Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Itt a friss Moto G Stylus
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonJanos
aktív tag
Az jogos hogy a két modell közül egyértelműen iPhone
de amúgy a Samsung zászlóshajói nagyon jók, nekem a Note jött be, de igen, nem jutottam el a 7-es modellig: egy 4 és egy 3 Neo teljesen kiszolgálja minden igényemet mind a mai napig - és én ki is használom a készülékeimet (rajzolás, munka-állomás, stb.)!
Ez a kis nyomorult (Fame) se rossz még ma se - amire én akarom használni: bringázás közben tájékozódás.Még egy 64 KB-os "lámpa", Google Keep, Hangouts, meg Total Commander, egy jobbfajta szövegszerkesztő és elég is kiegészítő készüléknek.
-
draco31
veterán
Szervizben a mobilom, és egy ilyet adtak cserének. Hát ööööö gondolkozom, hogy inkább a 7110-esembe rakom a kártyámat.
-
Mlevike
csendes újonc
Van egy Samsung Galaxy Fame GT-S6810P okostelefonom ,és jelenleg "custom" rom van rajta, de eredetileg vodafonos a telefon de semmilyen sim kártyát sem ismer fel.Jelenlegi bootloaderem Clockwormod 2 ,most Corsifame 2 operációs rendszert használom. Hogy tudnám megoldani hogy legalább a vodafonos kártyát felismerje,de az lenne a legjobb ha a Telenorost is felismerné (azaz fügetlen lenne,mert telenoros vagyok).
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
naden
csendes tag
Sziasztok! Tanácsot kérnék...
még mindig vacilálok, hogy Samsung Galaxy s5 Mini-t vegyek, vagy iPhone 5s-t.Tényleg a Samsung sokszor lefagy?
- olvastam, ha az ember netről rendeli az i Phone-t amerikai töltőt adnak hozzá, ami használhatatlan...
Melyik a jobb telefon a kettő közül? Nem szeretném megbánni. Sokaktól hallom azt is, hogy az iPhone-t lecserélik Samsung-ra...
Előre is köszi a gyors válaszokat!!!! -
naden
csendes tag
Sziasztok! Tanácsot kérnék...
még mindig vacilálok, hogy vegyek, vagy iPhone 5s-t.Tényleg a Samsung sokszor lefagy?
- olvastam, ha az ember netről rendeli az i Phone-t amerikai töltőt adnak hozzá, ami használhatatlan...
Melyik a jobb telefon a kettő közül? Nem szeretném megbánni. Sokaktól hallom azt is, hogy az iPhone-t lecserélik Samsung-ra...
Előre is köszi a gyors válaszokat!!!! -
Leone966
csendes tag
Nekem ilyen van
-
daynax
újonc
Legszivesebben hozzávágnám ahhoz a nőhőz aki rábeszélt erre az ócska telefonra.Nem elég hogy majd 45 ezer ft-ba került,.jó sokmindent tud,de 1 nagy kalap sz.r !!!
-
gfec78
csendes tag
Sziasztok
Rootoltam a készüléket és segítséget szeretnék kérni,hogy hogyan tudom a felesleges programokat fagyasztani. Előre is köszönöm a válaszokat. -
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Telefonom állandóan újraindul.
1. Este bekapcsolva volt, reggelre kikapcsolt, bekapcsolás után állandóan újraindul. Próbáltam recoveryben gyári visszaállítást, de csak egy kifeküdt robot látszódott.
2. Szoftverfrissítés után, beállítottam a telefont, megint kezdődött az újraindulás.
3. Újabb szoftverfrissítés, beállítottam a telefont, elindítottam a Gogle Mapset, megint állandó újraindulás, ami csak az akku levételével szűnik meg, visszarakva, újrakezdi.A Telemax lehetséges SIM, SD kártya, letöltött program hibát említett. Az fel sem merült, hogy a telefon hibás lehet.
Ti már találkoztatok ilyen újraindulás problémával, illetve nekem csak a WhatsApp, Viber volt fent, nektek gond nélkül megy? -
adamandras
csendes tag
Samsung galaxy Fame GT-S6810P- telefont hogyan lehet rootloni? Aki tudja az legyenszíves, minél hamarabb segítsen rajtam!
Előre is köszi mindenkinek!
-
MobilVivi
újonc
Az életbe ne vegyetek ilyen telefont!Egyáltalán a Samsung úgy, ahogy van lehúzta megát nálam egy életre!A Fame telefonommal már egy-két nap után gondok voltak, miután feltelepítettem rá egy-két alkalmazást (pl. facebook, zsblámpa)Azt gondoltam hogy biztos majd frissít stb és megszűnik az állandó lefagyás, de nem. A telefon még nincs egy éves, de többször vágtam volna ki az ablakon úgy, ahogy van!Lefagy, spontán megnyitja pl. az üzeneteket de én épp fényképezni szeretnék, a futó alkalmazásokat bezárni képtelenség és ha úgy véled be is zártad, a telefon biztosan nem lesz gyorsabb. Egyszerre több program (zenehallgatás+Runkeeper) nagy szerencsével vagy elindul,de inkább nem. De volt hogy 20 percet kellett várnom, míg a telefon reagált, mert még kikapcsolni sem lehetett.... Máskor spontán kikapcsol, holott az aksija töltve. Ez egy idegesítő, lassú, totálkáosz telefon amit senkinek nem ajánlok mert csak pénzkidobás!!!
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. Random kikapcsolás mitől lehet? Kolegám nemrég vette, és már többször járt úgy, hogy elővéve a telót(tokbam tartja) ki van kapcsolva.
-
helixP
nagyúr
Üzemidővel (főleg 2G-n) és a sebességgel nincs baj, egyáltalán.
Amivel viszont kimondottan van, az a kijelző. Felbontás és a betekintési szög tragikus, a fényerő még talán esetleg elmegy. Szóval igazán ezen úszik el a telefon a részemről (céges telefonnak használok egy ilyet).
Sokkal inkább a Huawei y300, ebben a kategóriában. -
atosan
veterán
Sziasztok,
Asszony kinézte magának ezt a telefont, első okostelója lenne. Mik a tapasztalatok, üzemidő, sebesség, milyen sim megy bele?
Előre is köszi a segítséget -
Kampó
senior tag
osztom az előttem szóló véleményét.
Semmi probléma a huawei illetve zte termékeivel. De még az Alcatelt is ide venném. Nem a 10e ft os mocskot kel megvenni ezekből sem és máris tisztességes a készülék. Az összes felsorolt gyártó abszolute nem noname mert régeb óta foglalkoznak telekommunikációs hálozatok, meg eszközök építésével mint a samsung meg az lg. Az hogy kis hazánkban a piaci verseny a "NAGYOBB" márkáknak kedvez az csak anak tudható be hogy több a jutalék a szolgáltatóknak z eladott készülékek után. Több a reklám több a lové. De megnyugtatlak a belső alkatrészek értsd a chippek meg a kis bizbaszok amikböl összeszerelik a telót ugyan azokba a foxconn gyárakba készülnek -
helixP
nagyúr
Pedig a Huawei a jó megoldás (már ha az y300-ról van szó) , vagy egy Nokia 520.
Mind a három van a családban és a Huawei baromijó. Gyors, gyönyörű a kijelzője és nagyon szépen teszi a dolgát. Azt meg hogy kínai, nem márkás bla-bla el lehet felejteni. Minden kínai manapság. Huawei már simán a nagy gyártók között van a ZTE-vel együtt. -
Omega81
senior tag
Sziasztok!
E kettő telefon összehasonlító tesztjét kaptam meg, hogy válasszak a kettő közül. Megmondom őszintén, hogy a HUAWEI- t nem ajánlom semmiképpen (nem vitatéma), Samsung meg vicc ez, nem éri meg az árát.
Mi ennek a kategóriának egy nyugodtan ajánlható típusa, ha ismerősöm a Telenornál vásárol (céges kedvezmény)? -
conze
csendes tag
Azt tudom hogy a root miatt nem bolundúlhatott meg be. Az előző telefonomat egy sony ericcsont is rootolta és raktam rá főzzöt kernert, az utána tökéletesen működött. Csak én miattam mert lehet hogy kitörölhettem vagy átálíthattam a rendszerében valamit. Az odin programot nem ismerem de megpróbálkozok vele.
-
conze
csendes tag
Sziasztok! Valaki segítsen légyszíves, mert rootoltam a galaxy fame telefonomat és valamit nagyon elrontottam. Mert nem érzékel a képernyő csak többszöri nyomkodásra plussz egyáltalán nem lehet le fel és oldalra csúsztatni a képernyőt. Valaki tudja hogy tudom unrootolni ?
Mert elvinném szervizelni, még garanciás.
-
Zolix
tag
Sziasztok!
Telepítettem egy alkalmazást (gun club2 ), de mivel nincs sd kártya amire szeretne installálni ezért egyfolytában villog egy nyíl a bal felső sarokban,hogyan tudnám letiltani, mert ha a felső sávot lehúzom ott írja, hogy kiegészítő fájl következik, de csak áll 2 napja.
Előre is köszönöm.
-
demonjuh
csendes tag
Sziasztok!
A Fame-em újabban azt műveli, hogy elsötétül a képernyő, alul pedig a két szélső érintőgomb villogni kezd. Ezt már úgy 4x megcsinálta, miután pedig végre méltóztat újraindulni, a névjegyzékemből eltűnnek a telefonszámokhoz tartozó nevek, és csak újbóli újraindítás után jelennek meg ismét.
Szerintetek mi miatt lehet ez? Érdemes lenne elvinni szervízbe? (Bár elég nehéz lenne bizonyítani a hibát, mivel teljesen random jön rá az ötperc.)
Előre is köszönöm a válaszokat! : o) -
helixP
nagyúr
Nincs benne led egyáltalán. Az érintőgombokat sem lehet beállítani. Ilyesmivel lehet próbálkozni.
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Mi az oka, hogy ha nem fogadott hívásom van, akkor nem villog zölden a led? Hogyan lehet ezt beállítani? A Sony telefonom beállítás nélkül is úgy csinálja, hogy ha valami esemény van sms, vagy nem fogadott, akkor a kis led villog kéken, vagy zölden, de ez meg nem, így nem látszik, ha esemény van rajta.
Üdv: Fishor
-
Kampó
senior tag
mindenki a szólgáltatós árakkal van elfoglalva.. én pl mindig is apartnerogsm.hun vettem új telefonokat mert aleg olcsobbak és a leg gyorsabbak
ott jelenleg ez a cucc 40e alatt van.
lehella:
szerintem mini 2 re valo tok jolehet rá. -
QbHead
aktív tag
Ezt a vga felbontás már elfelejthetnék a gyártók... elég szégyen.
-
lehella
senior tag
Tesómék ilyen telefont vettek..
Milyen telefontokot lehetne rá venni, amire kereshetek? Fame-re nem sok találat van
-
wdx
őstag
válasz
pinnacle #135 üzenetére
én most a telenoros telóra tettem fel a független legújabb romját. 1 fájlos, és felülírta a rootot. nem kellett semmi hozzá, csak a samsung usb drivere, rom, meg egy odin, és kész. a rootolást ugyanúgy megette, mint az előző régi telenoros romnál. nem voltam hajlandó tovább várni a frissítésre (minek, ha már van, és nem vész el a garancia).
ja és mivel 1 fájlos rom, nem kellett újratelepíteni semmit. minden maradt olyan, mint előtte, csak már nem volt root, ezért újra kellett rootolni. -
pinnacle
nagyúr
Köszi a részletes leírást! Közben eszemben jutott, hogy az S2, S3-nál láttam ilyen eltávolítható listát.
Fame-hez is van már ilyen 3 részes gyári ROM? S Advance-nél ezt ajánlották a teljes visszaállításhoz. Úgy emlékszem, hogy unrootra is ez a jobb, mert a SuperSu-s unroot összekavart mindent.
Feleségemnek vettem ilyen telefont, neki úgy jó ahogy van, csak lehet, hogy nekem lesz kedvem variálni. -
wdx
őstag
válasz
pinnacle #133 üzenetére
unroot menete többféle lehet...
egyik: szoftverfrissítés odinnal (gyári szoftver felrakása azonnal unrootol) ~ 4 perc.
másik: superSU letöltése, azon belül beállítások, unroot ~ 2 perc.ezek a programok azok, amik eszik a memóriát, processzort, és mellé írom az alternatívát:
- Facebook Messenger, Facebook -> Next Browser: m.facebook.com (kb ugyanaz, de nem órákat tölt, és magyar)
- Viber -> Skype (magyarul tud, ugyanazt megcsinálja, de van videóhívás is, és nem eszi a háttérben se a procit, se az akksit)
ezeket bárki, bármikor lecserélheti, nem kell hozzá root.root után fagyasztható programok (amiket nem használunk természetesen):
nálam ezek mentek aludni:
chat on, e-mail (gmail tökéletes, minden emailem ide van irányítva), exchange szolgálatások, game hub, google-csevegő, google play magazinok, google play movies, google play zene, google+, 2db jegyzet, mcm, music fx, samsung account, samsung apps, samsung backup, samsung backup provider, samsung billentyűzet, samsung browser syncadapter, samsung calendar syncadapter, samsung cloud data relay, samsung contact syncadapter, samsung push service, samsung syncadapter, samsung tts, samsung apps una2, sns, szoftver frissítése (én kézzel frissítem), szoftverfrissítés, talk back, videólejátszó, zenelejátszó.
ezt mind fagyasztani kellett, mert állandóan bent akartak lenni a memóriában, ezzel lassítva az általam használtakat:
-poweramp (az összes zenelejátszót odaveri hangzásban, tudásban, stabilitásban)
-color notes (minden jegyzetelő programot lealáz, és sd kártyára menti a cetliket)
-swype (samsung billentyűzet helyett, van benne kirakott ékezetes betűk, és hipergyorsan lehet vele gépelni)
-böngésző helyett: next browser, opera classic (mindkettő jobb)
-mx player (videólejátszó helyett, legjobb)ezek nem akarnak mindenáron memóriát zabálni, illetve sokkal jobbak, mint a gyári, valamint az indítási idejük 1-3mp, így egyik se igényel memóriafoglalást alapból.
természetesen a fagyasztást csak akkor ejtsd meg, ha már van helyettük alternatíva!
mert pl ha fagyasztod a billentyűzetet, és nincs feltéve másik, akkor kb meghalsz billentyűzet nélkül...Nem tudsz beírni play áruház keresőjébe, illetve böngészőből se tudsz navigálni...a fagyasztás menetét akkor írom le, ha már rootolva van a telefonod, és bele akarsz vágni.
amúgy ez a része a legkönnyebb. -
wdx
őstag
pár napja rootoltam, és megcsináltam a szükséges intézkedéseket, ami a folyamatos működéshez elengedhetetlen (konkrétan ami nem kell, az ne fusson a háttérben, illetve ne fogyassza az amúgy se sok ramot).
mostmár totál használható.
Jó, ez a kijelző minőségét nem javítja, de a használatot jelentősen jobbá teszi.
például nem lép ki egyből egy játék indításánál. -
wdx
őstag
Samsung Galaxy Fame rootolása (S6810P):
1. samsung driver telepítése (kies is telepíti)
2. bekapcsolod a telefonon a beállítások/fejlesztői beáll./USB-hibakeresés-t
3. letöltöd, kicsomagolod a teljes tartalmát ennek a zipnek
4. csatlakoztatod a készüléket usb-kábel segítségével, megvárod míg telepíti a windows a szükséges drivereket
5. elindítod a kicsomagolt programot (Motochopper) a RUN fájllal
6. újraindul a rootolt készülék, örül.természetesen van unroot is. ebben az esetben a garanciád visszanyered...bár a legtöbb esetben a házhoz jövő szervizes nem nézi, hogy rootolt-e a készülék.
-
wdx
őstag
válasz
Vegyigyümi #129 üzenetére
rootolás után bármi lehetséges.
már ezt a telefont is lehet.
egyelőre még nem álltam neki.
a kernel konkrétan az a programcsomag, ami vezérli az egész telefon működését, így a ramot is. -
FET-MEN
veterán
L6 advance megy a szervízve addíg a kis fame tesz szolgálatot ismét
-
wdx
őstag
válasz
Vegyigyümi #125 üzenetére
teljesen egyetértek. kezet rá!
-
Vegyigyümi
tag
Köszi!
Ez nem túl megnyugtató. Biztos vagyok benne, hogy nem vastagítom meg egy szilikon tokkal. Úgy látszik bővebb gatyát kell hordanom.
Ez akkor is elég ratyi, akármilyen készülékkel van, mert eleve azt feltételezi, hogy le fog fagyni. Ha nem lenne ilyen feltételezés, akkor maradt volna a régi aksi lebontós megoldás. Értem én ezt a "segítséget" na de akkor is. Fix aksiál ok, remek dolog. De így, nekem csak bonyodalmat okoz. -
wdx
őstag
válasz
Vegyigyümi #123 üzenetére
elég sok androidos telefonnál (főleg samsung) a kikapcsoló gomb hosszan nyomása újraindítást illetve kikapcsolást eredményez. ez elektronikusan, biztonsági okokból lett beleintegrálva, mert ha lefagy a készülék, nem kapcsol be a kijelző, stb...újra tudd indítani a készüléket az aksi kivétele nélkül is.
egyetlen módon tudod ezt a jelenséget kiküszöbölni: egy megfelelő tok használatával (pl szilikon-tok, övre csiptethető bőrtok, ...)
megjegyzem, már 2-3 hete megvan ez a készülék, még nem volt ilyen jellegű bajom.egy másik alternatív félmegoldás is létezik: kiveszed a pin-kód kérést. Így ha újra is indul a gomb miatt (ez kb fél perc alatt lezajlik), nagy eséllyel nem veszed észre...
bár ha közben hívnának, azt ugye nem tudja jelezni a készülék, csak ha van mulasztott hívás-értesítőd aktiválva (vodafone-nál ez régebben ingyenes volt, most nem tudom), ami ilyen esetben sms-ben értesít róla, amint újra elérhető leszel. -
Vegyigyümi
tag
Sziasztok!
Ezt a remek példányt kaptam céges telónak...
Lezárt billentyű mellett ki lehet kapcsolni a készüléket!?! Ez nagyon gáááz. Ma már kétszer sikerült a zsebemben, érintés nélkül ki- illetve bekapcsolni.
Ezt hogyan lehet kiiktatni? -
demonjuh
csendes tag
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy új lejátszási listát csináltam a fame-emen, viszont, mikor elindítottam egy számot, nem lehetett hallani semmit. Azt láttam, hogy elindult a zeneszám, de nem hallottam belőle semmi. Ekkor megpróbálkoztam egy telefon újraindítással. Beírtam a pint, a telo újraindult, de hirtelen kikapcsolt, és magától újraindult ismét. Újra pin, és OK. Viszont a helyzet nem lett jobb, mert a rezgője folyamatosan zúgni kezdett, majd a telefon kikapcsolt, és azóta sem tudom visszakapcsolni.
Van rá valami megoldás, vagy ésszerűbb, ha inkább visszaviszem szervízbe?
Előre is köszi a válaszokat! -
wdx
őstag
én most vettem 9990-ért. ennyit megért. használható. jobb, mint az ace. kellő sebessége van. Mondjuk nem nagyon van optimalizálva, ezt néha érezni, ezt leszámítva totál rendben van. s2 után kicsit fura, de jó.
-
FET-MEN
veterán
válasz
torrente91 #116 üzenetére
-
torrente91
tag
Sziasztok ! Rootolás hogy megy ennél a telefonnál ?
-
mathaus=)
senior tag
53k-ért kártyásan már szinte megéri
-
noezmegmi
tag
Köszönjük a a heti Samu reklámot
kétéves Samu hüségem illetve hüjeségemet. Mi benne az Ace? Ace-t cseréltem s advence jol meg is szívtam, miért olvastam itt a teszteket inkább a józan parasztival . Samu mostanában nyomja ki a sok kuka telefont árban ok még a teljesítmény is talán és mindent lefed, na de ez nem pótolja a minőséget.
-
xenom0rph
őstag
Osztálytársamnak van ilyen telefonja, a képernyő kB annyira fakó mintha egy szodás üvegen keresztül néznem, a másik meg h tényleg laggol. De nagyon, a hill climb racing, példának okáért, ami bizony nem egy hardver igényes játék
-
forgonati
őstag
Nem tudom minek adnak ki ennyi féle telefont. Minden 2. hónapba új modell, aztán a különbségek meg nüansznyiak, néha ezek az újonnan kiadott modellek már akkor lassú, használhatatlan szarok amikor a piacra kerülnek. Persze a lényeg hogy az user fél évente új cuccot vegyen magának, mert az milyen már hogy 1 éves modellel jár a csori
Csúnya érzésem ezzel a világgal, nagyon rossz felé haladunk. Ez jut eszembe ilyenkor:
-
Tegye fel a kezét, aki inkább ezt választaná, mint a mini 2-t...
-
burriebonz
tag
Hát az tény hogy kicsit is hozzá értő ember ilyet nem fog venni, de például a MM-nál még a sima Ace is 40k jelenleg ami szintén röhej de ezekszerint csak van rá kereslet.
-
Moleman
addikt
Köszönjük, ismét egy ipari hulladék a Samsung háza tájáról. 20 ezret sem adnék érte.
-
-
vegyszer
addikt
Szerintem viszont pont ezzel védik a környezetet, ha két éve beragadt akkor is gyenge közepes kijelzőt, procit, eladják annak, aki a Samsung Galaxy névre harap, és nem lát a burkolat mögé. Személy szerint egyébként az egykori ZTE BLADE készülékemnek nem tudom konkurenciának tekinteni...
Ezért hagytam fel az itthoni teló keresési dolgokkal. Kínában a négymagos, 4,5" QHD 150$ körül indul. Az ár érték arány meg hogy is mondjam szépen?
-
Silenzio
addikt
Lassan tényleg megérdemelne a cég egy állast. Ül a babérjain.
-
Ygg
senior tag
Drága ennyiért...
-
mrlujoak
veterán
...és akkor várjuk sok szeretettel pár hét/hónap múlva a Galaxy Fame Plus, Fame 2 és Fame Advance triót...
-
Mateosz
aktív tag
Ennyiért 2013 májusában gáz ez a telefon, hiába Samsung...
-
ebegab92
senior tag
Hát ez a telefon elég tréééé
Rengeteg sebből vérzik, nem lesz életképes a piacon...Legutóbb aHuawei az Ascend Y300-zal tudott olyat felmutatni,amit eddig egyik másik cég sem tudott: Androidos telefon OLCSÓN, ami bizonyos kompromiszumokkal, de jól HASZNÁLHATÓ -
sif85
tag
Én bizony adok neki plecsnit emberek!
Különösen FOS!
Mint ár/érték arányban...
Mint dizájnban...Nem is értem őket...
Bár biztosan megveszi majd valaki ezt is...
-
gabe8719
senior tag
Ez valami vicc?
Jó lenne már kicsit leállítani őket, konkrétan amit a Samu csinál, az az erőforrások totális és teljesen felesleges pocsékolása.
Feleslegesen árasztja el a piacot ennyire, ahelyett hogy a már kinn lévő termékeivel is foglalkozna, sorra gyártja milliós tételben a 2-3 év múlva újrahasznosíthatatlan hulladékot.Ha legalább az lenne, hogy szegmensekre lebontva, lehetőleg minden vásárlói rétegre odafigyelve, normális árazás és termékstratégia mellett, egymástól szignifikánsan megkülönböztethető és eltérő specifikációjú készülékeket gyártana, még az sem lenne tragédia, hogy ennyi készüléket ad ki évente.
Nade az, hogy egymást követő két évben 4-5 alkalommal adja ki ugyanazt több néven, az azért finoman szólva pocsékolás a jelenlegi erőforráshiány és behatárolt környezeti lehetőségek miatt.Nem vagyok megrögzött grínpíszes, de amit ők csinálnak, az ebben a formában már tényleg felesleges környezetszennyezés.
-
ronson
őstag
Ezt az Ace vonalat direkt csinálják ilyen csúnyára? Az elődök se voltak szépek, de ez. Borzasztó.
-
aprokaroka87
nagyúr
Az előfordulhat a Jelly Bean a gyenge gpu miatt akad?
Mert szerintem a JB jobban használja a Gpu-t.
Vagy milyen arányban használja a Cpu-t és a Gpu-t? -
Maateeo
aktív tag
értelme nem sok, de legalább drága és csúnya.
-
Matada2.3
veterán
Nevetséges ár :/
Amúgy jó az új zöld háttér
-
aprokaroka87
nagyúr
Azért ez furcsa,egy ilyen Soc-on akad a Jelly Bean,a Samsung valamit nagyon elcseszett,ugyanis birnia kellene a JB.t
Viszont valamit nagyon nem értek,ebben a SOC-ban milyen Gpu van?,mert sehol sem látok rá utalást,a Videocore4 lenne az?ARM Cortex-A9 Harvard Superscalar CPU
core, 400 MHz LPDDR2 SD RAM interface
integrated baseband processor (HSDPA
7.2Mbps, HSUPA 5.76 Mbps, GPRS Class 33),
dual-SIM support, VideoCore-IV multimedia
and imaging processor, e.MMC/SD/SDIO and
NAND interfaces, WVGA display support,
OpenGL 2.0, 8 MP camera support, 720p30
video decodemegvan
a Videocore 4 az
-
-
vimes
senior tag
Nem teljesítmény szempontjából - bár ez nem igényelne magyarázatot, hiszen a Samsungnál tudjuk, h ez csak másodlagos szempont
- de az h egy magát felsőbbrendű árazással préniumként feltüntető gyártó kínai SoC-ot pakoljon a telefonjába. Na, hát ott már megbukik az egész "minőség" feeling. Bár nekem semmi bajon a kínai hardverrel.
-
-
vimes
senior tag
A hardveres leírásig olvastam a cikket... hogy a pofájukról nem sül le a bőr.. az h ahhoz hülyék, h ha már van Ace Plus meg Ace 2, akkor minek adnak ki egy közvetlen Ace utódot, az hagyján... de hogy olyan vas kerül bele ami a Mini 2 (galaxy mini közvetlen utódja) szintjét alulról karcolja, ennyiért, hát az már pofátlanság. Nem beszélve arról, h a Mini 2 a Tescoban kárty.függ-ként 30k körül elvihető. Ja: galaxy mini utód erősebb mint az Ace utód, pedig a mini és az Ace között azért volt különbség, nem kevés. Fuck Logic!
-
fatal`
titán
Köszönjük ezt a hiánypótló készüléket.
Mi szükség volt erre a hulladékra? Ennyiért meg főleg.
-
-
blade zte
őstag
1.Azt hiszik hogy tudnak jönni nem csak csatában, hanem piacon is "mint az oroszok":
Sokan, és felszereletlenül/gyengén/kiképezetlenül.
2.Ha ennyi ugyanolyan samut klónoznak, akkor hol van darth vader?!
Mindenesetre a klónok ruházatát a következö star warsban tudják hol kell majd gyártani nagy számban, de a rivális apple is tud majd pár fekete lézerkardot nyújtani, 30 ikonsorosat.
3. Samsung note 40 teszt pro:
-Míg az alsókategóriát még csak a mai világban lehet felhasználni, a note akár a középkori csaták kiemelkedö védelmi eszköze is lehet. Megéri, föleg hogy a gorilla glass 4 biztosítja a védelmet.
-Megörökölte a legendás galaxy s3 telefon kinézetét. Nem könnyü ebben a miniatürizált chipek világában még mindig kitölteni azt a méretü házat...
4. Samsung galaxy s4 active: Szappan-tok kaphatóBocsánat ki kellett ezt adnom magamból.
-
zdanee
őstag
Piros pont a LED-es villanó meglétének és a ténynek, hogy nem QVGA kijelző van benne. Fekete pont a chipsetnek, ami miatt csak HVGA jutott, és két fekete pont a vérszegény akksinak. Választék persze van ebben a kategóriában, csak akkor ez ügye egy felesleges telefon volt. Tényleg nem értem, miért kell ilyen szinten összefosni a termékpalettát mindenféle vackokkal, biztos nem olcsóbb 30 telefonra supportot, alkatrészt, szakembert, frissítést tartani, mint 5-10 jobban felszerelt modellre. Ha nem lenne a középkategóriában vagy 15 mobilja a Samsungnak, csak 3, akkor az a 3 jobb hardvert kaphatna, mert a járulékos költségek alacsonyabbak lennének, mint így.
-
Samsung Galaxy Fake - Galaxy Mini 2 Remake? ez kellett ,de tényleg
Hígf0s... ez baklövés, nem tudnak mit kezdeni az olcsó szegmensben a ZTE-vel, meg a Huawei-el, az olcsó gyártókkal... ezért próbálkoznak náluk gyengébb hardverrel
Nem merik meglépni az MTK-s SoC-okat
Huawei Y300 , és még marad 10-20 ezer is a zsebben..
-
KG.
tag
Ez a hardver tökéletes volt a több mint 2 éves Ace1-ben
, nemtudom ezt mégis hogy gondolták reális ára valahol 30k körül lenne, a dizájn meg egyenesen vicc, nemtudom miért megy rá az összes samu telefon az S3 dizájnra!
-
Nigér
őstag
Elnézést mindenkitől de ez a telefon egy fospumpa.
És arról biztos nem én tehetek hogy ha meghallom hogy Samsung akkor nem a(z egyébként kiváló) Galaxy S vagy a Note széria ugrik be elsőre, hanem az ilyen és ehhez hasonló ganédomb-menekültek.
Bár amíg van aki megveszi... -
misx
senior tag
Ezen a kis sz@ron bezzeg JB van, az Ace2-re meg még sehol.
-
blade zte
őstag
-galaxy s3 kinézet müanyag-házzal: pipa
-ratyi kijelzö: pipa
-elvárható minimum hardver és kamera: pipa
-samsungos magas árazás: pipa
Mmm, az utolsó kivételével 1-2 éve még nem a kínai telefonokra mondtak hasonlókat? -
O N E
tag
Nekem olyan bumfordinak hat, de a cikk jó lett!
És az akkumulátor szintje az egész tesztben 10-6 % körül van. -
Yayoh
aktív tag
ÁH ez a telefon vicc kategória.20k-t se adnák érte nem hogy 50-et
Samsung lejárató kampányt indított saját maga ellen? -
FireFox1996
őstag
ilyet biztos, hogy nem veszek, és egyik ismerősömnek sem javaslom, olcsóbbért sem!!
-
ricsi0307
senior tag
Ha én szándékozom vásárolni bármilyen műszaki dolgot és nem értek hozzá, az az első, hogy utánanézek neten/ismerősöknél hogy mi lenne számomra a legideálisabb választás, mert nem engedhetek meg magamnak akármilyen árfekvésű mondjuk hűtőt.Ezt a telefont meg azért veszik meg, mert, sokan tényleg azt hiszik, hogy a magasabb ár magasabb minőséget is képvisel, holott mint ezt te is láthatod nincs így.Megbántani senkit nem akartam de a bírka szó teljesen megálja a helyét az ilyen vásárlókra.
-
zombinyul
addikt
Ez valami röhejes...
Zsigerből felsorol az ember vagy 30 telefont, ami jobb ár/érték aránnyal bír. Akár WP, akár Droid...
Elavult az egész, egyetlen pozitívum a kamera.
Külső: szokásos (kb. 500-adik) ugyanúgy kinéző gusztustalan szappantartó...
Örülnék ha a samu csődbe menne, undorító amit csinálnak, bár sajnos ez nem fog bekövetkezni.
Szégyen... -
törölt tag
Nevetséges ár és szokásos hulladék forma.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
rootkiller #58 üzenetére
Hát éppen múltkor vettem a barátnőmnek Mini 2-t, ott ~3.3"-ra van HVGA felbontás, de mégis bántotta a szemem. Hozzá vagyok szokva már a kb. 220PPI-hez minimum.
-
rootkiller
őstag
3.5"-on a 480x320 nagyon is pixeles...3.2"-on már egyel jobb a helyzet. Ez a kijelzőfelbontás már "lefőtt", és a vas is elég tré...egy használt Galaxy S-t is előbb vennék!
-
Mokó
aktív tag
Csak az SIII designért ennyit beáldozni......ez a készülék GYENGE,ennyi pénzért meg fúúúú......és akkor a felbontás pedig áááá...ennek a telefonnak a létjogosultsága 0.
-
andris1602
aktív tag
Tucat. Legalábbis én nem látok benne semmi fantáziát. De tuti lesz rá kereslet..
még szerencse, hogy megjelent a Jolla -
dj79
senior tag
kéretik javítani: Galaxy FLAME
.... amúgy 50k HUF - normálisak ezek? Ace2, Xperia U 60k-ért gyártói garival függetlenül bárhol megkapható.
-
Pőze
aktív tag
jaj de cuki elképzeltem magam ilyennel 2 m-es létemre.
-
MuzikJunkie
aktív tag
Karajság! Betették satuba az S3-at, összepréselték és lám Fame (fém nélkül).
Kicsit visszavehetne a Samsung, már annyira összevissza, ctrl-c ctrl v cuccuk van, hogy ember legyen a talpán, aki követni tudja. Az árcédula meg... khm.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Hát ez minden lett, csak jó nem
Maximum a kamera.
-
Bóti
senior tag
Amit Te leírtál ebben: "Ezzel együtt persze nem árt tájékozódni de az emberek nagy része (sőt inkább jelentős része) csak az árcédulát nézi és ha az ár egyezik a lehetőségeivel akkor megveszi. Nem az adott áron elérhető legjobb ajánlatot keresik, hanem az adott áron elérhető általában legdrágább készüléket ami még belefér mert mindenki azt hiszi, hogy a nagyobb ár jobb minőséget/teljesítményt takar.", azt írta le Ő 1 szóval: birkák, és igaza van. Azért adja ennyiért a Samu, mert még ennyiért is megveszik. Lehet, hogy nem vagyok otthon hűtőkben, de ha venni akarok egyet, akkor az a minimum, hogy utánanézek. Én még a 3000 Ft-os fülesemnek is utánaolvastam.. Te mit mondanál arra, akit nem érdekel, hogy mit kap a pénzéért? Mert én maradok a birkánál.
Dreamdancer: igazad van, csak a probléma azzal volt, hogy Te Rusinak tettél szemrehányást, hogy miért örül, de az, hogy ennek örülni kell, az a gyártók szegénységi bizonyítványa.
-
dreamdancer
őstag
Arra, hogy a régebbi modellekre (tisztelet a kivételnek) nem jön frissítés, már csak legyint az ember. De ez egy új telefon, rakják már rá a legújabb verziót és ennyi, mi ebben a különleges? Fél év kevés a 4.2 "gyártóra szabásához"?
Igen, tudom, a 422 és a 4.1 között nlncs nagy különbség, de hogy ÖRÜLNI kellejen, hogy sikerült egy új telefont az 1 éves JB-vel kiadni... (Oké, lehet, hogy csak számomra abszurd, elnézést.)
-
Ati1979
veterán
Ezt kár volt kiadni... Legalábbis vásárlói szempontból.
Egy 20-as nál többet nem ér meg ez a telefon szerintem.
Tipikusan a szolgáltatónál 1 ft elvihető kategóriába fog tartozni. Oda meg mindegy a belső.
A külső meg az S3 dizájnját követi, szóval el lehet adni.
-
xmaas
őstag
Ez a csamcsung kezd bekergulni lassan 5 ezer forintonket lesz egy keszulek az ajanlatukba kezdenek mar tulzasba esni na meg persze a remek minosegu ropogos muanyag copy paste hulladekokrol ne is beszeljunk
-
stvnppp
senior tag
válasz
dreamdancer #43 üzenetére
Azért nagy dolog, mert ettől sokkal jobb hardverrel rendelkező telefonok nem kapják meg a JB frissítést arra hivatkozva, hogy kevés a hardver. (amúgy látható, hogy nem kevés, csak a rendszer optimalizáltsága hagy némi kívánnivalót, így a Fame is jobb lesz pár frissítés után) Ha cikinek érzik ezt az érvelést, akkor pedig bedobják az adatvesztés indokot, (ami szintén hülyeség) de valamivel magyarázni kell, hogy ha egy telefonuk egy főverziófrissítést sem ér meg.
-
Gabó75
senior tag
Ez igen!
Ennyiért már Motorola Atrix 2 kapható, amivel élmény a használat, ellentétben ezzel a hulladékkal...
-
prolad
addikt
válasz
Talán mert 4.2 nem hoz annyi, mindenki számára fontos újítást.
-
dokee78
félisten
válasz
A 4.2 sem sok telefonon elérhető jelenleg.
-
dreamdancer
őstag
Anélkül, hogy elmerülnék a telefon lehúzásában...
az miért vált ki külön0 elismerést a t. cikkíróból, hogy JB van rajta? Majdnem 1 éves a JB, könyörgöm, annak kell örülni, hogy nem a jó másfél éves ICS-t rakták rá? Már a 4.2 is több, mint fél éves, és akkor az a jó, hogy annál "csak" eggyel régebbi verzió van egy mobilon?!
Oké, hogy a gyártók tesznek arra, hogy aktuális verzióval adják ki a telefonokat (ami szerintem a belépőszinten is elvárható lenne), de legalább ne csináljunk úgy, mintha ez tök normális hozzáállás lenne.
-
hyperman25
tag
Szerintem ennyiért csak magukat járatják le.
-
kengyel
nagyúr
Egy olcsóbb árazással még elment volna. Kamera szempontjából egészen jó
-
prolad
addikt
Felesleges modell.Mostanában van pár.
-
dokee78
félisten
Mostanában a Számszung vicces kedvében van.
Itt a Galaxy Fame egy viszonylag jobb kamerával.
Kiadja még a Galaxy Young-ot +256RAM-al és gyengébb kamerával.
Nem mellékesen a Young még szebb is. -
-zolee-
tag
Azzal egyetértek, hogy a gyártók hülyének néznek de ettől nekünk még nem kell annak nézni a többi embert. Vagy ha annak is nézzük akkor sem jelentjük ki, hogy "idióta bírkafejű ember".
Ezzel együtt persze nem árt tájékozódni de az emberek nagy része (sőt inkább jelentős része) csak az árcédulát nézi és ha az ár egyezik a lehetőségeivel akkor megveszi. Nem az adott áron elérhető legjobb ajánlatot keresik, hanem az adott áron elérhető általában legdrágább készüléket ami még belefér mert mindenki azt hiszi, hogy a nagyobb ár jobb minőséget/teljesítményt takar.
-
oszi666
őstag
válasz
neo_xperia #35 üzenetére
Es meg draga is
-
neo_xperia
senior tag
Röviden és tömören :
Csúnya, de szar. -
Mr President
senior tag
Ahogy néztem ennek akár még a mini 2 is konkurencia lehet. Főleg úgy hogy majdnem fele annyiba kerül és számottevően nem gyengébb. Valamint azon legalább nem laggol a rendszer
-
embe
nagyúr
Röhejes ár.
-
csibe1
addikt
Elvannak a cammcungnál...
Inkább 35-ért egy négymagost csájnából. -
kolosanyi
veterán
Muhahaha, olcsóbban vettem a Lumia 800-amat decemberben! Ez gáz...
-
Rusi
senior tag
Bocsánat-bocsánat, a videó már nyilvános és nézhető.
-
gzbotii
nagyúr
Ennek a telefonnak aztan meg semmi ertelme
-
-zolee-
tag
válasz
ricsi0307 #19 üzenetére
Azért egy kicsit vegyél vissza.
Attól, hogy valaki nem elég tájékozott és elveszik ebben a hardverrengetegben ami manapság van még nem kell lebirkázni. Kíváncsi vagyok meg tudnád-e mondani, hogy a jelenleg kapható hűtők, mosógépek közül mit érdemes megvenni.
Attól, hogy valaki nem szakértője a témának és van neki fontosabb terület is még nem kell lenézni. Egyébként nem védem a Samsungot, szerintem is nevetséges amit művelnek. -
smkb
őstag
Jó drága, miközben függetlenül egy 4.32 os HD Acer Cloud Moible meg 59.000 pénz, és a két telefon sehol sem összehasonlítható.
-
danikollar
őstag
Újabb hiánypótló készülék!
-
ricsi0307
senior tag
Tudjátok mi az igazán vicces ebben a copy-paste taktikában?Hogy így is lesz olyan idióta bírkafejű ember aki megfogja ennyiért venni.Mert az olyan emberek mint mi akik tudjuk miből raknak össze egy ilyen f*st, alig pár százalék vagyunk a vásárló közönségből.És amíg lesz potenciál az ilyen "mobilokra" addig ontani fogja magából a sz*rt a samsung.
-
HuMarc
veterán
Mondanám, hogy mi ez a borzadály, de semmi értelme nem lenne, elvégre a Samsungtól már megszokhattuk ezt a minőséget
-
satz18
őstag
Újabb hiánypótló alkotás. Köszönjük samsung, hogy a holnapot már ma közén varázsolod. Most komolyan... ezek mi a szart akarnak? Ace 2 is ennyibe kerül. Még saját maguk konkurenciájával sem tudnak mit kezdeni. Most már ők tényleg elhatározták, hogy az alap és közép kategóriákban csak átnevezéseket csinálnak? Ennyi erővel én is tervezhetnék telefont. Veszek egy galaxy acet, főzöm 4.2-vel, rakok egy fémcsíkot az oldalára, és adok neki egy random nevet, és a konkurencia felé pozicionálom az árát.
-
Monos84
tag
A hírben található videó nem nézhető meg mert Privát!
Amúgy a tesztet elolvasva csalódtam a készülékben, inkább mást kell páromnak választani majd a Gio helyett, mert ez nem igazán éri meg.
1-2 kérdésem még lenne azért. Fényérzékelő? Állapotjelző LED?
-
Én azt vártam, hogy a cikk végén valami 30-35k-s ár lesz írva, ami a Samsung most épp jól csengő nevét, a reményteli szolgáltatói ártámogatást figyelembe véve egy átlagosan fogyó készüléket jelentett volna a jövőben...
-
stvnppp
senior tag
Nem értem, minek ennyi terméket forgalmazni, miért nem jó, ha a régebbi típusokat hosszabb ideig forgalmazzák. A piac sokféle termékkel való elárasztása egyre unszimpatikusabb stratégia, tudva, hogy azért vannak fekete foltok a supportban. (frissítésekben)
Azt sem értem, hogy a Fame-re mi szükség volt? Ez a kijelző? Azért egy 50 ezres kategóriában induló telefonba rakjanak már minimum 480 x 800 felbontású kijelzőt! Már házon belül is ott van az Ace2, ami pár ezressel drágább, de mérföldekre van ettől.
-
bagkri01
őstag
Mennyiiii
50ezer
Azt hiszem a huawei y300 csak egy "kicsit" jobb választás ettől. 30k-ért talán? -
gabee97
tag
Sony Xperia L teszt mikorra várható?
-
M3oH
addikt
Ha nem 4,1 lenne rajta, akkor kb copy-paste is lehetne ez a cikk, kb 2 evvel ezelottrol (es ez nem a cikkiroval vana gond... ) . Hogy lehet ilyet kiadni, ennyiert 2013ban? Ok, hogy kell belepo szint, de ez mar ott is gaz, enniyert meg foleg.
-
DS39
nagyúr
válasz
Silentfrog #3 üzenetére
Már csak házon belül is, Galaxy Young, 768 MB RAM-mal, függetlenül 40k-ért. (jó a kamera abban gyengébb)
-
Silentfrog
veterán
42 darab ezresért biztos találunk jobbat is ennél!
-
he7edik.
addikt
A neve alapján én azt httem ez valami kimondottan női telefon
-
Borosz
őstag
Kijelző felbontása 320 x 480 pixel (165 ppi)
Gratulálok...Egyébként jó cikk!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Bár az Ace 2 már jóideje piacon van, a Samsung csinált egy másik utódot a sikeres Ace folytatásaként. De vajon mennyivel jobb az elődjénél?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BMW topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest