Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Silkó
veterán
Én szoktam kedvelni a Samsung telefonokat, de ez abszolút nem érdemli meg a 'tetszett' plecsnit sem: kritikán aluli a kamera – amivel elsősorban reklámozzák –, laggol a felület a cikkíró szerint, gyenge az audio és a videó megjelenítés, elhagyták az IP védelmet, microUSB csatit adnak 2018. végén, az aksi is csak ugatja az előd képességeit, a szoftververzió is elég elavult, szóval ez így botrányosan harmatos, hiába a jó kijelző, meg az egész ügyes hátlapi portré mód (a két, Bogról készült fotó). Az meg, hogy baromi jellegtelen és ronda a külseje, nyilván szubjektív, de én így látom.
Az egyik kollégám keres mostanában új telefont, ezt a készüléket is kinézte, biztosan lebeszélem róla, nagy csalódás lenne neki, pedig nincsenek óriási elvárásai.

Inkább egy Huawei P20 lite, hasonló képességekkel, de lényegesen olcsóbban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25+ 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 Éjfekete - 128 GB - 98% Akkumulátor (iSamurai cserélt)
- Samsung Galaxy A04s 3/32GB fehér megkímélt állapot
- Byski Áramláskijelző.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest