- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
exelsior1
senior tag
Huh felraktam ma a legnagyobb "agybadugót" a kicsikére, hát mit mondjak, most már nagyon mélyen marad a fülemben, még stabilabb, a külvilág már alig létezik és sokkal jobb a hang is, már már basszus is akad (eddig is jól elvoltam vele és elégedett voltam) most már nem csak nagyon elégedett vagyok, egyenesen imádom a cuccot, már csak egy rendes mikrofon kéne bele lol
-
exelsior1
senior tag
Hi, a kuka tényleg erős túlzás, de az is érződik, hogy ezen a részen van mit fejleszteni. Normál körülmények között korrekt, de pl amikor kondiban vagyok és hívnak, mindig inkább telóról veszem fel, zene, emberek stb a háttérben, ezzel szegény füles nem tud mit kezdeni már. Viszont kényelmes, a hangja korrekt (legalábbis Samsunggal, Dolby Atmost bekapcsolva, anélkül kevesbé erélyes, ill az üzemidő eddig remek. Szigorúan nem ér 50 ezret (ez sem, a többi sem), de aki el tud egyet csípni 20-25-be, annyiért bőven jó cucc és tényleg hatalmas kényelmet ad bármilyen egyéb bluetoothos megoldáshoz képest.
-
exelsior1
senior tag
Egyre jobban tetszik ez a füles. 2 óra kondi, végig használtam max hangerőn, dolby atmos stb, kemény 25% ment le. Eddig úgy néz ki, hogy kifejezetten jól bírja az aksi.
-
exelsior1
senior tag
Tegnap megjött a kicsike, most már azzal jöttem kondizni, én ennél jóval gyengébb eresztésre számítottam. Erős az ellenzaj ahhoz képest korrekt a hangminőség és a hangerő is (a dolby atmos segít), kényelmes nem érzem hogy a fülemben lenne és fejrázásra, ugrálásra nem esik ki. Eddig Lg tone infinimet (by Harman
) használtam, simán adja hangban ugyanazt. Soha nem adnék ilyenért 50 ezret (airpodsra meg pláne nem) de így extraként azt kell mondjam imádom 😊
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az IconX-eknél kedvezőbb árú, vezetékmentes fülhallgató egy folyamatosan bővülő piacra érkezik, így az apró hibái ellenére is jó esélyekkel indul.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest