Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2024-08-01 (Frissítés: 2024-08-11) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-08-01 (Frissítés: 2024-08-18) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt1
tag
Sziasztok!
Van esetleg rajtam kívül olyan, akinek nem érkeznek meg megfelelően az értesítések? Sajnos a Gmail, Skype, Slack értesítéseknél (valószínűleg minden más alkalmazás esetén is ez lenne, de csak ezek vannak fenn a telefonon, ezért azokkal nincs tapasztalatom) teljesen random, hogy épp megkapom-e az értesítéseket vagy úgy gondolja a telefon, hogy elég csak valamennyi idő múlva (vagy akkor sem) jeleznie. Más telefonra megkapom, tehát nem hálózati probléma van.
Én valamilyen akkumulátor kímélő/energiagazdálkodási beállításra gyanakszom, de sajnos nem sikerült megtalálnom, hogy mit kellene beállítanom. A power saving és a do not disturb természetesen nincs bekapcsolva. A felsorolt alkalmazások fel vannak véve a never sleeping apps listába (Settings > Battery and device care > Battery > Background usage limits > Never sleeping apps). Most vettem észre, hogy a Put unused apps to sleep opció be van kapcsolva a Background usage limits menüben, ezt megpróbálom kikapcsolva is, de ezt szerintem mindenképp felül kellene írnia a Never sleeping apps listának.
A felsoroltakon kívül van esetleg bárkinek tippje, hogy mi okozhatja még azt, hogy nem (azonnal) kapom meg az értesítéseket? Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- PayPal
- Kés topik
- Horgász topik
- Óra topik
- New Game Blitz - 2024
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest