- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B********
aktív tag
Köszönöm mindenkinek az ötleteket, tanácsokat. A beállításaim, adatkorlátom, stb rendben van, másik telefonban még nem volt lehetőségem kipróbálni a kártyát, de nincs is rá szükségem, mert ma reggelre helyreállt a világ rendje, újra begyorsult a mobilnetem. A T-nél állítják hogy nem náluk volt a hiba, a telefonomon nem állítottam semmit, szóval fogalmam sincs mi okozhatta és mitől javult meg...
-
B********
aktív tag
válasz
Szabcsizz #2154 üzenetére
Nem értem mi okozhatta. Eddig nekem is gyors volt, tegnap óta tűnt fel hogy gáz van. A frissítés óta nem nagyon neteztem, csak wifin, a messenger szarakodását pedig betudtam az alkalmazás hibájának, most pedig szembesültem vele hogy nagyobb a baj. Csak azt nem értem, mi az, ami miatt stabilan van netem de kb 2G sebességgel...
-
B********
aktív tag
válasz
GEPESZ66 #2152 üzenetére
Biztos van erre program de nálam olyan lassú hogy szükségtelen mérni. A google kereső a kezdőoldalam, azt kb fél perc alatt tölti be. A mobilarénához képekkel együtt több perc kell. A chrome böngészővel próbálva pedig be sem tölt semmit, hálózati hibára hivatkozva. Egyedül a samsung gyári böngészőjével működik nagy keservesen. Még ahoz is pár másodperc kell hogy messengeren elküldjek egy üzenetet...
-
B********
aktív tag
Végül rászántam magam az FR-re a lassú mobilnet miatt. Előtte felhívtam a T-t, hogy nem náluk van-e a hiba, azt mondták ők nem tudnak ilyen problémáról. Úgyhogy kapott egy visszaállítást a telefon, de a hiba sajnos maradt. Várok még egy frissítést, aztán meglátom mi lesz. Eddig szélvészgyors volt a mobilnetem, most gyakorlatilag használhatatlan...
-
B********
aktív tag
Sziasztok! Olvasgattam, hogy másnál is jelentkezett a frissítés után a mobilhálózat belassulása. Nálam ugyanez a helyzet. 4G is olyan lassú hogy egy egyszerű weboldalt is percekig tölt. Elrontotta a T a frissítést, vagy az FR megoldja? Telekom, 2 SIM.
-
B********
aktív tag
Kipróbáltam a macska-befogó easter egg-et, tényleg működik 🤣
-
B********
aktív tag
Na kérem, az van hogy az új sim kártyával nem produkál semmi működési hibát a cucc (hálózat eldobás, térerő problémák). Ez azért érdekes mert az előző sim-em két hete a huawei-emben tökéletesen működött, ezzel viszont valami nem klappolt.
-
B********
aktív tag
Nálam most megszűnt. Annyi még, hogy kértem a T-től egy új sim kártyát mert voltak gondjaim a mobilnettel és elég régi volt a sim-em is, gondoltam kizárom ezt a lehetőséget, és most új kártya van benne. De az összefüggésbe lehet a hanggal is? Háát... De továbbra is, fél órája nyúzom és semmi hiba, pedig máskor azonnal jelentkezett...kopp, kopp
-
B********
aktív tag
A mai nap folyamán még egy észrevétel: kipróbáltam hogy csak simán usb-ről töltöm a telefont, nem pedig a gyorstöltőjével (amúgy sem a legjobb állítólag ha mindig gyorstöltővel töltjük) és tádáám, nincs hanghiba a töltés közbeni videó nézésnél. Szóval ez valószínűleg a gyorstöltéssel van valahogy összefüggésben.
-
B********
aktív tag
Egy kérdés, részben témához kapcsolódik: rendelnék egy töltőkábelt mert az enyémet megrágta a macsekom 😀. Az emagon találtam, amit gyárinak írnak, cikkszám szerint is ugyanaz amit a telefonhoz kaptam. Érdemes megrendelnem, valóban ugyanaz a kábel ahogy írják is? Nem szoktam emagról rendelni, azért kérdezem.
-
B********
aktív tag
Sziasztok! Egy hete neveztem be én is erre a gyönyörű telefonra. Egy Huawei P9 Lite-ot váltott. Leírnám néhány tapasztalatom én is, miután elolvastam az eddig leírtakat. Ami nagyon tetszik a telefonban: maga a design, a felhasználói felület, a kijelző, számomra átgondoltabb, jobban kézreáll a samsung ui-ja mint a fent említett Huawei-é. Nagyon jó a gyorstöltés (még nem volt ilyen telefonom). A teljesítmény nekem bőven elegendő. A kamera nem rossz, bár ennél látszik hogy igazából az a korábbi telefonomnál is hasonlóan jó képeket csinált, ez talán sötétben jobban feltalálja magát. Üzemidő is teljesen rendben van. Van viszont pár dolog ami kicsit árnyalja a képet. Egyrészt én is tapasztalom a fent említett hangkimaradásos problémát ha töltőn van a telefon. Másrészt fura hogy a wifi adatátvitele érezhetően lassabb mint a korábbi telefonomon, ezt nem tudom mi okozhatja, annyira nem értek hozzá. Harmadrészt ha olyan helyen tartózkodom ahol nincs térerő (munkahelyemen) és visszatérek olyan helyre ahol van, a hálózat visszajön, 4G-t is mutatja de mobilnetem még sincs, csak ha be- majd kikapcsolom a repülő üzemmódot. Akkor ismét használható a mobilnet. Ezeket én inkább szoftveres hibáknak vélem, talán majd a jövőben orvosolják valami frissítéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest