Hirdetés
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
attess
friss újonc
Sziasztok! egy érdekes problémával kapcsolatban írok ide ugyanis pár hónapja vettem egy Samsung A7 2018 típusú telefont, az érdekessége az hogy amikor megvettem tiltott volt majd alaplap cserét kapott ekkor jó volt a térerő működött aztán bedöglött az akkumulátor ezt szintén kapott újat. Aztán kezdett elmenni a térerő és a szoftver sem a frissített már tovább.
2019 március volt az utolsó frissítés gondoltam egy program csere megoldja a problémát. Ez idáig sikertelen már két hete lassan hogy idegesít ez a térerő mizéria, ugyanis a térerő ikon jelez a sim kártyát felismeri viszont nincsen szolgáltató, amit abszolút nem értek hogy akkor most mégis milyen szoftvert, vagy alkalmazást rakjak rá ahhoz hogy működjön mivel hogy már nagyon idegesít ha valaki ugyanilyen problémával találkozott vagy találkozik és tud rá megoldást és úgy gondolja hogy szívesen megosztanám kérem a lehetséges megoldással keressen meg akár e mailben.
attess77@gmail.com
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro (használt, Független, 512 GB, 12 GB RAM, szürke)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 83%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest