Új hozzászólás Aktív témák
-
Astery
senior tag
Akkor szerintem a kérdés el is dőlt ... alpha tetszik jobban, nem írtak róla rosszat (mi sem fogunk). Mivel az A5 később jelent meg, akik ezt vették nyilván mérlegelhették, hogy többek között ezt vagy alphat vegyenek. Vmiért ezt választottuk ... nekem személy szerint ennek a formája jött be jobban - pláne ez az ezüst kivitel, valamint a kivehető akku és az ujjlenyomat olvasó nem jelentett annyi pluszt, hogy annyival többet fizessek érte. Nem bántam meg, teljes mértékig elégedett vagyok vele, teljesen megbízható ... még a Sony Z3 után is (előtte azt használtam).
-
BogyóBP
addikt
A5. Annak idején olvastam hogy alpha ban sok a bug. Mérlegelheted a dolgot is amúgy abból a szemszögből is hogy a galaxy alpha az inkább az S5 utodja minimális butitással (12mpx 16 helyett), ISOCELL szenzor, viszont az A3-A5 ben sony Exmor szenzor van ami leírások alapján jóval szebb képet készít mint a fentebbi. Funkcionalitását tekintve talán a státuszjelző led ami még az Alpha javára irható, de hardverben az A5 mögött van még akkor is ha 6 magos, viszont nem 64 bites.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest