Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zoli bácsi

őstag

válasz Zoli bácsi #15455 üzenetére

Ha valakit érdekel, 2-3 óra nyomkodás, "belakás" utáni vélemény, Xiaomi 14T vs A52S 5G:
    Egy valami van, amit nagyon észrevettem, az ujjlenyomat olvasó sokkal gyorsabban reagál, jobban érzékel.
    Összességében sokkal nagyobb kontraszt volt az előző cserénél(Redmi 8T - A52S)mint most. Alap alkalmazásokat használok, Facebook, Messenger, Gmail, megy minden flottul..Ahogy eddig is. Nem veszem észre hogy 12Gb Ram van, akadás nincs, de eddig sem volt.
    Fotó: Jó képeket lő, de ha nem nézhetnék be az Jpeg exif adatokba, nem hiszem hogy megmondanám ránézésre, melyik készülékkel készült a fotó. Illetve a színek, a színkezelés lehet árulkodó, de a képminőség nem annyival jobb hogy hanyatt essen az ember. Magyarán, az A52S kamerája nem rossz ma sem. Szelfi kamera viszont sokkal jobb, leteszteltem, asszonynak átküldtem a tesztképeket. Közös szelfinket felrakta a facebookra.... :((( héten nem dolgozok, jó szőrös vagyok.... :((( Sajnáljatok egy kicsit legalább jó..? :D
    Frissítések jönnek, egész furcsa, hogy szintet ugrott az Android.
    Halkabban csörög, és gyengébb a rezgőmotor mint az A52-nél.
    Igen, kimondom, apróságokon kívül nem igazán érzem előrelépésnek a cserét, inkább a támogatás lejárata miatt cseréltem.
    A Xiaomi 14T tesztben az alsó-közép kategória tetejére pozicionálták a készüléket. Valahol itt játszhatott pár éve a Samsungunk is.
    Akinek működik, megy, használja nyugodtan a Samsungját, szerintem nem fog senki hanyatt esni, ha ebben a kategóriában újabbra vált.
    Persze ha valaki játszik, esetleg olyan alkalmazásokat használ, ami eszi a memóriát, más lehet, én alap alkalmazásokkal nyúzom.
    Ja, kijelző sem tűnik igazán nagy előrelépésnek, egy picit jobban olvasható, augusztusi napsütésben elég jól elvérzik ez is. :D
    Ahogy nyomkodtam, kb úgy merül mint a Samsung.
    Jó a mai napig az A52S. :K Szándékosan emeltem ki ezt a kijelentést.
    Bocs, az offért csak hátha valakit érdekel a véleményem. :)
    Szerintem ha A56-ra váltok is így érezném. :K
    Picikét jobb, újabb. Hogy megért-e a csere 169e. ft-ot? Tudjátok szerintem a választ. De került rá. ;)

Új hozzászólás Aktív témák