Új hozzászólás Aktív témák
-
Talán írtam a cikkemben is, hogy a pulzusmérés (főleg úszás közben) nekem is kétesélyes a Fit 2-n. Talán nem szereti, ha túl erősen meghúzom a szíjat, és akkor is elmászik, ha húzás közben a csuklóm beleakad a kötélbe, és a karkötő felcsúszik a csuklócsontomra. Ezt meg ugye csak azért tudja megtenni, mert nem húzom meg annyira.
Inkább kivételnek mondanám, amikor egy teljes edzésről végig hihető pulzus adataim vannak.
Tegnap pl. brutális gyorsasági állóképességi edzésterv volt; még a fülemen is levegőt vettem volna, ha tudok. A mérés szerint még az anaerob tartományt sem értem el egy másodpercre sem. Sőt, negyed órára majdnem nyugalmi volt a pulzusom. Az egész edzés második legintenzívebb szakasza a mérés szerint az volt, amikor már öltöztem fel.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egyszerű, de korrektül működő jószág a Samsung legolcsóbb karperece. Amit ígér, azt hozza, de semmi többet, viszont a szoftveres háttér erős.
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Mozgásban a Crimson Desert
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest