- Magisk
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Folytatást kap a legjobb méretű hajlítható
-
Mobilarena
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zssom
tag
válasz
orso0355
üzenetére
Olvasom, hogy az NFC-s gondod még nem oldódott meg.
A napokban jártam úgy, hogy nem működött nekem sem a fizetés. No, gondoltam ez is elbaltázódott. Nekem a simple appon keresztül megy a fizetés (korábban a simple classic-os keresztül minden gond nélkül.) Semmi másra nem használom az appot, csak az érintéses fizetésre. Kijött egy tájékoztató, hogy a classic megszűnik, mindenki váltson a sima simple-re. Korábban nem váltottam, mert olvastam, hogy mennyi probléma van az új verzióval, gondoltam, nekem jó a régi is. Jó is volt, de most október akárhanyadikától nem fog működni, ezért váltottam. Ment is rendesen egy darabig, mígnem egyik nap sikerült, másik nap már nem. Utána olvastam az app véleményeinél és kiderült, hogy többeknél jelentkezett a probléma, még az októberi frissítés előtt. Az ottani vélemények, tanácsok figyelembevételével, gyt törlés, adattörlés, majd teljes törlés és újratelepítés után megjavult a fizetés. Ez az app lényegesen rosszabb, mint az elődje volt, néha nagyon lassan megy a fizetés, még jó hogy a frissítések, újabb verziók csak a mi javunkat szolgálják.Lehet, hogy Nálad sem készülékprobléma, szerintem a végső feladás előtt ezt is kipróbálni. Veszíteni nem sokat lehet vele, ha megjavul, lehet örülni, ha nem, akkor csak némi idő ment kárba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 15GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alienware 17r4 olvass
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Firmware letöltése
Dr Bubo