Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
badxgirl
aktív tag
Rom a gyári vodás van, annyi hogy mikor megvettem frissítettem mert felajánlotta.
-
badxgirl
aktív tag
-
makopeter
tag
Tegnap írtam egy levelet a Samsung Magyarországhoz a nagyobb akksival kapcsolatban, márint kiváncsi voltam hogy elérhető lesz-e kékben. Ma felhívott a Samsungtól egy hölgy aki azt mondta hogy ezek az akkumlátorok nem gyári kiegészítők és az ebből adódóan keletkező károkért sem vállalnak felelősséget.
A hívás után jött egy válasz e-mail is:
Köszönjük, hogy kérdésével hozzánk fordult.Kollégánkal folytatott telefonbeszélgetésre hivatkozva szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy a Galaxy Alpha készülék akkumulátorának maximális teljesítménye 1860 mAh.
Tájékoztatni szeretnénk, hogy a nagyobb kapcitású akkumulátorok működésbeli rendellenességek okozhatnak a készülékben.
Ezen akkumulátorok nem gyárilag kifejlesztettek, ezért nem javasoljuk ezek használatát.
Bízunk benne, hogy válaszunk teljes körűnek és hasznosnak bizonyult az Ön számára.
-
Prstin1
aktív tag
" A Lollipop startja egyébként nem zajlik zökkenőmentesen az androidos világban, sok a késés, és márkától függetlenül rengetegen számolnak be a rendszermemória felemésztéséről néhány nap alatt, ami a készülék újraindítását vonja maga után. Mások a Wifi és a hálózati jel ingadozásától számoltak be."
Többek közt ezért sem várom.
-
kengyel
nagyúr
válasz
badxgirl #2678 üzenetére
Már a vásárlás óta én tenyérrel húzva, képernyőmentést nem tudok csinálni. Megvagyok nélküle is, ez lenne a kisebb gondom. A mai napig nem tudtam regisztrálni a telefont, ez a nagyobbik gondom !
És ha behülyülök, ezért fogom eladni ! A Samsung már lassan egy hónapja ül a dolgon . -
badxgirl
aktív tag
válasz
kengyel #2659 üzenetére
De nálatok ez valami kis bug? Nem lehet, hogy valamelyik romnak sajátossága a jelenség?
A fentebb leírt totális befagyásra volt már valakinél példa? Úgy sejtem az is romfüggő jelenség lehet, bár remélem hogy nem lesz belőle rendszer, azért érdeklődöm mire számíthatok vajon...
-
wandorka
tag
Nálam a telenoros bnk3 is remekül szerepel. Tegnap volt egy hálózat vesztés az érdekes viszont az, hogy közben egy sms is jött. Szerencsére egy repülőmód megoldotta a dolgot. Én most kezdem megérteni az android lelki világát. Jó ez a rendszer, de gördülékeny használathoz (ha nem stock androidról van szó hanem különböző ficsőrökkel teletűzdeltről) akkor nagyon erős hardver kell alá. Szerintem jelen pillanatban ez lehetne a samsungos android referencia telefonja. Ilyen felhasználói élményt kell adnia egy telefonnak. Aki még gondolkozik az nézze meg élőben egyből beleszeret. Én is így voltam vele
Más: Kollégám vett egy II. VH-s 1:6-os bábut. Elég jól meg van csinálva a lényeg hogy behozott egy tárat a benne levő töltények kb 5.5-6mm hosszú és a telefonnal csináltam, annyi csak, hogy körbevágtam. Na itt mondom azt, hogy hűű.
Egy kérdésem viszont lenne: Nálatok is átmegy a kijelző zöldes árnyalatban ha oldalról nézitek? Nagyon nem zavar mert nem használom ilyen extrém helyzetben, csak kíváncsiság hogy ez a GG4 vagy valami egyedi jelenség.
Én sem várom a lollit. Persze kíváncsi vagyok rá, de nem halok bele ha csak hónapok múlva jön. Ha meg lesz akkor úgy is várok vele, mert nem szeretnék úgy járni mint más telóknál, hogy csak a probléma van vele. A bnk3 egy nagyon eltalált firm és még azt is meg lehet próbálni a tseknek, hogy egy telenoros szoftot felrakni. 2-3 progin kívül nincs más olyan dolog ami zavaró lenne (nincs boot anim) az előbbieket meg le lehet tiltani.
-
badxgirl
aktív tag
Nekem tegnap totál megborult a teló
Feloldásnál mar eleve meg volt fagyva, a zárképernyő animált elemei nem mozogtak, ujjlenyomatot nem olvasta, kb 5. próbára sikerült feloldani, aztán a főképernyő úgy fogadott, hogy fekete háttér, ikonok voltak, de értesítési sáv nem,és nem reagált semmire, restart oldotta meg.
Azért 2 napos telónál ez igen rosszul esett
Bízom benne, hogy egyedi és nem ismétlődő probléma lesz, bár most kicsit aggódom, nem-e én vagyok a millióból egy, akinek sikerült egy hibás készüléket kifogni, vagy ilyesmi...
-
lesli.h
aktív tag
Mit tilthattam le, hogy nem tudok screen shotot csinálni?
-
Palika71
őstag
válasz
Lacopapi #2628 üzenetére
Nagyon meg voltam elégedve az i4s zenélésével. Aztán meg lett az Alpha, de 1-2 hétig ki sem próbáltam, hogy mit tud.
Aztán csináltam egy tesztet, a Playstore és az iTuns store zenéire, ahol beigazolódott, hogy a PS-os zenék olcsóbbak, de sokszor gyengébb minőségűek, mint az iTS-osak.
Meg aztán az is, hogy az Alpha szebben zenél! -
Értesítés led mítosszal kapcsolatos új fejleményem, hogy erős fényben(nap, lámpa stb stb) világít halványan, és este, mikor a sötét szobában ülök, akkor nyomja rá a sokkal erősebb fényerőt.. azt már kitaláltuk, hogy alkalmazkodik a fényviszonyokhoz, ezért halvány néha, de kérdés, hogy másnál is pont "fordítva" működik? (Tudom van akinek ez nem számít, de engem még tud érdekelni
)
Egyébként az érintés nélküli érzékelés gesztust ki használja? 1-2en majd elrepülnek ámulatukban, mikor megmutatom, hogy ez ilyet is tud
-
Prstin1
aktív tag
válasz
Lacopapi #2649 üzenetére
Meg hát.
Az a helyzet, hogy jelenleg ha akarnák sem tudnék semmit nyavalyogni, szinte unalmasan tökéletes ez a telefon. Lehetne ez a Samsung referencia telefonja."Alpha a Samsung Nexusa".
Ezt a romot kéne felirni egy-két kiidegelt..... tulajnak xanax helyett.
El is tettem baj esetére referencia romnak. [portugál BNK3]. -
Prstin1
aktív tag
válasz
Lacopapi #2645 üzenetére
Nem arról van szó, hogy nem fogom kipróbálni, de nálam olyan jól szuperál ez a kitkat, hogy [nem alaptalan] fenntartással kezelem a lollipopt. Amig s5öm volt addig vártam a megváltót 5 0 személyében, de itt semmi probléma. Lehet, hogy az erős hardver elmossa a hibákat, nem tudom de ez így eddig a leggördülékenyebb android amit a kezembe fogtam.
-
Gzolo
senior tag
Note 3 LTE és S5 DuoS is elkezdte kapni az 5.0-át, remélem mi leszünk a következők
-
mayo#51
tag
válasz
kengyel #2632 üzenetére
Rajta leszek az ügyön
De erről már csak holnap tudok beszámolni majd
Utána pedig ráállok a mindennapi használathoz és az már ténylegesen tisztább képet fog adni, mert ez sem normális, h agyonzúzom és folyamatosan rajta csüngök, meg ez sem, h szinte csak elketyeg
Arra azért kíváncsi leszek, h Lacopapi ROM-jával mennyire lesz másabb
-
mayo#51
tag
válasz
kengyel #2630 üzenetére
Csak érdekelt, h az első 24 órát szinte készenlétben (most az a fél óra kijelzőidő nem sok vizet zavar), h teljesíti és, h ha azt nézem, h az alap akksival az óránkénti átlag 1%-ot merülte, most pedig 2 óránként merült átlag 1%-ot ez nagyon biztató
De most már ráfekszem a kicsike terhelésére, h meglegyen az a 6 óra kijelzőidő minimum
-
mayo#51
tag
Eddigi észrevételek az akku teljesítmènyèről, h kevés nyomkodással 19 és fél órával a töltés utàn 10% merülés, ami 1,5-2 óra alatti 1% merülést mutat
De ebben most tényleg kevés nyomkodás van olyan fèl órás kijelzőidővel
-
Palika71
őstag
OFF
Helyzet: Teszek a telóra .flac albumokat, de a lejátszó nem tesz ki hozzá borítót.Terv: Gondoltam, letöltök egy borító betallózó progit, amelyik az Amazonról tud leszedni borítót.
Be is azonosítja, megtalálja a képet, és elvégzi a műveletet.Eredmény: A gyári audio lejátszóban továbbra sincs borító. A zenéket meg persze lejátssza.
Mikor az mp3-as albumokkal csináltam meg ugyanezt, minden rendben volt.
Jól esne valami ötlet, mert így olyan ostobán néz ki. -
Lacopapi
addikt
Ezt nem hiszem el. ... holnap mehetek az akksiért....
-
Gzolo
senior tag
válasz
Lacopapi #2596 üzenetére
Engem csak egy dolog aggaszt: csak az Alphaban használta a Samsung az Exynos 5430-at, és emiatt félek, megint sikerül kifogni valamit, ami nem lesz sokáig támogatva a gyártó részéről frissítésekkel.
Sammobile-on olvastam, hogy az S5 Exynos-os változatával elég mostohán bánnak, lehet nem kap Lollit, holott a Snapisok meg igen.
Aksiproblémát meg a T megoldotta, küldtek ajándékba egy 4400 mAh-s power bankot
-
Prstin1
aktív tag
-
Prstin1
aktív tag
válasz
Lacopapi #2603 üzenetére
Egyetértek, de azért remélem nyomot hagy, esetleg irányt mutat. Ráébresztett arra, hogy mi a jó vonal nekem. Mi a prémium, a gyorsaság, a kezelhető méret, hogy elégséges a kamera és ez az akku is.. hogy meg kell állítani a megalomán dolgokat és inkább egy gyors kezelhető munkatársat keressek.
-
Lacopapi
addikt
válasz
Prstin1 #2601 üzenetére
Én magam is úgy gondolom,hogy lényegében az Alpha-nak nincs utódja - többiek más irányvonalat követnek,ez egy kis kalandozás volt a samu részéről,amit én köszönök szépen
Levmen...semmi ilyesmit nem használok és nem is érzem szükségét
Viszont a cache cleaner-nek az easy (ingyenes),verziója is jó,mindössze nem lehet ütemezni,csak figyelmeztetést dob,hogy régen volt cache törlés.Jó progi.
-
Prstin1
aktív tag
válasz
Lacopapi #2596 üzenetére
Ez a telefon bizonyos értelemben jobb lett mint az aktuális zászlóshajó.S5 ről jövök egy kus Note4 kitérővel. Az a helyzet, hogy ha lett volna alpha 2 akkor mondjuk kamerában, aksiban és bővithetőségben előre lépnek és már kész is az s6.
Szerintem az A sorozat nem is az alpha utódja, az inkább az s6.Túl jó ez csakúgyvan telefonnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alpha kecses fémkeretes házzal, komoly hardverrel, Cat.6-os LTE modemmel, Super AMOLED kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval kíván az ősz egyik nagy slágere lenni.
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest