Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsolt1

    tag

    Sziasztok!
    Van esetleg rajtam kívül olyan, akinek nem érkeznek meg megfelelően az értesítések? Sajnos a Gmail, Skype, Slack értesítéseknél (valószínűleg minden más alkalmazás esetén is ez lenne, de csak ezek vannak fenn a telefonon, ezért azokkal nincs tapasztalatom) teljesen random, hogy épp megkapom-e az értesítéseket vagy úgy gondolja a telefon, hogy elég csak valamennyi idő múlva (vagy akkor sem) jeleznie. Más telefonra megkapom, tehát nem hálózati probléma van.
    Én valamilyen akkumulátor kímélő/energiagazdálkodási beállításra gyanakszom, de sajnos nem sikerült megtalálnom, hogy mit kellene beállítanom. A power saving és a do not disturb természetesen nincs bekapcsolva. A felsorolt alkalmazások fel vannak véve a never sleeping apps listába (Settings > Battery and device care > Battery > Background usage limits > Never sleeping apps). Most vettem észre, hogy a Put unused apps to sleep opció be van kapcsolva a Background usage limits menüben, ezt megpróbálom kikapcsolva is, de ezt szerintem mindenképp felül kellene írnia a Never sleeping apps listának.

    A felsoroltakon kívül van esetleg bárkinek tippje, hogy mi okozhatja még azt, hogy nem (azonnal) kapom meg az értesítéseket? Előre is köszönöm a segítséget! :R

Új hozzászólás Aktív témák