Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
válasz
pitör84
üzenetére
1. Launcher: nem tudom mennyire fontos probléma, de kb. egy évtizede a baromira testreszabható Nova launcher-t (egy ideje Prime, karácsony környékén 10-200Ft szokott lenni) használok, így soha semmilyen nyűgjével nem küzdök az adott márka alapértelmezett launcher-ének (se az előző MIUI, sem most a One).
2. Töltés: Ahogy írták akku-töltés 85%-ig, amikor ezt megláttam a párom menüjében egy erős érv volt a Samsung megvétele mellett. Az előző előtti telefonomon (kb. 5 éves) még roottal, spéci app-pal kellett küzdenem ezért, de az előzőn már nem sikerült (nem root-oltam, és elég rövid volt az üzemideje 100%-ról is). A különbség: az 5 éves teló még mindig értelmezhető üzemidőt megy eredeti akksival, az újabban 2,5 év után akkut cseréltem, mert 2/3-ára esett kapacitása... Ez az intelligens töltés jól hangzik, de a lényegi pont amellett, hogy soha ne merítsd le a telót teljesen, az, hogy ne töltsd tele, lehetőleg 80%-90% -> 20-30% között használd, és tartósabb marad. -
mrbego
aktív tag
válasz
pitör84
üzenetére
Szia
az első pontban írtnál ha a végtelen görgetésre gondolsz az valóban nincs ebben.
Az intellingens töltést nem találtam benne, de legalább van olyan opció, hogy csak 85%-ig töltse a telefont. Nem tudom ezzel előrébb vagy e.
A hívásnál létrejött kapcsolatnál való rezgés nekem nem hiányzik, de most úgy nézem, hogy ez is tudja: Telefon -> Három pötty jobb fent -> Beállítások -> Hívásjelzések és csengőhang.Egyébként nekem meg órisái pozitívum az előző Huawei-emmel szemben, hogy végre könnyen le tudom húzni az értesítési panelt, nem kell nyújtózkodni érte felülre. Továbbá a dupla koppos feloldás és lezárás is nagyon hiányzott a Huawei-emből.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Orvosi kérdések
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztrofotózás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen monitort vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Firmware letöltése
Dr Bubo