Hirdetés
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple Watch
-
Mobilarena
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedWind
csendes tag
Köszönöm a választ, engem meggyőztél a hydrogél megoldással. Megrendeltem, remélem jól fel tudom majd rakni, és fent is marad. Kettő fólia + szállítás kb. 6.500 ft, míg ha a media Markt-ban rakatom fel, ott uygan ez 18.000. Értem, hogy van munkadíj és lehet kicsit más a fólia, de nem agysebészet felrakni.
Kösszönöm a válaszokat, ha felraktam, beszámolok a tapasztalatokról.
-
RedWind
csendes tag
Sziasztok!
A minap vettem egy A52s 5G-t. Vettem hozzá tokot, de a fóliával bajban vagyok. Előző telefonnal (huawei mate 20 lite) egy ilyen tok tok, és a gyári műanyag fólia tökéletesen muzsikált, karcokat simán vette, csak a fólia kapta meg, a kijelző hibátlan. Ha van rajta egy Gorilla 5 gyárilag, akkor érdemes rá venni üveget? Nem fogja az ujjlenyomatérzékelő hatásfokát csökkenteni, illteve bántóan vastagítani?
Próbáltam sima fóliát venni, de eddig sehol nem volt, csak üveg vagy szilikon 5000-9000 ft-ért (nem netről rendelve)
Milyet érdemes venni? Ha üveg akkor olyat, ami íves, lefogja a szélét, vagy akkor csak ami a sík részt védi?
Olvastam hydrogéles, szilikonos megoldásról is, az talán jobban tetszik, de nem szoktam dobálni, abszolút normál használatnak van kitéve (előző több mint 4 évet kibírt, párszor leesett,de nem jellemző).
Ha van valakinek ötlete, tapasztalata mit érdemes, kérem ne tartsa magába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Asus Rog Ergo gamer szék
- HP ProBook 430 G5 Intel Penium 4415U laptop (kijelző hibás)
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Firmware letöltése
Dr Bubo