- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
Zoli bácsi #15455 üzenetére
Ha valakit érdekel, 2-3 óra nyomkodás, "belakás" utáni vélemény, Xiaomi 14T vs A52S 5G:
Egy valami van, amit nagyon észrevettem, az ujjlenyomat olvasó sokkal gyorsabban reagál, jobban érzékel.
Összességében sokkal nagyobb kontraszt volt az előző cserénél(Redmi 8T - A52S)mint most. Alap alkalmazásokat használok, Facebook, Messenger, Gmail, megy minden flottul..Ahogy eddig is. Nem veszem észre hogy 12Gb Ram van, akadás nincs, de eddig sem volt.
Fotó: Jó képeket lő, de ha nem nézhetnék be az Jpeg exif adatokba, nem hiszem hogy megmondanám ránézésre, melyik készülékkel készült a fotó. Illetve a színek, a színkezelés lehet árulkodó, de a képminőség nem annyival jobb hogy hanyatt essen az ember. Magyarán, az A52S kamerája nem rossz ma sem. Szelfi kamera viszont sokkal jobb, leteszteltem, asszonynak átküldtem a tesztképeket. Közös szelfinket felrakta a facebookra....héten nem dolgozok, jó szőrös vagyok....
Sajnáljatok egy kicsit legalább jó..?
Frissítések jönnek, egész furcsa, hogy szintet ugrott az Android.
Halkabban csörög, és gyengébb a rezgőmotor mint az A52-nél.
Igen, kimondom, apróságokon kívül nem igazán érzem előrelépésnek a cserét, inkább a támogatás lejárata miatt cseréltem.
A Xiaomi 14T tesztben az alsó-közép kategória tetejére pozicionálták a készüléket. Valahol itt játszhatott pár éve a Samsungunk is.
Akinek működik, megy, használja nyugodtan a Samsungját, szerintem nem fog senki hanyatt esni, ha ebben a kategóriában újabbra vált.
Persze ha valaki játszik, esetleg olyan alkalmazásokat használ, ami eszi a memóriát, más lehet, én alap alkalmazásokkal nyúzom.
Ja, kijelző sem tűnik igazán nagy előrelépésnek, egy picit jobban olvasható, augusztusi napsütésben elég jól elvérzik ez is.
Ahogy nyomkodtam, kb úgy merül mint a Samsung.
Jó a mai napig az A52S.Szándékosan emeltem ki ezt a kijelentést.
Bocs, az offért csak hátha valakit érdekel a véleményem.
Szerintem ha A56-ra váltok is így érezném.
Picikét jobb, újabb. Hogy megért-e a csere 169e. ft-ot? Tudjátok szerintem a választ. De került rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing-Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3 hó gari
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual (SM-A536B) Mobiltelefon
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 16 pro független.
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3515, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest