Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Aryes

nagyúr

válasz DrKapocs #11267 üzenetére

Erre azt tudom mondani, amit az egyszeri ember, aki pucéran beugrott a kaktuszok közé:
    "Pillanatnyilag jó ötletnek tűnt"... :D

Mivel minden korábbi telefonomnál több érzékeny app (banki, kripto stb) van rajta, emiatt muszáj a rendszert is frissen tartani. Persze néztem én a véleményeket a frissítésekről, csak hát itt a topikban az alap mentalitás az, hogy a frissítések mindig tökéletesek, minden anomália a felhasználói szokásokra és/vagy körülményekre vezethetők vissza, tehát ha egy frissítés után szar lesz a sebesség/üzemidő, arról csakis én tehetek, vagy fogadjam el és kész.
    Ahogy tavaly nyár végén/ősszel belefutottam az első rosszul sikerült frissítésbe (az még 12-es volt, és korábban nem volt feltűnő hiba a frissítésekben, így bátrabban töltöttem le őket), onnantól próbáltam előre menekülni, persze visszafelé kellett volna... 13-ra is azért frissítettem, mert az utolsó pár 12-es nem tetszett, reménykedtem, hátha a támogatási ciklus közepén még nem avultatják el a telefont... :U
    Az első két nagyon gáz 5.1 frissítést még így is sikerült elkerülni, mert többen is behaluzták, hogy baj van vele. ;]

Új hozzászólás Aktív témák