- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
addikt
Nem sódert kell vele lapátolni, hanem önvédelmi célokra használni: sallereket osztani vele
"[...]első évben nekik kell bevinni ha gond van a 2.-ban pedig a Samsunggal akciózni!?"
Nem, regisztráció után tudsz szervizfutárt igényelni közvetlen a My Samsung fiókodon keresztül. Érdemesebb ezt használni, sokkal gyorsabban megvan.
Anno a 2015-ös A5-nél kellett igénybe vennem, de 3 munkanap alatt megfordult, szállítással együtt. Meg adtak csere telefont is (akkor A3-ast). Ha forgalmazóhoz viszed, az biztos lesz 1-2 hét alapon és cserét se kapsz."Akkumulátorról esetleg tudtok még mondani pár infót, hogy mennyire bírja?"
Én személy szerint jobbat vártam, átlag nagyon max másfél napot bír. Egy közepes nap után általában este 25-30%-on van.
Mondjuk szerintem az Alway On Display rohadt sokat fogyaszt (kb 20%-ot a 100%-ból összegezve). Kikapcsoltam, azóta jobb. Sőt, mióta az akku kímélő alkalmazásfigyelést is kikapcsoltam, azzal is javult némileg"Oreo frissítés gondolom lesz, esetleg erről infó, hogy kb. mikor?"
Hozzávetőleges irányvonal van, az pedig a nyár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik
- Energiaital topic
- Hunt: Showdown
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged