- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
pusszycat #130 üzenetére
Most váltottam OP5-ről (fizikai olvasó) OP8T-re (kijelző alá integrált olvasó) és próbálkoztam sokat a nem rögzített ujjaimmal és mindig odáig ment a dolog, hogy lezárt a telefon PIN kódig. Annyi a "lassúság", hogy lassabb a fizikai szenzornál abban az értelemben, hogy nem elég neki egyetlen 0,2 másodperces laza odaérintés, hanem ott kell tartani mondjuk 0,6 másodpercig amíg rezgéssel vissza nem jelez, hogy készen van (nem konkrét mérések ezek az idők, inkább csak érzékeltetni akartam a különbséget, mindkettő gyors, csak a fizikai gyorsabb volt).
-
oba
addikt
válasz
pusszycat #130 üzenetére
A végeredmény az, hogy sokkal kényelmesebb, gyorsabb és pontosabb a használat. Szerintem közülünk senkit nem fenyeget a veszély, hogy valamilyen trükkel illetéktelenek feloldják a telefonunk. Ha meg ellopják a telefont akkor teljesen mindegy mennyire biztonságos, úgyis megoldják. Azért annyira nem pontatlan a konkurencia, hogy egy random ember ujjlenyomatával feloldjon.
Új hozzászólás Aktív témák
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Lexus, Toyota topik
- Assetto Corsa Competizione
- Debian GNU/Linux
- Formula-1
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest