyári androidot?
-
LaciGSM
aktív tag
Amíg megvolt és használtam, semmi gondom nem volt vele! az akku 2 napig elment normál használattal!
Szóval kijelenthetjük hogy a Tizen rendszerrel kinyírtak egy jó kis cuccot?! ( Gratulálok a Samsungnak ismét) -
Luser2000
addikt
Ma 4:00-kor vettem le a töltőről, reggel 8-tól ment a lépésszámláló, 18 órára teljesen lemerült. Ez elég sivár!!!
-
tomee007007
őstag
Sziasztok!
Én is mostanában tervezem a vételt....mik a tapasztalatok az új Tizen rendszerrel?
Alkalmazásokból nagy a választék? -
Bagoly81
aktív tag
Sziasztok alkalmazásokat hogyan lehet keresni? A samsung boltban van kb 30 db program az nagyon karcsú , play marketben meg ha beirom hogy gear akkor mindenféle programot kiad csak gearre valót nem
[ Szerkesztve ]
-
izoli76
tag
Hétfőig keresek fekete Gear 1-et Nyíregyháza környékén kizárólag személyes átvétellel!
izoli76@gmail.com -
izoli76
tag
És S4 minivel?
-
izoli76
tag
Samsung Galaxy Expressel vagy Lg Nexus 4el működik az óra?
-
izoli76
tag
Az exponálásnak van hangja? -és ha van akkor azt ki lehet kapcsolni?
Tudtok még olyan órát amiben van integrált camera? -
Luser2000
addikt
válasz
Luser2000 #267 üzenetére
Azt tapasztalom a TIZEN rendszerre való áttérés óta (4. nap), hogy az óra és a telefon (S4) rendszeresen elveszítik a kapcsolatot. Gondolom, ha kikerül egyik a másik hatóköréből, akkor amikor újra közel vannak egymáshoz nem kapcsolódnak össze automatikusan. Még figyelgetem, hogy csak a GearManager ad hibás visszajelzést (nem létező kapcsolatról) vagy valóban nincs.
Azt a beállítást sem találom, ahol meg lehetett mondani, hogy óránként jelezzen az óra (rezgés vagy csipogás).
-
Luser2000
addikt
-
Luser2000
addikt
Megérkezett a Tizen frissítés!
XEH termékkódra már tölthető.[ Szerkesztve ]
-
klz80
tag
Hello, vennék egy Galaxy Gear-t de csak az óra miatt :-) Lehet telefon nélkül is használni? Nem akarom hogy a hívásaimat jelezze meg semmit, csak tetszik, mint óra és hogy tonnányi "órakép" van hozzá a neten. Kösz a választ.
-
Luser2000
addikt
-
Luser2000
addikt
Basszus az USA-ban 99 dodóért árulja a BestBuy (eBay), gyári felújított.
-
Luser2000
addikt
Valaki vásárolt úgy Gear-t, hogy azt telefonnal együtt vette itthon? (Pl. Note3-al).
-
LaciGSM
aktív tag
válasz
Luser2000 #257 üzenetére
Üdv. [link]
Ezen a linken megtalálod a Watch Styler programot.
Töltsd le a telódra. tudsz saját témát készíteni!
Illetve ezen az oldalon van fent rengeteg téma, amiket le tudsz töltögetni a telódra, van egy kis leírás hogy hogyan tudod berakni a progiba!
Én is használtam, letöltöttem rengeteget, tuti jól működnek! -
Luser2000
addikt
Sziasztok!
Van valami jó lelőhelye különböző óra skineknek?
Egy párat le tudok tölteni a Samsungtól.
-
Luser2000
addikt
A zenelejátszót nem úgy kezeli, ahogy te gondolod (a zenéket nem látja).
Ez egy távirányító, azaz BT kapcsolat segítségével utasítást ad a telefon zenelejátszójának, hogy kezdjen PLAY üzemmódba. Nem tudsz mappákat / albumokat kiválasztani, csak zenét léptetni, hangerőt változtatni.---
Galériát is csak az óra SAJÁT galériáját látja, nem a telefonét böngészi.
[ Szerkesztve ]
-
proly01
őstag
Csak nem ertem mert ha a zenelejatszot kezeli es latja a zeneket a telefonon pl akkor miert nem latja a galeria kepeit vagy adott esetben a szoveges dokumentumokat az ora?
-
proly01
őstag
válasz
Luser2000 #253 üzenetére
Hat az szivas lesz mert vizsgara vennem tetelt olvasni rola
Semmikepp nem megoldhato konyvek vagy fajlok olvasasa rola?
Azert ilyen komoly kugyunel gondolnam hogy igen.Smartwatch 1 rol valtok es kar azon is volt pdf reader meg .txt reader.
valamit csak lehet vele kezdeni..... -
Luser2000
addikt
--- S4 fórumban is megírtam neked ---
Szia!
(Nekem Gear 1 van).
"van e a gearben olyan fajlkezelo mint a telefonban tudok e olvasni rola pl .pdf et vagy .doc ot ."
NINCS"Akkor hogy a viber pl vagy whatsapp es a kulonbozo ertesiteseket megjeleniti e?"
EGYIKET SEM HASZNÁLOM, ÍGY NEM TUDOM (de vannak olyan külső app-ok, amelyek képesek az értesítéseket átküldeni a Gear-be, pl.: Shazam, SoundHound, Hangouts, Google+, Foursquare, Evernote, Dropbox, ...)"Van rajta billentyuzet web bongeszo?"
NINCS se billentyűzet (csak tárcsázó), se böngésző."Lattam hogy lehet rootolni is.Ebben az esetben egy teljes android rendszert tesz fel vagy csak lehetoseget kapok .apk fajlok feltelepitesere?"
ERRŐL SEMMIT NEM TUDOK (érdemes lenne az XDA-n olvasgatni vagy kérdezni). -
proly01
őstag
Sziasztok.Bocsanat elore is az ekezetekert de mobilrol vagyok.Ha minden igaz akkor ma gazdaja leszek egy ilyen szepsegnek es kerdeznek par dolgot attol akinek van ilyen vagy esetleg tudja....
Azt szeretnem keddezni hogy van e a gearben olyan fajlkezelo mint a telefonban tudok e olvasni rola pl .pdf et vagy .doc ot . Txt?Akkor hogy a viber pl vagy whatsapp es a kulonbozo ertesiteseket megjeleniti e?Van rajta billentyuzet web bongeszo?
Lattam hogy lehet rootolni is.Ebben az esetben egy teljes android rendszert tesz fel vagy csak lehetoseget kapok .apk fajlok feltelepitesere?
Elore is nagyon koszonom[ Szerkesztve ]
-
Luser2000
addikt
Akinek van egy hazai beszerzésű (Samsung Magyarország) Gear karórája és van hozzá számlája is, az írna nekem privátot pls? Szeretnék kérdezni valamit a számláról / számlával kapcsolatban.
Köszönöm szépen! -
buborekosviz
tag
Úr isten, még mindig az egekben az ára. Pedig már félre tettem rá de 60E huf azt húzósnak tartom így hogy kijött a 2.
-
pippin80
tag
Sziasztok.Most vettem egy ilyen órát.Mit kell csinálni ahhoz,hogy megjelenitse az emailjaimat és a facebook üzeneteimet.Az email be van allitva es mégis azt irja az ora hogy nincs email.
-
Warpig
aktív tag
Sziasztok!
Keresek olyan embert, akinek van garanciás S2-ese. Dobjon már egy pü-t legyen szíves!
Köszi, W.
-
LaciGSM
aktív tag
Jól megdöglött ez a topik!! miért nem rázzuk fel? senkinek nincs Galaxy Gear?
Például a egyedi számlapokat csináltok hozzá???
Vagy netről töltitek?
XDA-n külön topikja van a csinált "számlapok"-nak! -
Horovic
aktív tag
Sziasztok! Valaki felvilágosítana, hogy milyen telefonokkak lehet összepárosítani ezt az órát? Nekem G2-öm van. Azért kérdezem mert ahány helyen kérdeztem annyi féle verziót hallottam. Válaszotokat köszönöm.
-
kazsmerlaca
senior tag
válasz
#03445248 #241 üzenetére
Ebbe fórumba nem enged belépni:
Invalid Forum specified. This can happen for a variety of reasons-- most likely because the thread or post you are trying to view has been moved or deleted. Please return to the forum home and browse for another similiar post.Mit lehet tenni?
-
törölt tag
És igen az XDA-ás fiuk, már elkíszítették a romjukat huzzá.
link -
törölt tag
Üdvözlök mindenkit.
Elolvastam a cikket és az összes hozzászólást is.
Nem értem az itt fikázó fórumtársakat. Azt meg tudom érteni, ha valakinek valami nem tetszik, vagy nem tudja, használni (kihasználni), vagy hiányol valami funkciót és ennek hangot ad és kifejti a véleményét, de ez az állandó "én megmondom a tutit" hozzáállás nagyon bántja a szememet.
Egy éve vettem a páromnak a egy NOTE 2 -öt. Akkor nagyon megtetszett az a készülék főleg a toll miatt. Azóta rájöttem, hogy tényleg nagyon jó telefon, de a toll nem sok mindenre való. Most novemberben összetört a régi telefonom kijelzővédő üvegje (másodszorra is)(LG P990). Na gondoltam itt a jó ürügy hogy lecseréljem a régi telefonom, egy újra. Sok-sok mérlegelés után a NOTE 3-ra esett a választásom. Ráadásként attak hozzá egy GEAR-t, plusz a Samsung vissza adott 100€-ot a vételárból. Gondoltam, ha megjön a telefon eladom a Geart plusz a 100€, végre egy jó vétel. Mikor megjött a csomag, nem bírtam ki, hogy ne próbáljam ki az órát. Eddig sem használtam órát, mint itt olyan sokan, eztán sem szándékoztam órát használni. Mikor használtam órát akkor is csak a funkciója miatt, időmérésre. Ennek ellenére tudom, hogy melyik óra a jó és melyik a drága presztízs cucc (volt többek közt Cartier órám is), de én nekem nem fontosak ezek a státuszszimbólumok. Igaz nem is ugatom le se azt akinek fontos, sem azt aki visel ilyent. Na, nem vagyunk egyformák. Szercentcsére! De nagyon meglepődtem. Egy nap használat után rájöttem, hogy ez kell nekem. Nagyon jól használható és értelmes kütyü, a tollal ellentétben. Igaz nem is annyiba kerül.
Lassan egy hónapja használom, azóta kitapasztaltam és mint minden, ez sem tökéletes, de bőven használható minden funkciója.
A kihangosítást naponta használom és pótolhatatlan funkciónak tartom, a fényképezést szintén. Az üzem idővel meg ugyanúgy megbarátkoztam, mint annak idején az okos-telefonoknál (volt már nem egy rosszabb üzemidejű telefonom is). A kinézete számomra elfogadható, nyilván kiderült már, hogy számomra a funkció sokkal fontosabb. A kényelem bőven a használhatóság határán belül van. A Cartierem sem volt sokkal kényelmesebb, pedig az kb. 10x drágább volt, igaz az a legnagyobb modellje volt a Cartiernek. -
Belako
tag
~Michael Night:
Kit Te maradj a kocsiban.
-------------------------------------------------------------
Kit:~ Igen Misi.
-
tvamos
nagyúr
Amig az autot nem jon oda, ha a gear-rol hivom, nekem ilyen nem lesz!
-Hallo! Kit? - Nem! Kat! Kitkat...
(Karoram sincs amugy se! Ezt is feleslegesnek tartom!)
Amugy bocs!Ocsemnek tetszik ez a bigyo! Nincs valami kinai (copy) hasonlo termek, amivel meglephetem, es ha valoban bevalik, kesobb valthathat egy matkasra?
[ Szerkesztve ]
-
LaciGSM
aktív tag
Rábeszélni nem akarlak, mert a végén kapom majd az osztást az ellenkező tábortól!
De mindenképp érdemes egy kis időt szentelni arra hogy megnézegesd, kipróbáld!Jó kis cucc, és jól használható!
( Mondom ezt úgy hogy használom is, NEM ÚGY hogy az ismerősöm valakije már látott ilyet de aszonta hogy szar, úgyhogy utálom és lefikázom énis, Témobilba nem engedték kipróbálni, csak a vitrinből láttam, de biztos szar!)és hasonló okostojás kommentek
-
LaciGSM
aktív tag
válasz
Atesz 666 #232 üzenetére
Kérlek olvasd el figyelmesen a leírásom!
Nekem a sima Sony Smartwatch MN2 volt, nem az új Smarw..2.
mivel ezzel volt összehasonlítási alapom, ezért írtam erről!Üzemidőt nem hasonlítottam össze, az MN2 is vígan elment 2-3 napot! ( pont ezért nem hasonlítottam)
A" nem is néztem mert Giccses" és hasonlókba meg ne is menjünk bele!
[ Szerkesztve ]
-
Atesz 666
aktív tag
-Elnézésed kérem ,ha reakcióimból az jönne le,hogy itt bármit is fikáznék..
-Nekem a te hozzászólásodból meg pont az jött le ,hogy te fikázod az SW2-t,üzemidőt,használhatóságot,design-t stb stb téren én meg csak azokat az állításokat cáfolom.
-Gear-t meg nem is nézegetem mert abszolút nem izgat,Gear-t nem használnék sosem az is biztos mert nekem túlságosan giccses..
-Ebbe a topikba is csak azért néztem be, mert ez a dolog úgy van reklámozva mintha a samu újra feltalálta volna kereket..
-
LaciGSM
aktív tag
válasz
Atesz 666 #230 üzenetére
nem akarok vitát indítani, szóval csak egyetlen kérdés:
Használtál már Gear-t??
Csak mert a leírt dolgaidból nekem az jött le, hogy van egy smartwatch-od, a Geart nézegetted ,mert valljuk be hogy komolyabb mint a Sony, de mivel neked nincs, beálltál a "fikázzuk a Samsungot" táborba, mert ha nekem Sony van, akkor mindenki más rohadjon meg !
Bocs ha ez nem így van,nem is bántásnak szánom,de nekem ez jött le! -
Atesz 666
aktív tag
Pár kérdés:
a Sony Smartwatch-tól sokkal komolyabb és jobb!
-Miért is jobb?? Mert korlátozva van telefon típusokra Samsung Note 3, S3, S4 ??
Viselni kényelmes, szerintem nagyon eltalálták a méreteit!
-Az SW2 meg sokkal könnyebb és szinte észre sem lehet venni
A töltése a Sonyhoz képest sokkal stabilabb. A Sony sokszor nem érintkezett, mozgatni kellett...
-Ez szerintem bénaság kérdése!!
-Nekem eddig sosem volt ilyen gondom a töltéssel,csatlakoztatom a töltőre és ennyi,sosem kellett igazgatnom a csatlakozót e-célból.
-És akármilyen napjainkban használatos SONY Xperia töltőre csatlakoztatható!Hála a frissítéseknek, már működik S4-S3 tipusokkal is, nem csak a Note 3-al.
Az ára kicsit magas még,de ez biztosan változik!-Az SW2- meg minden minimum Android 4.0 op rendszert alkalmazó telefonnal használható "nincs típus korlátozás"
jól használható és szép kis kütyü lett!
-Ez meg ízlés(I)(ficam)(/I) kérdése..
-Szóval azt a pár + alkalmazást amivel a Gear talán többet tud, nem mondanám abszolút főnyereménynek az SW2-vel szemben.
[ Szerkesztve ]
-
LaciGSM
aktív tag
Üdv. én használom. a Sony Smartwatch-tól sokkal komolyabb és jobb!
Ugye a Sony csak akkor hajlandó működni, ha párosítva van a telóval. a GEAR működik " offline " is, tehát az óra,kamera, vígan működik teló nélkül is!
Viselni kényelmes, szerintem nagyon eltalálták a méreteit!
akku 2-3 napig vígan elmegy!
A töltése a Sonyhoz képest sokkal stabilabb. A Sony sokszor nem érintkezett, mozgatni kellett...
Sonyval ellentétben ez működik kihangosítóként, tehát simán tudok vele telefonálni is!
Hála a frissítéseknek, már működik S4-S3 tipusokkal is, nem csak a Note 3-al.
Az ára kicsit magas még,de ez biztosan változik!
Szóval én azt mondom hogy egy nagyon kényelmes, jól használható és szép kis kütyü lett! -
zool1
őstag
Van itt aki használ is ilyen órát?! Le is írná a tapasztalatait, ha kérhetném. Köszönöm!
-
Gulyopapa
addikt
Ennek egy baja van hogy *urva nagy
Én megőrülnék egy ekkora behemóttól a csuklómon .. -
Atesz 666
aktív tag
válasz
ForRedGlory #215 üzenetére
-Azért az SW2 a samunál tuti jobban néz ki ,mert az erősen túlárazott samu kb egy kínai piaci giccs kavalkád szintjét hozza azt viszont profin...Bravó samsung..
-
janos1988
addikt
-
drkbl
őstag
Még keresik az okát: DOA: The Galaxy Gear reportedly has a 30 percent return rate at Best Buy
-
Shatter98
tag
válasz
ForRedGlory #217 üzenetére
melyik a bűnronda?
-
Shatter98
tag
Ez egy első próbálkozásra egy több mint kiváló termék, szerintem a jövőben nagyon jót tenne az okosórák piacának , hogyha beszállna a samsung
-
mrlujoak
veterán
válasz
ForRedGlory #220 üzenetére
...á, újabb kő esett le... akkor lényegében részedről ez csak kötekedés volt...
-
mrlujoak
veterán
válasz
...és akkor ár az összehasonlításhoz.
Most jövök az Árkád Sony boltból, megjöttek a SmartWatch 2 modellek. 44900 forint. -
mrlujoak
veterán
válasz
...akkor tehát TE az általam vázolt 3 órából a SmartWatch 2-re gondolsz - végre, jutottunk 1-ről a 2-re...
Ízlések és pofonok.
Egyértelműen nekem (és nem csak mert Sony) a SW2 jön be (még az egynél is jobban, amim van) mert szebb, karakteresebb a formája, mint a Gear-é.
Ezt (SW2) egy minőségi fém szíjjal sokkal inkább el tudom képzelni egy öltöny alól is kikandikálva, mint a Gear-t, bármelyik szíjvariációjával...De mint írtam, ez ízlés. Szubjektív. Szerintem meg egyáltalán nem rút kiskacsa.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
mrlujoak #216 üzenetére
Van erre egy angol szó. "ugly".
Szemből még kinéz valahogy, ha az analóg órát mutatja, de minden más szögből... Mind1, szerintem bűn ronda, de ízlések és pofonok.
Itt egy összehasonlítás: Samsung Galaxy Gear vs. Sony Smartwatch 2
[ Szerkesztve ]
-
mrlujoak
veterán
válasz
ForRedGlory #215 üzenetére
Melyikre?
...amit említettél abból is van kettő, de az előd is játszik még... -
dave666
aktív tag
Minden íràsban lehúztàk az okosóràt.
Itt meg sztárolják.
Órát vagy telefont vegyek ???
Nagy a kísértés
A Mo. árára kíváncsi lennék... -
MartOOn
addikt
Azért biztos ami biztos toltál te is egyet-kettőt? "Szóval hagyjuk plz a légből kapott demagóg, közhelyes álstatisztikákat"
"Nem akar 40 ruppós szappantartók havi újratelepítgetésével bajlódni"
"Egyébként az összes csúcsandroidmániás ismerősöm állandóan cserélgeti egyik csúcsszarról a másikra. gondolom mert mindegyikkel annyira elégedett"
gondolom más indokot a cserére el se tudsz képzelni...
Mindkét/három táborban vannak hülyék ezt el kell fogadni. Androidos "csucsszart" is vesznek divatbol meg iSzart is. És mindkét táborban van olyan felhasználó aki azért veszi mert neki ez tetszik, erre van szüksége es van aki megelegszik egy regi szarral is... Erted...
[ Szerkesztve ]
-
orbano
félisten
10 tulajdból 6 az imeretségemben vagy cégvezető, vagy profi mérnök, mindegyik egytől egyig érett, felnőtt ember, semmiféle pofon nem szükségeltetik nekik. A maradék 4-nek sem. Viszont mindegyik meg tudja és akarja fizetni a gondmentes, átgondolt telefon használatának élményét. Nem akar 40 ruppós szappantartók havi újratelepítgetésével bajlódni és a Windowst már a PC-jén is unja.
Szóval hagyjuk plz a légből kapott demagóg, közhelyes álstatisztikákatEgyébként az összes csúcsandroidmániás ismerősöm állandóan cserélgeti egyik csúcsszarról a másikra. gondolom mert mindegyikkel annyira elégedett
Tegyük hozzá, hogy semmi esetre sem vennék iphonet annyi pénzért, amennyibe kerül. Fele annyiért sem. Mondjuk másmilyet se, az összeset ipari hulladéknak tartom
a 3 éves omnia hetemet is csa k azért szeretem, mert 30 ruppóért elfogaható kompromisszum volt. Fu ez már nagyon off, be is fejeztem
-
Daczy
aktív tag
Csak az én szememet szúrja egy szakmai oldal szakmai cikkjében az állandó "cuccozás"?
Mobilarénán szinte minden írásban belefutok néhányba, és elképesztően irritáló, mert komolytalannak hat, holott maga a cikk magasabb hangvételű.
-
DarkByte
addikt
Azon a videón a mai napig fogom a fejem.
Nem tudom más hogy van vele, én telefont úgy választok hogy az nekem feleljen meg és ne az embereknek akik körül vesznek.
Ugyanez a véleményem erről az okosóráról is. Nekem tetszik, volt is egy Sony Ericsson MBW-150-em.
Nagyon szerettem is amíg szét nem ment az OLED kijelzője. Egyébként azon is ez az érintkezősoros töltő csatlakozó volt és már eleve használtan vettem és semmi kontakt gond nem volt vele. Szóval szerintem ezzel a Samu-val sem lesz.
Én a kamerát látom felesnek, főleg hogy látszik hogy korlátokba ütköztek vele (rövid videó felvétel). Nyilván kellett hogy kitűnjenek a tömegből de szerintem ez enélkül is ment volna. Ha az nem lenne a műanyag szíjat is le lehetne cserélni valami igényesebbre. Bár szerintem így is bőven vállalható, a Pebble-hez képest így is egész elegáns szerintem.
Nyilván nem azoknak való akik mások éves keresetét a karjukon hordják.
Ez a technomán embereknek van kitalálva, mint amilyen én vagyok. Venni viszont nem fogok mert nem használnám ki, nem mozgok ennyit. A Note2-m egész nap előttem van az asztalon vagy az autóban a tartóban. Az MBW-150-est is 15 ezerért vettem használtan, annyiért jó volt egy próbának hogy milyen is ez az egész okosóra történet. Előbb utóbb eljön majd az idő mikor ezek is lesznek sokkal olcsóbban és akkor talán elcsábulok.
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
Sem azt nem ertem, amirol TE beszelsz, sem azt amirol azok a marhak a videon!
Voltam katona, 40 vagyok, ne problj nevelni! Inkabb nezz magadba!
Egy HTC One, S4, Note, Find 5 ugyan olyan GADGET mint az iPhone. (Ennek ellenere, tobb ismerosom panaszkodott mar HTC telefonra, mint az iPhone-ra, annak ellenere, hogy kevesebbnek van! De gondolom szamodra ez nem mervado.) Szerintem, en nem szoltam le (nagyon) a Note-ot sem, csak egy nagy tepsi, ugyhogy "nem tudok vele mit kezdeni, mint telefonnal." Meg akkor sem, ha nagyon tetszik az a ceruza.
Azert ertekmero szamomra az iPone, mert mukodik, ahogy kiveszed a dobozbol. (Nekem a Motorola Atrix 4G nem volt jo. A Lenovom nem ment. Az Ainol tabletem nem ment. Az Acer-rel sem stimmelt minden. Hmmm.... a Nokia egesz elfogadhato lenne, de ennel is tobbre vagyom!)
Es igen, szamomra a Nexus is ertekmero, mert jo! (A HTC meg csak az egyik ceg marad szamomra, amelyik valaha a Nexust gyartotta. Most meg nem a Nexust gyartja, es nem is olyan peldasan jok a termekei.)
Es meg sorolhatnam a listat! De kell egy mertek, amihez viszonyitunk, es nekem a mertek az iPhone, es a Nexus. Minden hibajaval egyutt. Es azt sem mondtam, hogy egy kiveteles termek, reszleteiben, vagy egeszeben nem lehet jobb a mercenel. Tisztaban vagyok azzal is, hogy sok esetben nagyobb a hype, mint a megtestesult ertek. De mindezeket felre teve, kell egy mercenek lenni, amihez kepest valami lassabb, gyorsabb, akadosabb, jobb a fenykepezoje, bla-bla-bla....
Nekem nincs szemellenzom, van/volt viszont 10 Android eszkozom, meg egy WP8. Szoval, kettonk kozul nem en vagyok, illetve en nem vagyok az akinek le kellene venni a szemellenzot!
[ Szerkesztve ]
-
Laci.M
senior tag
Az iPhone mint értékmérő? Na ne röhögtess. 10 tulajból 6 ra ráférne egy jó alapos szülői pofon, katonaság, nevelés. Milyen ember az aki azért vesz iPhone-t mert az menő, és akkor te már vagy valaki. Egy HTC One, S4, Note, Find 5 sokkal többet ér. Ha anyagminőségben nem is, de bármi másban igen. (De a HTC, OPPO, de még a Xiaomi is körberöhögi az almát minden tekintetben)
(Tudom, nem csak fiatalok veszik, de egy márkát nagyon lehúznak a felhasználók -> lásd maffiózók a bálnamerciben, holott az egyik legjobb autó mai napig.)
Le kéne venni a szemellenzőt.
Ui: Örök klasszikus <--- a videó alapján az arány legalább 10ből 9-re módosul.
-
tvamos
nagyúr
Ezen nem is csodalkozok. Ha premiumot akarok, veszek almasat, ha meg ilyen szines vackot, akkor jo a Lumia520.
Nekem az iPhone abszolut ertekmero maradt. Az persze OK, hogy nekik nincs olyan termekuk, mint a Note, de telefonban igen, en nem tudom a Note-ot sehova tenni.
Ez az ora mar nekem nagyon a kacat kategoria. Nem tudom elkepzelni azt az elethelyzetet, amikor mar a zsebembe, a telefonert sem tudok benyulni...
Mondjuk karoram sincs... semmilyen sem.
[ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
Na szoval kinek mi a premium... Egy Brietling egy tag heuer egy omega... Igen az premium. De egy cititzen? Sima kozepkategoria max. Es ez nem bantas... Nagyon jo ora negyon szep ora ez teny. Csak nem premiupl egy omeganak csak a szijja csattal annyiba kerul mint egy citizen komplett ora.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az i'm Watch után azt hittük, hogy az okosóra egy teljesen halott műfaj, de a Samsung megmutatta, hogy egyáltalán nem az; jó mulatság, de egyelőre drága.
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple Watch Series 9 (45mm, GPS + Cellular)
- OnePlus Watch 2 okosóra 46 mm Nordic Blue Edition AKCIÓ!
- Apple Watch Series 10 46mm Silver Al Blue Cloud SL Cellular, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple Watch Se 2, ( 2022 ) Starlight , 40mm, karcmentes, Gps
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest