Hirdetés
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaposi00
újonc
Üdv. Tudna nekem valaki segíteni, hogy a meg jött és persze automatikusan letoltott lolli-t a telefon legordulő értesítéseiből hogy lehet kiszedni?! Nagyon bosszantó ha az ember nem szeretne frissiteni. Hosszantart alkalmazás infó se enged semmi változtatást. Köszönöm előre is a segítséget.
-
kaposi00
újonc
válasz
kengyel #4980 üzenetére
Készülékem, neten rendeltem, kártyafüggetlen, Telenor 4G-vel is használtam, jelenleg legújabb samsungban feltett tiszta rendszer van rajta, amit már néha a hálózat elvesztése miatt tettek fel. 4G lekapcsolása se nagyon oldotta meg a gondot, mert 3G-n ugyan úgy volt alkalom hogy beszélgetés közben megszakadt a vonal. Odáig jutottam hogy szervizben van egy 100 ezer ft-os újonnan vásárolt 2 hónapos készülék, amin minden tökéletesen fut, gyors, szép készülék, csak éppen telefonálni nem enged! Kizártnak tartom hogy 2G-n használjam a készüléket, mert nem ezért ad ki az ember ennyi pénzt egy készülékért. 2 dolgot tudok elképzelni hogy gyári hibás, kapok egy újat, vagy cserélnek benne valamit. Nehéz elképzelnem hogy egy ilyen hibát egy szoftver meg tudna oldani, de ha nincs igazam javítsatok ki!
üdvözletem
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alpha kecses fémkeretes házzal, komoly hardverrel, Cat.6-os LTE modemmel, Super AMOLED kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval kíván az ősz egyik nagy slágere lenni.
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest