Új hozzászólás Aktív témák

• eladogeppc

veterán

Szerk: Nem kivanom, de kivancsi leszek, esetleges garis ugyintezes utan is ennyi smiley lesz-e a hsz-edben.
    Kicsit kárörvendőnek érzem. De hát magyarok vagyunk valljuk be, mit is várhatnánk mástól. :R

Nem értem mi bajotok a bolti garos cuccokkal.
    Amikor épp a minap hajtották el a barátomat a ZTE szervízben, hogy nem gyári szoftver van a készülékén, amikor mutogatta, hogy de az van rajta, mivel én is tudom róla, hogy fingja sincs se a rootoláshoz, se a számítástechnikához.
    Gyári 2.1-es telenoros ROM volt rajta, így vett a Telenornál.

Elsőkörben a telenorhoz vitte be, másodikban a ZTE szervízbe.
    Wifi hibás az eszköz, és tojnak a fejére. Valószínűleg overclockolta a modemet :D

De most tényleg. Androiddal úgyis elhajtanak a vérbe, mivel annyira megbízhatatlan OS, hogy csak na. Ráfogják, hogy te vagy a hülye a készülékedhez.

A boltból kaptam rendes hivatalos papírt, hogy vállalják 1 évig a szervíz dolgokat, amit ha akarok ki lehet plusz 5-6 eFt-ért később is nyújtani.

Úgyhogy a szolgáltatós telefonokról ennyit.

Persze vettem volna én is Magyar függetlent.... De szerintetek van már itt olyan ? :F

:R :R

[ Szerkesztve ]

Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD

Új hozzászólás Aktív témák