- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem lesz iPhone 19
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kmarci25
üzenetére
Én a fóliával kapcsolatban azt gondoltam, hogy leesés ellen inkább a tok véd (persze ha nem egyenes padlóra esik, akkor fóliával talán jobban túléli a kijelző), inkább a karcok ellen kell. Én évek óta nem használok fóliát, mert tiszta környezetben dolgozom, nemigen fogom meg poros/homokos kézzel, és ingzsebben hordva se nagyon karcolódik, ennek ellenére tegnap találtam egy csúnya karcot (kb 2mm hosszú) a képernyő közepén, ami már használat közben is látszik, és nem tudom, hogy került oda
Ez a készülék egyszerűen túl nagy ahhoz, hogy rendesen vigyázni lehessen rá. Amúgy mióta megvettem, felújításban vagyunk, szóval kapott szegény koszt és port is rendesen, sőt, egyszer még kézben tartva el is estem vele futás közben, füvön, úgy, hogy a tok tele ment földdel 
-
válasz
kmarci25
üzenetére
EZ a gyári átlátszó. Két helyen találtam meg 6500-ért, az már Spigen ár gyakorlatilag.
Nekem most az XProtector tokját ajánlotta a boltos. Bár arról nem találtam értelmes fotókat a neten (más a kamera helyének a kivágás, így gyanítom, hogy nem ennek a képe van fent).
Fóliát végül veszek, nem kockáztatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Kék Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Firmware letöltése
Ez a készülék egyszerűen túl nagy ahhoz, hogy rendesen vigyázni lehessen rá. Amúgy mióta megvettem, felújításban vagyunk, szóval kapott szegény koszt és port is rendesen, sőt, egyszer még kézben tartva el is estem vele futás közben, füvön, úgy, hogy a tok tele ment földdel 
Dr Bubo