- Jégcsákány is megirigyelné a Realme GT 7 hőelvezetését
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
JB 624MB rammal, az orosz rom felrakása nélkül: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yany
addikt
Tegnap fogtam egy ilyen kütyüt. Meglepően szép az a PLS kijelző és elég masszív felépítésű a cucc. Szóval aki vacilál a minőségérzet miatt, szerintem az Ace2-vel jól fog járni.
-
Yany
addikt
Úgy látom, hogy ez a Galaxy S Tsunamiban nincs benne, pedig tetszene nekem is. (nincs a menükben Mobile Tracker opció)
-
Yany
addikt
véletlenül nem az elülső kamerára váltasz ilyenkor?
-
Yany
addikt
G3r!94, Spoy, nagyon köszi. Eldöntöttétek.
-
Yany
addikt
Az [összehasonlítás] szerint a W erősebb vas, mint az Ace2 (kivéve RAM), mégis tanácstalan vagyok, hogy melyiket érdemesebb választani. Tudnátok segíteni?
A speckókból és a sejtéseimből ennyit derítettem ki nagyvonalakban:
A Galaxy W-ben nincs NFC, akksi jobban bírja használat közben, gyorsabb a proci, szebb a képe, gyorsabb a hálózat, picit kisebb a képe, és kevesebb a ram (annyi, mint az SGS-ben), illetve a közössége tutira kevésbé fog pörögni, mint az Ace 2-é.Mit mond erre egy elfogulatlan Ace 2 fórum?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Galaxy Ace utódja szinte minden téren javult: erősebb hardver, nagyobb felbontású kijelző és jobb szoftveres tulajdonságok jellemzik.
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest