- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt1
tag
Tegnap este feltettem az 1-2 hete halogatott 5.1-es/márciusi biztonsági frissítést. A frissítés óta eddig nem volt egyetlen alkalom sem, hogy ne kezdte volna beolvasni az ujjlenyomatot azonnal, függetlenül attól, hogy mennyi ideje volt lezárva a kijelző. Ha nem pontosan tettem oda az ujjamat, ahová kéne, akkor is felvillant az ujjlenyomatolvasó, ezek alapján sikerült javítaniuk a problémát (nekem a februári frissítés még nem oldotta meg). Lassulást, akadozást vagy bármi új problémát nem tapasztaltam, persze ez még csak egy napnyi (fél óra) telefonhasználat során szerzett tapasztalat.
-
Értem
Biztosan van valami olyan a háttérben, hogy ha sokáig nincs használva az olvasó, akkor altatja, és csak akkor ébreszti fel, ha hozzáérsz a kijelzőhöz, és néha van, hogy lassan ébred (velem is előfordul néha
).
Asszem 12 alatt nálam is előfordult, 13ra frissítés óta kifejezetten feltűnően nem fordult elő ilyen probléma, lehet igény volt rá és az új frissítésben visszahozták, nem tudom...Megoldásként próbáld ki az összefoglalóban található Gyorsabb ujjlenyomatolvasó alatt leírt trükköket.
-
Én is a Samsung emailklienst akartam javasolni megoldásként, én kb 8 éve azt használom gmailre is, nagyon szeretem, és azzal nincs ilyen probléma.
Egyébként a fiam Huawei telefonján is megfigyeltem már ilyet, hogy a Huawei emailklienst beállítva ugyanarra a Gmail fiókra sokkal előbb kapta meg az értesítést a klienstől, mint a Gmail apptól. Gondolom mivel a Gmail egymaga lát el cca 1,5 milliárd felhasználót, vagy optimalizál, vagy egyszerűen csak néha kicsit akadozik a szolgáltatás.
-
gerner1
nagyúr
Bár, mi ezeket nem használjuk (itt: samu emill, Viber van csak), de moslék térerőn (ez samuval esélyesebb egy kínaihoz képest ugyanott, ugyanakkor..), vagy ha a készülék leváltott 2G -re (plö, mert valamiért éppen nincs más..)... ⇒akkor előfordul, hogy néha van ~'késés'..
Illetve, nálunk, akkor is van, ha a SiM1 -en telefonálunk, és éppen akkor "érkezne" valami. Ennek oka nálunk, hogy a net a SiM2 -ön érkezik, és ugye ez egy dual-standby készülék.Kb ~1éve, az "Android System WebView" komponens hibás verziója okozott ilyen problémát (gmail -t biztosan érintette).
Most, egyelőre nem latni ezzel kapcsolatos panasz-cunamit, így inkább valami 'felhasználói szokásokkal', vagy a 'f.körülményekkel' kapcsolatba hozható okoknak van nagyobb valószínűsége. -
Szia! Az alkalmazásokon belül külön minden appnál van akkumulátorkezelés, ott mit látsz ezeknél az appoknál? Bár gondolom amit a Never sleeping apps-ban látsz, annál itt a "nem korlátozott" van beállítva (miért használod angol nyelven a telefont?). Más ötletem nincs.
Illetve nemrég nálam is előfordult ilyesmi, szerintem a Google backend gyengélkedett. Esetleg ha wifin produkálja, indítsd újra a routert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Path of Exile (ARPG)
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OTP Bank topic
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged