Új hozzászólás Aktív témák
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Sebibalu #128 üzenetére
Samsung a középkategòriás telòinál sokszor bukik a szoftveren. Anyámék meg a bnőm is sok éve ezeket veszik, szòval láttam tőlük pár modellt közelről (A-széria főleg). A felület maga nekem amúgy tetszik is, de valami fájdalom használni, annyira lag az egész. Főleg ez úgy szembetűnő, ha más nagy gyártòk készülékei mellé teszed őket.
-
dave987
aktív tag
válasz
Sebibalu #128 üzenetére
Szia. Én nem azt mondom hogy nem igaz amit írtál az A53ról. De remélem hogy valójában te is tudod hogy ott valami app összeakadt vagy valami nem szeretett valamit ami biztos egy visszaállítással orvosolható. Ha ilyen telót adna ki a gyártó ahogyan te leírtad,akkor nem lenne 1. helyen eladásban, és főleg nem lenne egyik legnépszerűbb az A5x sorozat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óra topik
- Mobil flották
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Xbox Classic / Xbox 360
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest