- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbc2
tag
Nekem a kedvencem az, hogy amint beülök az autóba, és a bluetooth kihangosítóhoz csatlakozik, AUTOMATIKUSAN elindítja a youtube vanced-en a lejátszást.
Rágugliztam, és a két lehetséges megfejtést:
1. kapcsoljam ki a youtube musicban az "automatikus lejátszás, ha kihangosítóhoz csatlakozik"-ot, valamint
2. kapcsoljam ki az android autoban az "automatikus lejátszás, ha kihangosítóhoz csatlakozik"-otmegcsináltam, és semmi változás, ugyanúgy megy az agresszív, automatikus zenelejátszás. A youtube vanced-ben nincs ilyen beállítás, és szerintem az indul el, nem a youtube music. De volt, hogy a VLC player indult el, és abban játszotta le valamelyik felvett hívást
Valakinek van erre megfejtése? Olvastam még egy Taskeres megfejtésről, de nem értő olvasással, csak átfutottam, mert ott akkor nem volt rá időm, de az lejött, hogy ott lehet valamit hekkelni
Majd elolvasom, hogy Bixby-vel el lehet-e érni ugyanazt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone-t használók OFF topikja
- MIUI / HyperOS topik
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- SAMSUNG GALAXY A40 SM-A405FN/DS - Fekete - Dual sim
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest