- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
Ha hatásvadász módon kinyilatkoztattad, hogy nekem, vagy bárkinek a "mázli kell" hogy jó legyen a telefon, akkor neked miért fáj a tükörbe tolom a fejed a fordítottjával (szerencsétlen), hogy felfogd milyen blőd dolgot írtál? Mázli nem ahhoz kell, hogy valami ritka dolgot kapjak? 600-ból 597 az mázli (+mind 'nem úgy fogja'
)? Vagy inkább az szerencsétlen, aki belehúzott a 2-3ba? Mi kell még, hogy megértsd? Vagy nyugodjunk bele, hogy az imént magadra aggatott jelző a helytálló, amit szintén rosszul használsz? A szerencsétlen flótás jelentése az én szótáramban 'balszerencsés', nem idióta, de az irány alakul
(Lehet hozzá bologató Jánosként asszisztálni
)
Neked szignifikáns, mert belenyúltál, de egyáltalán nem magas arány a felgyorsult termékciklusokon belül. Nekem volt már gyártási hibás telefonom, nem a típus, csak egy bizonyos széria volt érintett. Nyíltan nem ismerték el, csak közvetve, és kiderült, hogy később mégis módosítottak a gyártási folyamaton, nem ma volt. Itt az XDA-s nyoma, az elnevezés is tőlem származik, én a Sony Ericsson fórumon vittem a dolgot: [link]
Még egyszer: kevés nyomát találtam a problémának ennél nagyobb léptékű nemzetközi fórumokon is, nagyon messze van ez egy komoly, elterjedt típushibától. Biztos előfordul, jó lenne megtapasztalni, de túldimenzionálni sem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sorozatok
- EA Sports WRC '23
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Egér probléma
- Eredeti játékok OFF topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Battlefield 6
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium Gyári Apple garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- Eladó új iPhone 17Pro 256Gb kék színű nemetországban vasarolt, 1év garanciális készülék
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest