- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisztián12
tag
Most néztem YouTube-on Dolby videókat s közbe ki-be kapcsolgattam a Dolby-t
Igen van kis külömbség már észleltem ,de ez csak ennyi lenne?.. Nekem előtte volt egy X3Pro-m azon nincs Dolby viszont a sztereónál egyforma hangosan szólt mind a két hangszóró illetve ,ha jól emlékszem volt egy csúszka is ahol lehetett állítani meilyk hangszóró szóljon erősebben. Itt nem látok olyant. Szól mind a kettő csak a fenti halkabban. Ennek így kell szólnia? -
Krisztián12
tag
A fenti beszédhangszóró hang erején nem lehet média hallgatásakor állítani? Igen karcsúnak látom azaz hallom ezt a dolby atmos-t.. Szinte csak sima beszédhangerején szól mint telefonáláskor
-
Krisztián12
tag
Játékgyorsító ikonját kilehet valahogy rakni?
Illetve kilehet kapcsolni az állapotsor lehúzását s minden értesítést játék közben? -
Krisztián12
tag
válasz
szaboi6512 #13559 üzenetére
Köszi
Egyébként közben rájöttem lejátsza a videót is csak nincs külön ikonja a videó lejátszónak
Zenét is szint úgy csak simán a fájlkezelő is ,csak ugyebár azért az nem olyan mint egy zenelejátszó app -
Krisztián12
tag
Sziasztok
Tegnap lettem boldog tulajdonosa egy ilyen mobilnak.
Kissé még ismerkedem vele.
Kérdésem az lenne milyen zene/video lejátszót érdemes használni rajta? ,mert alapból semmilyen videót "a kamerával felvetteken kívül" s zenét nem tudok lejátszani rajta. Spotify s YouTube Music nem játszik le ilyeneket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged