- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
addikt
Nem sódert kell vele lapátolni, hanem önvédelmi célokra használni: sallereket osztani vele
"[...]első évben nekik kell bevinni ha gond van a 2.-ban pedig a Samsunggal akciózni!?"
Nem, regisztráció után tudsz szervizfutárt igényelni közvetlen a My Samsung fiókodon keresztül. Érdemesebb ezt használni, sokkal gyorsabban megvan.
Anno a 2015-ös A5-nél kellett igénybe vennem, de 3 munkanap alatt megfordult, szállítással együtt. Meg adtak csere telefont is (akkor A3-ast). Ha forgalmazóhoz viszed, az biztos lesz 1-2 hét alapon és cserét se kapsz."Akkumulátorról esetleg tudtok még mondani pár infót, hogy mennyire bírja?"
Én személy szerint jobbat vártam, átlag nagyon max másfél napot bír. Egy közepes nap után általában este 25-30%-on van.
Mondjuk szerintem az Alway On Display rohadt sokat fogyaszt (kb 20%-ot a 100%-ból összegezve). Kikapcsoltam, azóta jobb. Sőt, mióta az akku kímélő alkalmazásfigyelést is kikapcsoltam, azzal is javult némileg"Oreo frissítés gondolom lesz, esetleg erről infó, hogy kb. mikor?"
Hozzávetőleges irányvonal van, az pedig a nyár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- MSI CYBORG 15 A13V
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged