- Jégcsákány is megirigyelné a Realme GT 7 hőelvezetését
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
JB 624MB rammal, az orosz rom felrakása nélkül: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladogeppc
veterán
Szerk: Nem kivanom, de kivancsi leszek, esetleges garis ugyintezes utan is ennyi smiley lesz-e a hsz-edben.
Kicsit kárörvendőnek érzem. De hát magyarok vagyunk valljuk be, mit is várhatnánk mástól.Nem értem mi bajotok a bolti garos cuccokkal.
Amikor épp a minap hajtották el a barátomat a ZTE szervízben, hogy nem gyári szoftver van a készülékén, amikor mutogatta, hogy de az van rajta, mivel én is tudom róla, hogy fingja sincs se a rootoláshoz, se a számítástechnikához.
Gyári 2.1-es telenoros ROM volt rajta, így vett a Telenornál.Elsőkörben a telenorhoz vitte be, másodikban a ZTE szervízbe.
Wifi hibás az eszköz, és tojnak a fejére. Valószínűleg overclockolta a modemetDe most tényleg. Androiddal úgyis elhajtanak a vérbe, mivel annyira megbízhatatlan OS, hogy csak na. Ráfogják, hogy te vagy a hülye a készülékedhez.
A boltból kaptam rendes hivatalos papírt, hogy vállalják 1 évig a szervíz dolgokat, amit ha akarok ki lehet plusz 5-6 eFt-ért később is nyújtani.
Úgyhogy a szolgáltatós telefonokról ennyit.
Persze vettem volna én is Magyar függetlent.... De szerintetek van már itt olyan ?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Galaxy Ace utódja szinte minden téren javult: erősebb hardver, nagyobb felbontású kijelző és jobb szoftveres tulajdonságok jellemzik.
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest