- iPhone topik
- Google Pixel topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple Watch
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DrKapocs #11267 üzenetére
Erre azt tudom mondani, amit az egyszeri ember, aki pucéran beugrott a kaktuszok közé:
"Pillanatnyilag jó ötletnek tűnt"...Mivel minden korábbi telefonomnál több érzékeny app (banki, kripto stb) van rajta, emiatt muszáj a rendszert is frissen tartani. Persze néztem én a véleményeket a frissítésekről, csak hát itt a topikban az alap mentalitás az, hogy a frissítések mindig tökéletesek, minden anomália a felhasználói szokásokra és/vagy körülményekre vezethetők vissza, tehát ha egy frissítés után szar lesz a sebesség/üzemidő, arról csakis én tehetek, vagy fogadjam el és kész.
Ahogy tavaly nyár végén/ősszel belefutottam az első rosszul sikerült frissítésbe (az még 12-es volt, és korábban nem volt feltűnő hiba a frissítésekben, így bátrabban töltöttem le őket), onnantól próbáltam előre menekülni, persze visszafelé kellett volna... 13-ra is azért frissítettem, mert az utolsó pár 12-es nem tetszett, reménykedtem, hátha a támogatási ciklus közepén még nem avultatják el a telefont...
Az első két nagyon gáz 5.1 frissítést még így is sikerült elkerülni, mert többen is behaluzták, hogy baj van vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged