-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedWind
csendes tag
Köszönöm a választ, engem meggyőztél a hydrogél megoldással. Megrendeltem, remélem jól fel tudom majd rakni, és fent is marad. Kettő fólia + szállítás kb. 6.500 ft, míg ha a media Markt-ban rakatom fel, ott uygan ez 18.000. Értem, hogy van munkadíj és lehet kicsit más a fólia, de nem agysebészet felrakni.
Kösszönöm a válaszokat, ha felraktam, beszámolok a tapasztalatokról.
-
RedWind
csendes tag
Sziasztok!
A minap vettem egy A52s 5G-t. Vettem hozzá tokot, de a fóliával bajban vagyok. Előző telefonnal (huawei mate 20 lite) egy ilyen tok tok, és a gyári műanyag fólia tökéletesen muzsikált, karcokat simán vette, csak a fólia kapta meg, a kijelző hibátlan. Ha van rajta egy Gorilla 5 gyárilag, akkor érdemes rá venni üveget? Nem fogja az ujjlenyomatérzékelő hatásfokát csökkenteni, illteve bántóan vastagítani?
Próbáltam sima fóliát venni, de eddig sehol nem volt, csak üveg vagy szilikon 5000-9000 ft-ért (nem netről rendelve)
Milyet érdemes venni? Ha üveg akkor olyat, ami íves, lefogja a szélét, vagy akkor csak ami a sík részt védi?
Olvastam hydrogéles, szilikonos megoldásról is, az talán jobban tetszik, de nem szoktam dobálni, abszolút normál használatnak van kitéve (előző több mint 4 évet kibírt, párszor leesett,de nem jellemző).
Ha van valakinek ötlete, tapasztalata mit érdemes, kérem ne tartsa magába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest