Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
halig12
tag
válasz
anderledani #9068 üzenetére
Ebben a pillanatban lakom be a telót, még semmilyen hosszabb távú tapasztalat sincs, de felteszem majd a progit, amit írtál, és csatolok be képet.
Nekem:
Eldobálta a hálózatot, és nem tudott visszajelentkezni - ez nem olyan sűrűn fordult elő, de előfordult. Ilyenkor újra kellett indítani.
Sokszor szakadozott a hang telefonálás közben, vagy teljesen elment. Ilyenkor újra kellett hívnom a partner.
Netezéskor 2G-re beragadt, pedig már fullos 3G hálózat is elérhető volt, de nem váltott át magától, csak újraindítás után. Ugyanígy beragadt 4G-re, és nem tudtak hívni.Az ujjlenyomat olvasó elromlott.
Véletlenszerűen az aksi gyorsan lemerült.
Illetve mikor a virtuális billentyűzeten írtam, néha pontatlanná vált! Laggolt is, na meg nem azt a billentyűt értékelte, amit nyomni akartam, hanem mellette lévőt.
Csupán ennyi
A billentyűzetes dologra már az elején felfigyeltem, mikor megvettem, de betudtam annak, hogy biztos meg kell még szokni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alpha kecses fémkeretes házzal, komoly hardverrel, Cat.6-os LTE modemmel, Super AMOLED kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval kíván az ősz egyik nagy slágere lenni.
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest