Új hozzászólás Aktív témák
-
metrion
aktív tag
Sziasztok!
A bölcső mennyi idő alatt töltődik fel?
-
pleslie82
tag
válasz
cultfeca #246 üzenetére
Köszi, ez hasznos volt. Azt hiszem akkor nem váltok, elég nagy a differencia árban.
Egyébként a héten cserélték a U Flex-et a Speedshop-ban, mert meghalt a baloldal. Nem volt már csak fekete készleten, nekem meg kék volt, de végülis mindegy. Nem gyártja már a Samsung, pedig szerintem van létjogosultsága az ilyen buds-ok mellett.
Ja és mákom volt, két hét volt hátra a gariból!Most újra indult az 1 év, kérdés ha ez is elromlik mire tudom majd cserélni..
-
pleslie82
tag
Sziasztok!
Van esetleg valaki, aki U Flex-ről váltott vagy használt valamikor olyat? Nekem U Flex van, amivel egyébként hangzásilag illetve akkuidőben is meg vagyok elégedve, viszont tetszik ez a Buds is. Kérdés végülis az lenne, hogy a Flex hangzásához képest milyen a Buds, főleg a mélyek? Illetve nem látom sehol, hogy az esőt bírja-é....
-
petymeg
addikt
Nekem tuti hibás a jobb oldali. Vasárnap töltöttem fel, most használni akartam, bal 100%, a jobb oldali totál lemerült + a tok akksiját is leszívta nullára.
-
B1T3
addikt
válasz
adamsauvage #236 üzenetére
Mindig tisztán teszem el. Volt reset is. Nem nyomkodom a touchpad-et, ha mégis, a bal oldaliét. A balt veszem ki előbb a tokból.
És mégis gyorsabban merül a jobb.
-
adamsauvage
aktív tag
az elso frissites elott volt nekem is szinten ilyen problemam viszont kb 15%-os volt az elteres, a jobb merult jobban bar lemeriteni soha nem sikerult, elobb untam meg a zenehallgatas, resetet ajanlok meg frissitest ha meg nem volt, meg probalt megtisztogatni a tolto reszet mind a case-nek mind a fulesnek hatha valami apro szennyezodes gatolja a toltest regen sokat szivtam ugyanigy a magsafe-el
-
metrion
aktív tag
Sziasztok!
Esetleg ehhez a fülhallgatóhoz kèpest: Sony MDR-EX15LP. Milyen a Buds mèlye?
-
metrion
aktív tag
Sziasztok!
A Honor Flypods Lite vagy a Galaxy Buds jobb hangzásban?
A Mobilarénás teszt szerint messze jobb a Honor.
-
mSchumi87
senior tag
Nemtudom nektek miert merul jobban az egyik en nekem teljesen egyforman. Nem lehet hogy a job oldalin tobbet nyomogtjatok az erinto panelt? Nekem pl kivan kapcsolva teljesen minden telon csinalok.
-
B1T3
addikt
Nekem is a jobb merül gyorsabban. Akkor is, ha a balt veszem ki először.
Mindkét Budsot teljesen lemerítve (a bal 40 perccel tovább húzta…) beletettem azokat a tokba, és bár mindkettőt feltöltötte 100%-ra, de ezután pirosan is jelzett a tok. Inkább reális lehet a külföldi tesztekben olvasott +7 órányi üzemidő a tokból, mint az itteni tesztben írt teljes kétszeri feltöltés. Hacsak nem egy hibás darabot fogtam ki. -
adamsauvage
aktív tag
hasznal valaki buds fulest iphone-al?
-
-
B1T3
addikt
Nektek a tok hányszor tölti fel/hány százaléknyit tölti a Budsot?
-
Kyller
senior tag
Akik nem Androiddal használják (IOS pl.), azok a frissítést a Galaxy Buds Managerrel(PC-s alkalmazás) tudják frissíteni. Előtte a telón lőjétek le a bluetooth-t, hogy a gép tudjon csatlakozni a füleshez. Itt tudjátok letölteni: [link] , a lap alján lesznek a progik.
-
mSchumi87
senior tag
Toltsetek az uj frissitest
-
barmar
aktív tag
Sziasztok
Nekem sokszor csinálja a füles, hogy minőében bent van és hallgatóm, kiadja azt a bandot amit akkor szokott mikor berakom a fülembe. Kis csippanas. Fixen bent van a fülembe és random kiadja ezt a hangot, van h pár másodpercenként. Nagyon idegesítő. Tapasztalt valaki ilyet?
-
mSchumi87
senior tag
Hogyan vagy mivel tisztitjátok a fulest hasznalat utan?
-
exelsior1
senior tag
Huh felraktam ma a legnagyobb "agybadugót" a kicsikére, hát mit mondjak, most már nagyon mélyen marad a fülemben, még stabilabb, a külvilág már alig létezik és sokkal jobb a hang is, már már basszus is akad (eddig is jól elvoltam vele és elégedett voltam) most már nem csak nagyon elégedett vagyok, egyenesen imádom a cuccot, már csak egy rendes mikrofon kéne bele lol
-
mSchumi87
senior tag
válasz
Linkin1994 #202 üzenetére
En mar végig néztem vagy 100 videot youtube-n es 70% Buds-ot mondja jobb-nak, abbol a 30%-bol is kb a fele csak Apple fanatikus ként mondja azt hogy az Airpod jobb választás. Ha viszont Iphone-t hasznalsz akkor Airpodot vegyel, ha android telod van akkor en Buds-ot venném a helyedben. Igaz nekem nincs egyik se, tehat csak a youtube videokbol irom ezeket, de ha 100 videot nem néztem végig akkor egyet se
-
válasz
A tesztek szerint a Galaxy Buds lényegesen jobb minőségben. Az Airpods az árához képest kifejezetten rosszul szól.
-
hhenry
őstag
válasz
Talán a pods ha van lehetőséged próbáld ki
-
Linkin1994
senior tag
Én jelenleg airpods és galaxy buds között agyalok. Vajon melyik szól jobban?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az IconX-eknél kedvezőbb árú, vezetékmentes fülhallgató egy folyamatosan bővülő piacra érkezik, így az apró hibái ellenére is jó esélyekkel indul.
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest